Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    04. Prosinac 2017. 20:45

Jessy2009

Evo, ja sam bila na pregledu, sve je bilo ok! Uf koje olaksanje! Tocno odgovara velicinom 11+1. Za 2 tjedna bi trebala ici na kombinirani pa razmisljam da li da idem u bolnicu ili i to privatno. I u bolnici se placa pa i nije neka razlika.

Ajme supach!!! Lijepa slikica!! Neka sve napreduje kako i treba 😄

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Honey
    04. Prosinac 2017. 21:23

Jessy super slika, preslatko! To je 3d?? Sve je u redu i to je najvaznije 💕

Ana_Marija_2019
    04. Prosinac 2017. 22:02

Da, 3d! To mi svaki put pokaze. Gledale smo filmic isto tako kako se krece beba. I dobila sam hrpu slika.

Tinchyca
    04. Prosinac 2017. 22:04

Honey

Kolačiću sretno na pregledu i da te ne stave na dijetu!
    Tinchyca jesi ti dobila nalaze od šećera? Ti si se ono bila dobro najela večer prije
    Sretno svima koje čekate nalaze ili idete na pretrage ili preglede!!! Javite se!

Hehehe nisam dobila nalaz. Nalaz je poslan mojoj dr. tak da ću ga vidjeti na sljedećem pregledu 21.12.
    I mene zanima kaj bu s tim šećerom 😂

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    04. Prosinac 2017. 22:09

Jessy2009

Evo, ja sam bila na pregledu, sve je bilo ok! Uf koje olaksanje! Tocno odgovara velicinom 11+1. Za 2 tjedna bi trebala ici na kombinirani pa razmisljam da li da idem u bolnicu ili i to privatno. I u bolnici se placa pa i nije neka razlika.

A kolika je razlika u cijeni? Ja nekak gledam da sve kaj je malo skuplje idem radije socijalno. Kad beba malo poraste onda ću si priuštit da odem na  4d uzv. Gledam da ak je sve ok i ak nema neke hitnosti da obavim prek socijalnog.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Ana_Marija_2019
    04. Prosinac 2017. 22:51

Tinchyca

Jessy2009

A kolika je razlika u cijeni? Ja nekak gledam da sve kaj je malo skuplje idem radije socijalno. Kad beba malo poraste onda ću si priuštit da odem na 4d uzv. Gledam da ak je sve ok i ak nema neke hitnosti da obavim prek socijalnog.

E tako i ja vecinom idem preko socijalnog, preglede obavljam kod privatnog, a taj 4d mi svaki put napravi, sto mi je bas fora za gledati.
    U bolnici je taj test nekih 350kn, a kod nje isto 350+200 za pregled i konzultacije. 

Tea👶
    05. Prosinac 2017. 00:23

Super slika, prva 3D, a da mi nije strasna 😂
    I meni je koza susa nego inace, opcenito mi organizam trazi puno vode, a  jucer sam prosla cesljem kroz kosu opranu prekjucer...zene moje, reklama za head&shoulders, slika prije upotrebe. Danas sam jedno 4 sata drzala masku od avokada na kosi i hvala dragome Bogu, nema ni jedne ljuskice. Mislila sam da cu poludit, u zivotu nisam imala problema s peruti.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tinchyca
    05. Prosinac 2017. 07:34

Joooj kod mene kontra 🙈 kosa se masti nenormalno svaki dan je perem, u najboljem slučaju svaki drugi. Nikakvi šamponi ne pomažu. Najgore je što drrug an od pranja izgledam ko da  nisam kosu prala tjedan dana...

💙30.06.2018 💙 Noa💙

05. Prosinac 2017. 07:38

Jutro..kod mene je bas suprotno,kosa sjajna,a nokti jaki i nenormalno brzo rastu,konacno
    Koza kao i inace,samo sta se sad tim uljem mazem

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

05. Prosinac 2017. 07:52

Jos nijednom nisam imala snove ili noćne more u vezi trudnoć,bas nista za cudo

28.06.2018.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.