Ja imam +1kg, ali trbuh je konstantan. I dalje ne znam je li od napuhnutosti.
Koža mi je isto koma, crvena i suha uzasno, a inace imam masnu kožu. Mazala sam se maslinovim uljem!
Jutro! Evo i mene, nisam tipkala baš za vikend, em od čišćenja, em od antibiotika koji sam jedva preživjela, em od "neda mi se ništa" raspoloženja. Al svejedno je bio lijepi vikend. Netko je pitao jel okićeno? Svijetli se kuća ko Betlehem! Led lampice viseće-slap na svakom balkonu (znači 5 balkona), i ukrasi su tu, božićni prekrivači, adventski kalendar, vijenac, stolnjak... I onda još naložimo vatru u kamin, srce ti se topi! jedva čekam to sve sa našom bebicom slijedeći Božić.
Barbara divna priča, ti uvijek pozitiva, tako i treba! Cmok!
Mare znam da si luda šta nisi vidjela svoje zlato, ali bar će biti sad još veće kad ćeš ići pa ćeš lijepše vidjeti
Netko je pitao za mučnine, ne urekla se! Tako i ja sa 9 tjedana govorila: Oh pa nije bilo tako strašno! I vratile se one, i u 10 i u 11. i u 12 tjednu. Hehe, dođu pa odu.
Ja sam još uvijek na -1,5kg, i dalje je to normalno, znači 60,6kg. Ja si isto dobro izgledam, buša raste, beba se razvija i to je najvažnije!
Jutro cure! Evo da se i ja javim, preko vikenda sam se selila u novi stan s mm pa sam sva u tome bila. Sinoć su mi došle frendice na useljenje pa sam im rekla i bile su presretne :D svaka je morala pipnuti trbuh da vidi jel tvrdo . A inače, meni mučnine rijetko, možda kad nešto pojedem što se bebi ne sviđa (tako si tepam). A inače sve normalno, jedino što postajem sve okruglija i sve umornija. Ali zato ujutro u pol 6, 6 i ni minute duže. A onda na poslu kunjam...
.
Idem danas na pregled, vidjet ću što će mi reći za šećer i te bakterije u urinu pa vam javim. Držite fige!
Jutro cure! Evo da se i ja javim, preko vikenda sam se selila u novi stan s mm pa sam sva u tome bila. Sinoć su mi došle frendice na useljenje pa sam im rekla i bile su presretne :D svaka je morala pipnuti trbuh da vidi jel tvrdo. A inače, meni mučnine rijetko, možda kad nešto pojedem što se bebi ne sviđa (tako si tepam). A inače sve normalno, jedino što postajem sve okruglija i sve umornija. Ali zato ujutro u pol 6, 6 i ni minute duže. A onda na poslu kunjam…
.
Idem danas na pregled, vidjet ću što će mi reći za šećer i te bakterije u urinu pa vam javim. Držite fige!
Sretno i javi se kako je prošlo
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Kolačiću sretno na pregledu i da te ne stave na dijetu!
Tinchyca jesi ti dobila nalaze od šećera? Ti si se ono bila dobro najela večer prije
Sretno svima koje čekate nalaze ili idete na pretrage ili preglede!!! Javite se!
Sretno svima kojinidu ovaj tjedan na preglede i koji čekate nalaze!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro! Evo i mene, nisam tipkala baš za vikend, em od čišćenja, em od antibiotika koji sam jedva preživjela, em od "neda mi se ništa" raspoloženja. Al svejedno je bio lijepi vikend. Netko je pitao jel okićeno? Svijetli se kuća ko Betlehem! Led lampice viseće-slap na svakom balkonu (znači 5 balkona), i ukrasi su tu, božićni prekrivači, adventski kalendar, vijenac, stolnjak… I onda još naložimo vatru u kamin, srce ti se topi! jedva čekam to sve sa našom bebicom slijedeći Božić.
Barbara divna priča, ti uvijek pozitiva, tako i treba! Cmok!
Mare znam da si luda šta nisi vidjela svoje zlato, ali bar će biti sad još veće kad ćeš ići pa ćeš lijepše vidjeti
Netko je pitao za mučnine, ne urekla se! Tako i ja sa 9 tjedana govorila: Oh pa nije bilo tako strašno! I vratile se one, i u 10 i u 11. i u 12 tjednu. Hehe, dođu pa odu.
Ja sam još uvijek na -1,5kg, i dalje je to normalno, znači 60,6kg. Ja si isto dobro izgledam, buša raste, beba se razvija i to je najvažnije!
Ajme kamin i hrpa lampica!!! Totalno bozicno!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja sam na +2. Ujutro nemam trbuha navečer malo iskoči... Ma bude se valjda ubrzo okruglio. Nekako mi se čini da u ovoj trudnoći ne želi iskočiti 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivymicek daaaa, obožavam kamin, ništa ne zagrije kuću kao kamin na drva. Mi jedva čekamo zimu samo zbog kamina Eto ti već imaš dvoje a još ti nema trbuha, a kažu da ženama koje su već rodile ranije iskoči! Ponovno dokaz da smo svi individualni i da nema pravila koje se može primijeniti na sve.
Meni je sad i ujutro trbuh prisutan. I tvrd je dosta. Vec razmisljam sto obuci da se ne vidi i koje hlace cu moci zakopcati.
Danas mi je pregled.
Sortiraj odgovore
Najstariji