Mia stvarno se pratite ti i Ivy 😃 Sretno i tebi!!! Držite nam se cure 😘😘😘😘😘😘 vibram 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
Sunce, soda je ok. Ali ona iz ljekarne bez aluminija 😀 Probaj, neće ti škoditi.
Jutro!
Ajmo Ivy, Mia789 razdupljavanje vas dvije! 😊
Sreeeeetno i da popodnevnu kavicu pijemo uz citanje prica s poroda! 🍿🤱🏻
Mina04 kolica su mrak! Kombinacija boja 🤩
Ja sam si danas svasta nesta zadala za radit pa palim motore! Brm, brrrrrm....oooode! 😚
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
sunce sodu mozes ali da onu iz ljekarne ☺
terminuso samo budi vrijedna al nemij ipak pretjerati 😂😂
ja imam opet majstore...sad sam doruckovala i prebila se ko prase..lezim na kaucu nepomicno i bespomocno 😂😂😂😂dolje imam neki pritisak i odmah me panika lovi...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo ja čekam na red. Malo me šorkaju kontrakcije ali ništa strašno. Javim kaj će reć.
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Svima.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Joj napeto je,napeto 😁😁😁
Mia sretno i tebi😘
Mi danas idemo kuci,moje cure ce napokon upoznati seku ❤ Ne mogu vam opisat koliko sam uzbudena.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro 😘
Ivy i mia sretnoooooo 😘😘😘😘💕💕💕💕💕🤞🤞🤞🤞 željno iščekujemo vaše mrvice 😍😍
Mina bas su fora kolica,kombinacija boja je 🔝
Barbara skroz otpustila kočnice 😁😁
Ja se idem još malo vratiti u krevet i onda se isto primiti nekog posla..a navecer roštiljčić kod kolegice 😊
Nivami, jelalcu bas sutra rockas? Pitam jer sutra i moj prvasic ima 8 godina 😀... Mora tata danas opet po tortu jer je mama van biznisa.
Confused, a mozes si tek mislit kak su njih dvije uzbudjene 😍... Moji su uvijek sam hodali oko bebaca kad smo dosli doma i nisu se mogli nacudit kak je mali 😂
Ajmo Ivy, Mia deložacijaaaaa 😀🤞
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro! 🌞
Hvala vam drage moje 😘
Ivy i Mia, sretno! Ako krene da bude sto prije i sto bezbolnije 🤗
All of God’s grace in one tiny face 💟
Dobro jutro svima!
Ivy i Mia sretno! Drzim fige za danas, sto brze i bezbolnije ako je danas taj dan 😁 Meni od danas krece porodiljni, sad je nekako fakat blize termin.
Sortiraj odgovore
Najstariji