Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    05. Prosinac 2017. 23:19

Aaaa slatko već se vidi bušica 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

HappySeal
    06. Prosinac 2017. 06:59

Dobro jutro cure!

Evo i mene stigla prehlada. Nos zacepljen, grlo grebucka, kisem i mrzim to.

Imamo li jos neki trik osim med, caj, limun, odmori?
    Ne mogu ostati doma, bas naredna tri dana imam sastanke na poslu na kojima moram biti :(

27.6. 💙

Honey
    06. Prosinac 2017. 07:07

Jutro! Propolis propaloid od esi to je sprej za nos, djeluje trenutno, prodisat ces! Za grlo caj od kadulje za grkljanje a piti mozes sipak! Vidi u ljekarni mozda imaju neke pastile koje mozes cuclati, a meni pomognu i oni rikola bomboni (ako nema nista iz ljekarne). I puno puno vode i caja. Rszumijem te, i ja imam takav posao. Peobaj ovako, ako ti se krene pogorsavat onda zbog bebe i sebe ces morati u krevet. Drzim fige da bude bolje! 😘

Honey
    06. Prosinac 2017. 07:24

I da, vitamin C, uzimaj od 1g-2g vitamina c! Ja kupim onaj od natural wealtha koji se sazvace. 
    A ovaj propolis za nos sta sam ti napisala, jedini nema alkohol i mogu ga trudnice, znaci taj ili djecji. Mozes u ljekarni pitati imaju li jos koji. 

HappySeal
    06. Prosinac 2017. 07:41

Hvala Honey 

27.6. 💙

06. Prosinac 2017. 09:31

HappySeal

Dobro jutro cure!

Ne mogu ostati doma, bas naredna tri dana imam sastanke na poslu na kojima moram biti :(

Koma,joj toga se i ja bojim,necaci bolesni isto tako,a s njima sam,makar se sopam svaki dan vitaminom c i multivit.

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Honey
    06. Prosinac 2017. 15:46

Ja sam danas radno ali gdje ste vi ostale?? Šta ste se predozirali šećerom?? hahaha
    Nikolinama i Ninama itd sretan imendan!!!
    HappySeal kako si preživila na poslu?

ivymicek
    06. Prosinac 2017. 15:59

Honey

Ja sam danas radno ali gdje ste vi ostale?? Šta ste se predozirali šećerom?? hahaha
    Nikolinama i Ninama itd sretan imendan!!!
    HappySeal kako si preživila na poslu?

Mi (čitaj kikachi) cijeli dan obilazimo čizmice kod djedova i baka 😂. Cijeli dan nas nema tu. Mami ne ide slatko ali zato peciva tamani kao da nema sutra!

P.s. prilažem svoj nanovo iskočeni trbuh! Ajme 🙄

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    06. Prosinac 2017. 16:12

Počela su mi opet zatezanja u donjem dijelu trbuha, pogotovo kada mi je mjehur pun.

Noćas sam imala noćne more... Nešto sa vragom, izvanzemaljcima, krvarenjima crnom mačkom.. išla sam piškiti (4x po noći) ali se svaki puta san nastavio. Uh, pospna sam... Eto to kad počneš vježbati što ti se dogodi 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    06. Prosinac 2017. 16:19

HappySeal

Dobro jutro cure!

Drži se i nadam se da će brzo proći... Neka ostane na začepljenom nosu bez temperature... Samo limun, med i čaj i proći će...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.