Toliko smajlica se nije pokazalo u prijasnjem komentaru :(
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
Drago mi je za srceko i da je sve s bebom u redu,drzim fige da i dalje budete dobro
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Danas smo bili na pregledu
Sa bebicom je sve ok i čuli smo srčeko. Osjećaj neopisiv, muž puž i ja smo zanijemili
Pijem Duphaston od 5tt zbog roskastog iscjetka i doktor je danas vidjeo hematom. Na nalazu piše "Iznad UU vidljiv manji hematom". Rekao je da ne predstavlja nikakavu prijetnju za bebicu, da bi trebao izaći (nalazi se blizu izlaza) - što će se odraziti iscjetkom cca od 2 dana, tamnijim ili se apsorbirati.
Super za bebicu i za srčeko! Doktor ti je sve tako lijepo objasnio i očito je jako stručan.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Vec krecete na tecaj? Ja sam mislila to tamo negdje u 6.-7. mjesecu trudnoce 😁😁
Svakako nam javi dojmove!
Mislili i mi kasnije,moram preko jedne sestre provjerit za kasnije,da ne bi ko sogorica i sogi cekali,na kraju ta dva puta samo i nisu otisli,nadali se biti će.nije kod nas bas takav odaziv za tečajeve
28.06.2018.
Jutro cure!!! Evo i tu da napisem. Ja inace jucer dobila i briseve, sve sterilno osim bakt.aerobni, bhsgb se ne zeli iseliti. Znam da dosta doktora to ne lijeci, al moj ima stav da bi bilo bolje da se i toga rijesimo, kad smo se svega do sada. I ja se slozila s njim, dobila jucer nesto slicno sumamedu zove se mezotromicin ili tako nekako mislila sam da cu na hitnoj jucer zavrsit kako mi je lose od njih bilo, imam jos 2 za popit pa cu valjda nekako. I dobila vaginalete geonistin ili tako nekako. Sorry neda mi se po kutije 😂 Eto ja se odjavljujem za danas, idem se bacit na ciscenje i kicenje kuce 😍 Ugodan vam dan cure i puseeee 😘 i super sto je svima sve ok tko je bio na pregledu 💕
Jutro cure!!! Evo i tu da napisem. Ja inace jucer dobila i briseve, sve sterilno osim bakt.aerobni, bhsgb se ne zeli iseliti. Znam da dosta doktora to ne lijeci, al moj ima stav da bi bilo bolje da se i toga rijesimo, kad smo se svega do sada. I ja se slozila s njim, dobila jucer nesto slicno sumamedu zove se mezotromicin ili tako nekako mislila sam da cu na hitnoj jucer zavrsit kako mi je lose od njih bilo, imam jos 2 za popit pa cu valjda nekako. I dobila vaginalete geonistin ili tako nekako. Sorry neda mi se po kutije 😂 Eto ja se odjavljujem za danas, idem se bacit na ciscenje i kicenje kuce 😍 Ugodan vam dan cure i puseeee 😘 i super sto je svima sve ok tko je bio na pregledu 💕
Ma rješit ćete i tu beštiju. Ja sam je imala na prošlu T, doduše otkrivenu tek u 35 tt. Sve prošlo ok na porodu. Samo hrabro i neka se rješiš svih beštija.
Žao mi što ti muka 😔.
Super za bozicni duh... Ja ću valjda uskoro!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mislili i mi kasnije,moram preko jedne sestre provjerit za kasnije,da ne bi ko sogorica i sogi cekali,na kraju ta dva puta samo i nisu otisli,nadali se biti će.nije kod nas bas takav odaziv za tečajeve
Kod nas u domu zdravlja ima sbaki mjesec po jedan i traje 2 dana. Još dobiješ i dosta testerčića i poklončića a i naravno neko praktično znanje.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pet dana traje i po paru 300kn..bio je prosli mjesec pa sad,mislim da cu pricekat jos malo,kao trebalo bi biti jos
28.06.2018.
A gdje idete na tečaj? Ja bi isla u dom zdravlja i eventualno jos u bolnicu gdje cu ici roditi da vidim kako je.
Sortiraj odgovore
Najstariji