Dobroooo jutro ! Evo kod nas u čk opet oblačno . Sad mi vec fali i malo sunca :) budna od 6, popila kavu sa roditeljima i sad vas čitam ! Mia i Ivy sretnooo, nadam se da je danas taj dan !! Ja sam vec toliko nestrpljiva u iščekivanju sljedeće bebe , a Di nećete biti vi koje ste na reduuuuuu! :) jos malo pa ću sa Mamom do grada , a kasnije navijamoooo!! Svaku noć me muci žgaravica ali stvarno mene čak i u nosu peče od kiseline , jel ok soda bikarbona?

21.08.💞🎀
Jutro
Ivy i Mia sretno 🤞🤞🤞🤞
I kod nas je oblacno, mogla bi i kisa, a sutra slavim sinu rodendan nadam se da ce bit lijepo vrijeme

Jutro zenske!
Ajmo Ivy, ajmo Mia, da sto lakse porode imate i sto prije drzite svoje struce ljubavi u rukama! 😘😘😘

Mia stvarno se pratite ti i Ivy 😃 Sretno i tebi!!! Držite nam se cure 😘😘😘😘😘😘 vibram 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
Sunce, soda je ok. Ali ona iz ljekarne bez aluminija 😀 Probaj, neće ti škoditi.

Jutro!
Ajmo Ivy, Mia789 razdupljavanje vas dvije! 😊
Sreeeeetno i da popodnevnu kavicu pijemo uz citanje prica s poroda! 🍿🤱🏻
Mina04 kolica su mrak! Kombinacija boja 🤩
Ja sam si danas svasta nesta zadala za radit pa palim motore! Brm, brrrrrm....oooode! 😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
sunce sodu mozes ali da onu iz ljekarne ☺
terminuso samo budi vrijedna al nemij ipak pretjerati 😂😂
ja imam opet majstore...sad sam doruckovala i prebila se ko prase..lezim na kaucu nepomicno i bespomocno 😂😂😂😂dolje imam neki pritisak i odmah me panika lovi...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo ja čekam na red. Malo me šorkaju kontrakcije ali ništa strašno. Javim kaj će reć.
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Svima.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Joj napeto je,napeto 😁😁😁
Mia sretno i tebi😘
Mi danas idemo kuci,moje cure ce napokon upoznati seku ❤ Ne mogu vam opisat koliko sam uzbudena.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji