Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    16. Lipanj 2018. 07:15

ivymicek

Tinchyca

Jutro curke! Kad smo kod mlijeka meni to neko "predmlijeko" curi na veliko već neko vrijeme. Ako ne stavim one uloške za dojenje nastane poplava… baš dosta toga bude… Nadam se da je to znak i za poslije da će biti mlijeka.
    Mina sviđaju mi se kolica! Boja je mrak. Ja imam istu kombinaciju boja sivo-žutu ali bebetto murano.
    Ivy držim fige da krenu trudovi čim prije 😊🤞🏻
    Proud nadam se da će ti se vratiti pamet 😂😂😂😉

Ma ja mislim da ću danas. Nešto se ustaljuju kontrakcije. Ne bole pa me to buni ali rade pritisak. Ugl u 9 idem na čregled pa se javim. Vjerujem da će me ostaviti. Držite fige 😘❤️❤️❤️❤️

Držim fige da te zadrže i da bude brzo i bezbolno 🤞🏻😊🤞🏻❤

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Yvone
    16. Lipanj 2018. 07:17

Ivy sretno!!! Neka danas bude TAJ dan!!! Ostalima svima želim sto lijepši vikend!!! 😘😘😘😘😘

Mya
    16. Lipanj 2018. 07:17

Ivy sretno i neka bude najbolji ishod za vas oboje🤗😊

6xmama
    16. Lipanj 2018. 07:36

ivymicek

Tinchyca

Jutro curke! Kad smo kod mlijeka meni to neko "predmlijeko" curi na veliko već neko vrijeme. Ako ne stavim one uloške za dojenje nastane poplava… baš dosta toga bude… Nadam se da je to znak i za poslije da će biti mlijeka.
    Mina sviđaju mi se kolica! Boja je mrak. Ja imam istu kombinaciju boja sivo-žutu ali bebetto murano.
    Ivy držim fige da krenu trudovi čim prije 😊🤞🏻
    Proud nadam se da će ti se vratiti pamet 😂😂😂😉

Ma ja mislim da ću danas. Nešto se ustaljuju kontrakcije. Ne bole pa me to buni ali rade pritisak. Ugl u 9 idem na čregled pa se javim. Vjerujem da će me ostaviti. Držite fige 😘❤️❤️❤️❤️

Jutro! 
    Ivy, ja sam ti sa takvim i jos nepravilnim kontrakcijama dosla u TA 8 prsti otvorena da svojim trecim, dr me samo bijelo pogledal i poslal hitno u radjaonu, reko mi da cu rodit pred vratima 😂😂😂... Zelim ti takav scenarij i brzinski porod kakav je i moj taj bio od 20 minuta 🤞🤞🤞🤞🤞. 
    Čekamo novosti! 
    Mia,u kojoj si ti fazi 😊? Sad cete skupa u box 😁

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Mia789
    16. Lipanj 2018. 07:43

Jutro curke, evo i ja se taman spremam na kontrolu. Uglavnom od sinoc me malo boluckalo od ledja i kao da imam mengu, ali nista jako. Cak sam mislila i nocas u bolnicu, ali sam odlucila pricekati jutro jer nije bilo ustaljeno pa cemo vidjeti sta danas kazu :)
    Sad me oprala neka frka jer sam skuzila, ajme pa mozda danas rodim🙈😂 ali idemo hrabro i polako😊 

bojana27
    16. Lipanj 2018. 07:58

Sretno ivy ❤️

bojana27
    16. Lipanj 2018. 07:59

I Mia sretno ❤️

Sunce25
    16. Lipanj 2018. 08:08

Dobroooo jutro ! Evo kod nas u čk opet oblačno . Sad mi vec fali i malo sunca :) budna od 6, popila kavu sa roditeljima i sad vas čitam ! Mia i Ivy sretnooo, nadam se da je danas taj dan !! Ja sam vec toliko nestrpljiva u iščekivanju sljedeće bebe , a Di nećete biti vi koje ste na reduuuuuu! :) jos malo pa ću sa Mamom do grada , a kasnije navijamoooo!! Svaku noć me muci žgaravica ali stvarno mene čak i u nosu peče od kiseline , jel ok soda bikarbona? 

21.08.💞🎀

nivami
    16. Lipanj 2018. 08:21

Jutro 
    Ivy i Mia sretno 🤞🤞🤞🤞
    I kod nas je oblacno, mogla bi i kisa, a sutra slavim sinu rodendan nadam se da ce bit lijepo vrijeme 

mamica1985
    16. Lipanj 2018. 08:24

Jutro zenske!
    Ajmo Ivy, ajmo Mia, da sto lakse porode imate i sto prije drzite svoje struce ljubavi u rukama! 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.