Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    16. Lipanj 2018. 08:24

Mia stvarno se pratite ti i Ivy 😃 Sretno i tebi!!! Držite nam se cure 😘😘😘😘😘😘 vibram 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
    Sunce, soda je ok. Ali ona iz ljekarne bez aluminija 😀 Probaj, neće ti škoditi.

baarbaraa29
    16. Lipanj 2018. 08:32

Jutro!
    Ajmo Ivy, Mia789 razdupljavanje vas dvije! 😊
    Sreeeeetno i da popodnevnu kavicu pijemo uz citanje prica s poroda! 🍿🤱🏻
    Mina04 kolica su mrak! Kombinacija boja 🤩
    Ja sam si danas svasta nesta zadala za radit pa palim motore! Brm, brrrrrm....oooode! 😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Rubia
    16. Lipanj 2018. 08:34

Jutro... 
    Ivy i Mia sretnooo.... 😍

franovamamita
    16. Lipanj 2018. 08:52

sunce sodu mozes ali da onu iz ljekarne ☺
    terminuso samo budi vrijedna al nemij ipak pretjerati 😂😂
    ja imam opet majstore...sad sam doruckovala i prebila se ko prase..lezim na kaucu nepomicno i bespomocno 😂😂😂😂dolje imam neki pritisak i odmah me panika lovi...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    16. Lipanj 2018. 09:05

Evo ja čekam na red. Malo me šorkaju kontrakcije ali ništa strašno. Javim kaj će reć.
    😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Svima.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    16. Lipanj 2018. 09:14

Joj napeto je,napeto 😁😁😁
    Mia sretno i tebi😘
    Mi danas idemo kuci,moje cure ce napokon upoznati seku ❤ Ne mogu vam opisat koliko sam uzbudena.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

pharmamma
    16. Lipanj 2018. 09:18

Jutro 😘
    Ivy i mia sretnoooooo 😘😘😘😘💕💕💕💕💕🤞🤞🤞🤞 željno iščekujemo vaše mrvice 😍😍
    Mina bas su fora kolica,kombinacija boja je 🔝
    Barbara skroz otpustila kočnice 😁😁
    Ja se idem još malo vratiti u krevet i onda se isto primiti nekog posla..a navecer roštiljčić kod kolegice 😊

6xmama
    16. Lipanj 2018. 09:21

Nivami, jelalcu bas sutra rockas? Pitam jer sutra i moj prvasic ima 8 godina 😀... Mora tata danas opet po tortu jer je mama van biznisa. 
    Confused, a mozes si tek mislit kak su njih dvije uzbudjene 😍... Moji su uvijek sam hodali oko bebaca kad smo dosli doma i nisu se mogli nacudit kak je mali 😂
    Ajmo Ivy, Mia deložacijaaaaa 😀🤞

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mina04
    16. Lipanj 2018. 09:40

Jutro! 🌞
    Hvala vam drage moje 😘
    Ivy i Mia, sretno! Ako krene da bude sto prije i sto bezbolnije 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Maja82
    16. Lipanj 2018. 09:53

Dobro jutro svima!
    Ivy i Mia sretno! Drzim fige za danas, sto brze i bezbolnije ako je danas taj dan 😁 Meni od danas krece porodiljni, sad je nekako fakat blize termin.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.