Ena, ti bome svoga ne moras budit, ima njega... Budit se moraju bebe male kilaze i koje imaju jacu zuticu pa zbog nje spavaju... Tvoj slobodno jede i na 4 sata. Ja ga ne bi budila da je toliki.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja nisam svoju prvu nikad morala buditi, uvijek se nakon min. 1.5h probudila za papanje prvih tri mjeseca. Znam da mi je patronazna rekla da su bebe sa zuticom pospanije pa ih treba buditi.
Proud preslatka slikica 😍😍😍
Barbara divna gesta ❤️ pokazuje koliko ga vole i cijene ❤️
Curke,jeste navlake autosjedalica prale u vesmasini ili ručno?
Proud preslatka slikica 😍😍😍
Barbara divna gesta ❤️ pokazuje koliko ga vole i cijene ❤️
Curke,jeste navlake autosjedalica prale u vesmasini ili ručno?
Ja sam sve prala u vešmašini.. nisam bašđstavila na najjače okretaje mislim da sam ih prala na 800.
Ena ja isto nisam budila jer se moj sam budio. Ali mislim da ako lijepo dobiva na težini da ga nije ni potrebno buditi ali ako misliš da je pospan od žutice i da zato duže spava onda ga budi.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Auch... Moje dijete toliko divlja u trbuhu da me boli 😂😂😂. Gledam i snimam i ne vjerujem 😂😂😂.
Ena svaka 4h mi se čini skroz ok. Jel vam otpao pupak? Jel ga vagala patronažna?
Ja odmaram, baka čuva klince. Čekam muža da dode a doći će tek navečer jer mu radni kolega slavi odlazak u Irsku.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Auch… Moje dijete toliko divlja u trbuhu da me boli 😂😂😂. Gledam i snimam i ne vjerujem 😂😂😂.
Ena svaka 4h mi se čini skroz ok. Jel vam otpao pupak? Jel ga vagala patronažna?
Ja odmaram, baka čuva klince. Čekam muža da dode a doći će tek navečer jer mu radni kolega slavi odlazak u Irsku.
Nije još otpao..je,vagala ga je jučer, 4.83kg😂,moj bembeli 😍
Auch… Moje dijete toliko divlja u trbuhu da me boli 😂😂😂. Gledam i snimam i ne vjerujem 😂😂😂.
Nije još otpao..je,vagala ga je jučer, 4.83kg😂,moj bembeli 😍
Oh miš mali slatki 😍. Ma samo neka on dobiva na težini odmah ti bude lakše.
Daj ga malo izdavi od teta klokanica 💕💕💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji