Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    15. Lipanj 2018. 21:55

franovamamita

ivymicek

franovamamita

ja sam svog prvog budila, al ovog bome necu 😂😂😂probudit ce se oni sami kad su gladni…osim ako imaju zuticu ili malu porodajnu tezinu onda kao treba prvih mj dana…znsci 5,6sati bih ja pustila da spava…uh kamo srece da mi bude neka spavalica 😂😂😂

I ja kažem da bar bude spavalica. No ako bude ovak kak je sad u trbuhu ne ginu mi budne noći 😂

ahahahahaahahahha gle dan jos i izguras koliko god je zahtjevna beba ali noci ubijaju ahahahahahahhaahahah e a vidis mojs sestra ima dvije curke jedna 4,5god druga 1,5god i oba dvije su joj s 3 mjeseca pocele spavati cijelu noc po 10sati…e too je sreca 😂

Istina 😂😂😂😂.  Stvar djeteta a i genetika jer su i jedan i drugi slabi spavači i dan danas. Ali izdržat ćemo 😂😂😂. Ja navijam da nema grčeve

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

15. Lipanj 2018. 22:25

Ja svog ne budim,  jer sam procijenila da nema potrebe,  preko dana se budi sam na svakih 2 sata,  tocan ko vurica. A preko noci spava 3,  3.5 ili 4 sata,  i mislim da je to skroz ok.
    Franova slazem se s tobom,  ja sam uvijek govorila da mi nije bad ak mi prek dana ne spava,  bitno da ja odspavam noc. Kod mene vrijedi ona naspavana mama,  sretna mama i sretn beba 😁.
    Kaj nece nitko put radjaone? 
    Proljetnice na faceu evo cekaju jos 2 bebice i to je to. Zadnji trazji proljeca. Mislim da je vrijeme da se ljetnice ozbiljnije zakotrljaju 😁. Ma da ovo vrijeme jucer i danas nije neko ljetno,  mozda zato bebe i nece van. 
    Netko je dobio kolica,  zaboravih tko,  ali divna su. Bem ti mamneziju! Kad se pamet vrati? Kak cu ja na posao ovako glupa? 🤣🤣🤣🤣

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    15. Lipanj 2018. 22:37

ProudMomy

Ja svog ne budim, jer sam procijenila da nema potrebe, preko dana se budi sam na svakih 2 sata, tocan ko vurica. A preko noci spava 3, 3.5 ili 4 sata, i mislim da je to skroz ok.
    Franova slazem se s tobom, ja sam uvijek govorila da mi nije bad ak mi prek dana ne spava, bitno da ja odspavam noc. Kod mene vrijedi ona naspavana mama, sretna mama i sretn beba 😁.
    Proljetnice na faceu evo cekaju jos 2 bebice i to je to. Zadnji trazji proljeca. Mislim da je vrijeme da se ljetnice ozbiljnije zakotrljaju 😁. Ma da ovo vrijeme jucer i danas nije neko ljetno, mozda zato bebe i nece van.
    Netko je dobio kolica, zaboravih tko, ali divna su. Bem ti mamneziju! Kad se pamet vrati? Kak cu ja na posao ovako glupa? 🤣🤣🤣🤣

Proud di si ti od posla. Znam da ne izgledaš kao da si rodila ali nema Aleks ni 2 tjedna 😂.
    Vrati se pamet kad tad samo polako.
    Sutra kontrola, meni non stop curi sluzni. Vidjet ćemo kaj vele ako ne krene noćas.
    Noćica, tipkamo se sutra. 
    😴😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

15. Lipanj 2018. 22:40

ivymicek

ProudMomy

Ja svog ne budim, jer sam procijenila da nema potrebe, preko dana se budi sam na svakih 2 sata, tocan ko vurica. A preko noci spava 3, 3.5 ili 4 sata, i mislim da je to skroz ok.
    Franova slazem se s tobom, ja sam uvijek govorila da mi nije bad ak mi prek dana ne spava, bitno da ja odspavam noc. Kod mene vrijedi ona naspavana mama, sretna mama i sretn beba 😁.
    Proljetnice na faceu evo cekaju jos 2 bebice i to je to. Zadnji trazji proljeca. Mislim da je vrijeme da se ljetnice ozbiljnije zakotrljaju 😁. Ma da ovo vrijeme jucer i danas nije neko ljetno, mozda zato bebe i nece van.
    Netko je dobio kolica, zaboravih tko, ali divna su. Bem ti mamneziju! Kad se pamet vrati? Kak cu ja na posao ovako glupa? 🤣🤣🤣🤣

Proud di si ti od posla. Znam da ne izgledaš kao da si rodila ali nema Aleks ni 2 tjedna 😂.
    Vrati se pamet kad tad samo polako.
    Sutra kontrola, meni non stop curi sluzni. Vidjet ćemo kaj vele ako ne krene noćas.
    Noćica, tipkamo se sutra.
    😴😴😴😴

Ma samo si razmisljam kak bi ovakva mutava radila svoj posao,  nikako,  dobila bi otkaz za 2 mj max 🤣🤣🤣🤣
    Ivy i meni je tak malo po malo isao stalno taj cep, i malo onih kontrakcija i eto ti,  otvoris se anam taman bez bolova. 😉
    Sretno ti sutra na kontroli! Ili ju preskoci i odi nocaa po svog misa. Navijam za ovu drugu varijantu 😉😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Yvone
    15. Lipanj 2018. 23:15

Ja se isforsirala i svu robicu spremila i razdvojila a tog je billlo...ajme. I jos cu dobiti nešto od sestrične u nedjelju. Ima jos posla po kući al lakše mi je kad sam ovo odvalila. Tek sad malo predaha od cijelog dana uz topli kakao. Jos bi bilo super da mi se barem  spava😀Proud ručica je ma anđeoska.❤️ Nasdva I ja u 10 naručena 😀 Mina joj i ja sam  
    Bila tak Uzbuđena oko kolica 🤗 Bas su ti Cool! Ena Kak si sretna da tak lijepo spava!!! Ja ga isto ne bi budila. Lijepo mi spavajte i odmarajte 😘  Ivy i Mia sretno sutra!!!

Tinchyca
    16. Lipanj 2018. 06:16

Jutro curke! Kad smo kod mlijeka meni to neko "predmlijeko" curi na veliko već neko vrijeme. Ako ne stavim one uloške za dojenje nastane poplava... baš dosta toga bude... Nadam se da je to znak i za poslije da će biti mlijeka.
    Mina sviđaju mi se kolica! Boja je mrak. Ja imam istu kombinaciju boja sivo-žutu ali bebetto murano.
    Ivy držim fige da krenu trudovi čim prije 😊🤞🏻
    Proud nadam se da će ti se vratiti pamet 😂😂😂😉

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    16. Lipanj 2018. 06:37

Tinchyca

Jutro curke! Kad smo kod mlijeka meni to neko "predmlijeko" curi na veliko već neko vrijeme. Ako ne stavim one uloške za dojenje nastane poplava… baš dosta toga bude… Nadam se da je to znak i za poslije da će biti mlijeka.
    Mina sviđaju mi se kolica! Boja je mrak. Ja imam istu kombinaciju boja sivo-žutu ali bebetto murano.

Ma ja mislim da ću danas. Nešto se ustaljuju kontrakcije. Ne bole pa me to buni ali rade pritisak. Ugl u 9 idem na čregled pa se javim. Vjerujem da će me ostaviti. Držite fige 😘❤️❤️❤️❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    16. Lipanj 2018. 06:51

jutro
    samo provirila na jedno oko i vec skacem na forum,da vidim ima li novih beba...😁😁
    sretno svima danas s pregledima 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Confused
    16. Lipanj 2018. 06:52

ivymicek

Tinchyca

Jutro curke! Kad smo kod mlijeka meni to neko "predmlijeko" curi na veliko već neko vrijeme. Ako ne stavim one uloške za dojenje nastane poplava… baš dosta toga bude… Nadam se da je to znak i za poslije da će biti mlijeka.

Ma ja mislim da ću danas. Nešto se ustaljuju kontrakcije. Ne bole pa me to buni ali rade pritisak. Ugl u 9 idem na čregled pa se javim. Vjerujem da će me ostaviti. Držite fige 😘❤️❤️❤️❤️

Sretno draga 😘😘😘😘 

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

nasdva
    16. Lipanj 2018. 07:05

Ivy sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.