Auch… Moje dijete toliko divlja u trbuhu da me boli 😂😂😂. Gledam i snimam i ne vjerujem 😂😂😂.
Ena svaka 4h mi se čini skroz ok. Jel vam otpao pupak? Jel ga vagala patronažna?
Ja odmaram, baka čuva klince. Čekam muža da dode a doći će tek navečer jer mu radni kolega slavi odlazak u Irsku.
Nije još otpao..je,vagala ga je jučer, 4.83kg😂,moj bembeli 😍
Ooo pravi decko 😍😍😍 nek sam papa 🤗
26.8. Ivan 💙💙
Ena, malac moze spavat kolko oce, hebate moji imaju 4,4-4,5 kg sa mjesec dana 🤣. Pravi bumbarcek 🐝
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
ja sam svog prvog budila, al ovog bome necu 😂😂😂probudit ce se oni sami kad su gladni...osim ako imaju zuticu ili malu porodajnu tezinu onda kao treba prvih mj dana...znsci 5,6sati bih ja pustila da spava...uh kamo srece da mi bude neka spavalica 😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Joj prekrasnih trbuscica!! Ne zna se koja je ljepsa od koje 😍😍
Veronika med medeni 🤗🤗
Meni danas stigla kolica, joj sad sam tako uzbuđena i sretna 😁😁
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mina, super su kolica 🤗
Klokanice evo cak vas uspijem procitat, no dok ja zaostatke procitam vi ispisete novih 5stranica😂
Nama je danas bila patronazna kako je jucer otpao pupkic i mali je dobio 400g, mama zadovoljna!😊 moj mali se budi svaka 2-3sata iako sam ga ja par puta budila zbog cicka i prije, al nis od tog pa sam se druzila s frendicom izdajalicom, kupusom i tom savetheday ekipom, imam dosta mlijeka cure mi cicke cim pogledam malog😂 inace on je veliki sisavac al ipak imam i za jos jednu bebu komotno😂 ne znam najvise me strah da se ne zeznem tim izdajanjem jer sam cula svakakve price o gubljenju mlijeka zbog toga, al cini mi se da nam za sad ide dost dobro, da kucnem o drvo haha😁😁
💙 A.L.
Klokanice evo cak vas uspijem procitat, no dok ja zaostatke procitam vi ispisete novih 5stranica😂
Nama je danas bila patronazna kako je jucer otpao pupkic i mali je dobio 400g, mama zadovoljna!😊 moj mali se budi svaka 2-3sata iako sam ga ja par puta budila zbog cicka i prije, al nis od tog pa sam se druzila s frendicom izdajalicom, kupusom i tom savetheday ekipom, imam dosta mlijeka cure mi cicke cim pogledam malog😂 inace on je veliki sisavac al ipak imam i za jos jednu bebu komotno😂 ne znam najvise me strah da se ne zeznem tim izdajanjem jer sam cula svakakve price o gubljenju mlijeka zbog toga, al cini mi se da nam za sad ide dost dobro, da kucnem o drvo haha😁😁
Neće biti ništa strašno ako izdajaš. Ja sam sa svojim prvim izdajala jer sam isto imala previše mlijeka i prejak let down. On se svaki put nagutavao zraka pa sam morala izdajati. Mislim da nema straha od gubljenja mlijeka. Odnos ponude i potražnje će ti se s vremenom stabilizirati.
Mina wooow divna kolica. Neka si ti sve isprobala i sportsko sjedalo i košara. I ja sam bila uzbudena kad sam svoja kolica kupila nikako dočekat bebu da dode (mislim da sam ih kupila u 25 tt 😂).
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pahuljice, to se zna desit dok ti se ne ustali ponuda-potraznja, normalno ti je to kod nekih zena. Nadam se da spremas to kaj izdojis viska😊
ja sam svog prvog budila, al ovog bome necu 😂😂😂probudit ce se oni sami kad su gladni…osim ako imaju zuticu ili malu porodajnu tezinu onda kao treba prvih mj dana…znsci 5,6sati bih ja pustila da spava…uh kamo srece da mi bude neka spavalica 😂😂😂
I ja kažem da bar bude spavalica. No ako bude ovak kak je sad u trbuhu ne ginu mi budne noći 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ja sam svog prvog budila, al ovog bome necu 😂😂😂probudit ce se oni sami kad su gladni…osim ako imaju zuticu ili malu porodajnu tezinu onda kao treba prvih mj dana…znsci 5,6sati bih ja pustila da spava…uh kamo srece da mi bude neka spavalica 😂😂😂
I ja kažem da bar bude spavalica. No ako bude ovak kak je sad u trbuhu ne ginu mi budne noći 😂
ahahahahaahahahha gle dan jos i izguras koliko god je zahtjevna beba ali noci ubijaju ahahahahahahhaahahah e a vidis mojs sestra ima dvije curke jedna 4,5god druga 1,5god i oba dvije su joj s 3 mjeseca pocele spavati cijelu noc po 10sati...e too je sreca 😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji