Confused preslatka beba i prekrasna mamica 😍😍😍
Barbara manekenka naša 😍 žgoljo jedan samo te je u trbuhu!
Tata je sigurno bio sretan, ne zbog novaca već kad je vidio koliko je ljudima stalo do njega! A kako i ne bi kad je ljudina. 😊
Ja se vratila doma, popila popodnevnu kavu i sad se bacam na novi DIY projekt 😁
Obožavam te brižne susjede koji se toliko brinu.. ja imam 2 psa i muž je dosta često na putu pa se ne bojim nimalo da neću moći sve to hendlati. Tko ima volje nađe i način 😉

💙30.06.2018 💙 Noa💙
dosta za danas sta sam obsvila obavila,sad legla malo, kontrakcije me muce nije ni cudo opet isla autom naruciti neka sranja uvijeeeek nesto fali...valjda ce bebo biti poslusan i jos malo ostane unutra...😂😂😂😂
terminuso divni ste i ti i buso legic nas 😍😍😍
confused malena je slatkica samo takva saljemo vam puse 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mamice koje ste rodile dal' budite svoje bebice za papanje? Moj se budi svakih 2-3 sata ,ak ne onda ga ja budim
Barbara fakat si divna toliko o tome ko stalno kelji ostu sliku 😂😝.
Našla zanimaciju otišla si po klince u vrtić 😂.
Confused kako je slatka ta tvoja mala pišulja 😍😍😍😍. Jako jako jako slatka i jako jako jako mala 😍😍😍😍
Sad čekam kumu da mi malo dode.
Mia i ja napeta ko puška. Non stop gledam kad će i hoće. Sebi doaadna 😂
Ma ja se vidim ujutro u TA i vec vidim sta ce mi reci, vidimo se za 2 dana😅😅 i meni ce kumica doci da mi malo ubije vrijeme, mozda na sekundu skrenem misli😁
Drzim ti fige da se nesto dogodi, a ako ne ujutro se vidimo u TA, nadam se da ce nam biti neki ok dr😊
Ma ja si nekak mislim da niš neće krenut ak se ne opustim. Da da možda se vidimo i sutra ako nešto noćas ne krene. Jedino što osjećam da mi je full nisko jer piškim non stop i boli me već podosta kad hodam pa hodam ko patka 😂.
Cokica da mogao bi još danas ipak mu je imendan 😂.
Barbara vidiš kak je to lijepo kada te tako kolege iznenade. Nije stvar novaca nego vidiš da ljudo misle na tebe i da te poštuju i da si im bitan.
Bojana super za pregled i što si zatvorena. Mislim da je malo problem u danu i ja sam dosta nervozna i živčana i bljak 😊.
Ljubim 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena, ti bome svoga ne moras budit, ima njega... Budit se moraju bebe male kilaze i koje imaju jacu zuticu pa zbog nje spavaju... Tvoj slobodno jede i na 4 sata. Ja ga ne bi budila da je toliki.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja nisam svoju prvu nikad morala buditi, uvijek se nakon min. 1.5h probudila za papanje prvih tri mjeseca. Znam da mi je patronazna rekla da su bebe sa zuticom pospanije pa ih treba buditi.

Proud preslatka slikica 😍😍😍
Barbara divna gesta ❤️ pokazuje koliko ga vole i cijene ❤️
Curke,jeste navlake autosjedalica prale u vesmasini ili ručno?

Proud preslatka slikica 😍😍😍
Barbara divna gesta ❤️ pokazuje koliko ga vole i cijene ❤️
Curke,jeste navlake autosjedalica prale u vesmasini ili ručno?
Ja sam sve prala u vešmašini.. nisam bašđstavila na najjače okretaje mislim da sam ih prala na 800.
Ena ja isto nisam budila jer se moj sam budio. Ali mislim da ako lijepo dobiva na težini da ga nije ni potrebno buditi ali ako misliš da je pospan od žutice i da zato duže spava onda ga budi.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji