Svrbi li vas trbuh?Mene grozno...sirim se :-P
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Tečaj je kod nas besplatan ali valjda zato jer je u domu zdravlja.
Još me ništa ne svrbi ali me boli trtica i zdjelica 😂... Ja idem na ovu drugu stranu u širinu 😂, koliko i jedem nije ni čudo.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro cure!!! Evo i tu da napisem. Ja inace jucer dobila i briseve, sve sterilno osim bakt.aerobni, bhsgb se ne zeli iseliti. Znam da dosta doktora to ne lijeci, al moj ima stav da bi bilo bolje da se i toga rijesimo, kad smo se svega do sada. I ja se slozila s njim, dobila jucer nesto slicno sumamedu zove se mezotromicin ili tako nekako mislila sam da cu na hitnoj jucer zavrsit kako mi je lose od njih bilo, imam jos 2 za popit pa cu valjda nekako. I dobila vaginalete geonistin ili tako nekako. Sorry neda mi se po kutije 😂 Eto ja se odjavljujem za danas, idem se bacit na ciscenje i kicenje kuce 😍 Ugodan vam dan cure i puseeee 😘 i super sto je svima sve ok tko je bio na pregledu 💕
Iii kako je konačni rezultat kičenja??? Zadovoljna?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja cu ici u bolnicu na tecaj,a boli me polako zdjelica i trtica
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Hej curke, joj mene ne svrbi nista, ali sto me kriza zabole ako ne legnem barem pola sata popodne 😨😨
Danas me bas zategnulo mislila sam da cu ostat ukocena 😂
A o nadutosti da ne govorim, zadnjih par dana se osjecam ko balon, djabe svi probiotici svijeta 😐
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Dobar dan drage moje suborke trudnice
Sluzbeno pocinje blagdansko vrijeme pa u tom duhu jedna pricica:
Četiri svijeće su polagano gorjele…
Bila je tišina i mogao se čuti njihov razgovor.
Prva svijeća reće: “Ja sam MIR… ljudi me ne uspjevaju sačuvati… nema potrebe da gorim, mislim da ću se ugasiti.” I odmah se ugasila.
Druga svijeća reće: “Ja sam VJERA… nažalost mnogi ljudi imaju površnu vjeru i ja ih ne zanimam… nema smisla da gorim i dalje”
Tek što je to izgovorila, zapuhao je lagani povjetarac i ugasio je.
Treća svijeća je žalosno progovori:
“Ja sam LJUBAV… nemam više snage… ljudi često
zaboravljaju na mene… I istog trenutka se ugasi.
Nedugo zatim u sobu je ušlo dijete …
” Što je to?” upitalo je.
“Trebale ste gorjeti do kraja.”
I rekavši to, počelo je plakati.
Tada se oglasila četvrta svijeća:
“Ne boj se, sve dok ja gorim moći ćemo upaliti ostale svijeće. Ja sam NADA!”
Ljepotice moje, ovaj advent mazimo trbuhice, a nagodinu bebice
Uzivajte u ovoj nedjelji, predblagdanskom duhu uz sto manje trudnickih tegoba!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Dobar dan drage moje suborke trudnice
Sluzbeno pocinje blagdansko vrijeme pa u tom duhu jedna pricica:
Četiri svijeće su polagano gorjele…
Bila je tišina i mogao se čuti njihov razgovor.
Prva svijeća reće: “Ja sam MIR… ljudi me ne uspjevaju sačuvati… nema potrebe da gorim, mislim da ću se ugasiti.” I odmah se ugasila.
Druga svijeća reće: “Ja sam VJERA… nažalost mnogi ljudi imaju površnu vjeru i ja ih ne zanimam… nema smisla da gorim i dalje”
Tek što je to izgovorila, zapuhao je lagani povjetarac i ugasio je.
Treća svijeća je žalosno progovori:
“Ja sam LJUBAV… nemam više snage… ljudi često
zaboravljaju na mene… I istog trenutka se ugasi.
Nedugo zatim u sobu je ušlo dijete …
” Što je to?” upitalo je.
“Trebale ste gorjeti do kraja.”
I rekavši to, počelo je plakati.
Tada se oglasila četvrta svijeća:
“Ne boj se, sve dok ja gorim moći ćemo upaliti ostale svijeće. Ja sam NADA!”
Ljepotice moje, ovaj advent mazimo trbuhice, a nagodinu bebice
Uzivajte u ovoj nedjelji, predblagdanskom duhu uz sto manje trudnickih tegoba!
Predivna priča draga💓💓💓💓💓. Hvala ti😘
Jako lijepa prica, hvala!!
Nego, ja ne znam je li nadutost ili rastem, ali jucer sam isla na jednu festu i obucem haljinu kad ono trbuh ogroman! Onda sam probavala sto mogu obuci da se malo kamuflira... na kraju odlucila obuci hlace i majicu preko, ali nisam ih mogla zakopcati 😱😱
Znala sam i prije biti naduta, ali nikad ovoliko.
Eto i mene da se javim s izvješćem.... šta se tiče doljnjeg dijela sve ok,zatvorena gdje trebam biti,omekšana gdje trebam biti(tak mi rekla) uzv uopće nije rađen( luuuda sam) ,zašto?? Zato jer mi je preporučila kombinirani da razmislim do sutra i javim joj i onda ako neču ići na to da ćemo dogovoriti uzv ! Neču ići! Tako da valjda ću napokon i vidjeti svoju bebicu. Sinoć so imali neku feštu,udruga žena tako da sam se malo preforsila ,pa danas laganini koliko mi dopušta moj dvogodišnjak ,pusa trudnice moje!!
E da, u drustvu opet vecinom nemaju djecu, a dvoje koji imaju su stalno pricali kako je to grozno i "vidjet cete vi jednog dana". Netko je rekao da im je bas slatko dijete, a oni "da, na slici".
Jako ohrabrujuce!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji