Confused divne ste!
I sve busice su divne 😍
Mi cemo vam samo rukice pokazat 😁
😍😍😍😍😍 Male ručice awwwwwwwwwwww
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
O joj komplimenata! Hvala! 🤗
Nekad mi se cini ogroman, a nekad ne znam gdje jadan stane unutra 😆
Confused pre,preslatke ste! Puno ju ljubi od teta klokanica!😙
Majda23 ajd ti odspavat, gubis se 😄😉
Nivami sjecas se da sam ti rekla da cu ti bit odbor za docek sestri? Mi smo ti u jednoj prčiciji 😆 izmedju Regensburga i Nürnberga. Seka?
Proud u jednom prstu drzi cijeli svoj svijet!💓
Jos nesto vam moram reci.
Znaci danas mami kuci doso lik iz tatine firme i donio stvarno povecu sumu novca sto su medjusobno skupili za njega! A nit je na nekakvom dodatnom lijecenju sto se placa ni nista nego eto tako! Novcanice od 200 do 10 kn. Znaci stvarno od srca kako je ko mogao. Ja sam zatecena!
Cesto nije lako, ali 100 puta sam se uvjerila da se ipak isplati biti dobar! Naravno ne sad zbog novca, nego...ma kuzite me!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Bok curke malo sam odsutna trudim se pohvatat sve s bebom i uhvatit sna malo..nadam se da ste mi sve dobro i bebsici isto 💙
Barbara predivna si ti i ta busica(iz ne znam kojeg tjedna😄)! 😍😍 Ma ta namjera, i osjecaj da nisi sam.. tati mora srce bit ko kuca❤️ Ima još uvijek dobrih ljudi, predivno za čuti 🤗
Confused bas dobro izgledaš 🤗 A malena je nemam rijeci, premedena! ❤️😍😍 Ma preslatke ste obje! ☺️
Slatke, male ručice 💙👶
Barbara, ljudi cijene dobrog i postenog covjeka, a kolko sam shvatila, tvoj tata je upravo takav! 😁
Mladamamica, samo vi uzivajte zajedno 😁😘
26.8. Ivan 💙💙
Evo i mene 😊
Sve same divne , predivne trudnice i lijepi okrugli trbuscici ❤️
Confused , Veronika je predivna ❤️
Ja sam ok , zatvorena ..napeta , zivcana , zgaravica uzasna i tako ..nikakve volje danas 😊
Barbara fakat si divna toliko o tome ko stalno kelji ostu sliku 😂😝.
Našla zanimaciju otišla si po klince u vrtić 😂.
Confused kako je slatka ta tvoja mala pišulja 😍😍😍😍. Jako jako jako slatka i jako jako jako mala 😍😍😍😍
Sad čekam kumu da mi malo dode.
Mia i ja napeta ko puška. Non stop gledam kad će i hoće. Sebi doaadna 😂
Ma ja se vidim ujutro u TA i vec vidim sta ce mi reci, vidimo se za 2 dana😅😅 i meni ce kumica doci da mi malo ubije vrijeme, mozda na sekundu skrenem misli😁
Drzim ti fige da se nesto dogodi, a ako ne ujutro se vidimo u TA, nadam se da ce nam biti neki ok dr😊
Koji bump boom je danas sve ste prekrasne i bušići rastu sta znaci da se termini blize i tako to. Al Barbara rekla bi da si ti negdje u 25 tt i da imas jos najvise od svih nas za odgurat a ti u terminu
Super za tateka, i ja vjerujem u to dobro se dobrim vraca!!! Vrati se sve kad tad. Franova kad sam procitaa onaj tvoj komentar kao da sam ja pisala, ne volim se osjecat ovisnom o drugima, nekako mislim da najbolje napravim kad si sama izhendlam sve, al sta je neivezdivo je neizvedivo, moram se pomirit
mozda bolje bar s trudovima se ne zekat. Ivy e sad sam uvjerena da ti imas par slikica i samo druge tjedne ljepis,nema sanse da je to 40 tt
Mateya, Nivami divne buske, vi ste negdje moje tjednuše, terminuše rastemo i mi
Gagi divna si, nisi kit i super ti stoji ona haljina
Cokica lijepo na plazu,maknt se od penzica, uz more je sve bolje
Sunce25 ako se ti dobro osjecas naravno da mozes raditi sto god mislis da je u redu,nemoj slusat druge ,i meni su svasta govorili pa na kraju nista od toga nije. Naravno ako ne mogu ne forsiram, ali slusat sebe i svoje tijelo po meni najbitnije, i nikad osobno ne bi govorila drugima nemoj ovo nemoj ono. Confused i Proud ove buhtle necu ni kom, jedva cekam svoju taj stiskat i gnjavit, preslatke su
💙Bartol💙
Barbara ja trudna 2 dana više i duplo veća od tebe. Super za stvari. A ova gesta tatinih radnih kolega samo govori o tome koliko ga cijene.
Confused bebica je preprepredivna
Proud joj malene ručice
Ja bi isto vozila, ali mi moj trbuh malo.smeta. Veliki auto, veliki trbuh baš ne vidim kud se vozim
Cokica starci ko starci ne bi bili živi da nekome nešto ne gunđaju
Yvone ja sam u 10 naručena. Tko zna možda se sretnemo
Ivy i Mia samo strpljivo moraju van kad tad, do tad si nađite negu razbibrigu da skrenete misli
Ami25 bi ja na more, al u Ri je oblačno i muž radi popodne pa me nema tko vozikat. Mislim da nema mora do idućeg produženog vikenda kad odosmo mi malo na odmor da se od svih maknemo. A što se tiče termina, mislim da smo i Mateya, Nivami, Amy, Marija i ja tu negdje, dan gore dolje 😁
Proud ručice slatke male 💙💙
Ivy a ne bi Vid baš na sv. Vida van, njemu je lijepo 😁
Barbara divno za tatu, i znam da nije u novcima stvar, nego u gesti ❤️
I ne znam što sam još zaboravila, idem dalje čistiti 😪
Sortiraj odgovore
Najstariji