Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    15. Lipanj 2018. 16:09

baarbaraa29

O joj komplimenata! Hvala! 🤗
    Nekad mi se cini ogroman, a nekad ne znam gdje jadan stane unutra 😆
    Confused pre,preslatke ste! Puno ju ljubi od teta klokanica!😙
    Majda23 ajd ti odspavat, gubis se 😄😉
    Nivami sjecas se da sam ti rekla da cu ti bit odbor za docek sestri? Mi smo ti u jednoj prčiciji 😆 izmedju Regensburga i Nürnberga. Seka?
    Proud u jednom prstu drzi cijeli svoj svijet!💓
    Jos nesto vam moram reci.
    Znaci danas mami kuci doso lik iz tatine firme i donio stvarno povecu sumu novca sto su medjusobno skupili za njega! A nit je na nekakvom dodatnom lijecenju sto se placa ni nista nego eto tako! Novcanice od 200 do 10 kn. Znaci stvarno od srca kako je ko mogao. Ja sam zatecena!
    Cesto nije lako, ali 100 puta sam se uvjerila da se ipak isplati biti dobar! Naravno ne sad zbog novca, nego…ma kuzite me!

Ona je u Buradlingenu kraj Stuttgarta(valjda sam dobro napisala)
    Bravo za tatine kolege 😊😊
    ProudMomy joj slatke male ruci ce, ljubi ga puno 😘😘😘😘

ami25
    15. Lipanj 2018. 16:24

Cokica da da mi smo tu negdje s terminom, a sta se tice mora, htijela sam predlozit neki bus al ako je jos uvijek onaj autotrolej isti i soferi isto voze po Ri mozda bolje da si doma da ne bi prije vremena zavrsila rodit  zivjela sam u ri 6 godina i ono je uzas

💙Bartol💙

6xmama
    15. Lipanj 2018. 16:26

Proud, preslatke male ručice 😍😍😍😍. 
    Barbara, imam i ja sister u Njemackoj, al moja je tam vec 23 godine-u Berlinu...
    Ivy, Mia posto imate tvrdoglavu djecu, onda vam sretno sutra na pregledu i nek skupa ostanete rodit 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

15. Lipanj 2018. 16:28

Sa zadnjeg pregleda sam išla busom, prastari s drvenim stolicama, užas. To ću ponovit ako beba ne bude htjela van i za brže otvaranje 😂 tako da cure ako koja želi požuriti porod, slobodno se dođite malo provozati busom po Rijeci 😁

ami25
    15. Lipanj 2018. 16:32

Evo ako bude problema samnom ja se biljezim za onu liniju 32, nema boljeg od njega 

💙Bartol💙

15. Lipanj 2018. 16:35

A ne ne, 32 sad najčešće odlična, klimatizirana 😁 

Tinchyca
    15. Lipanj 2018. 16:44

Confused preslatka beba i prekrasna mamica 😍😍😍
    Barbara manekenka naša 😍 žgoljo jedan samo te je u trbuhu!
    Tata je sigurno bio sretan, ne zbog novaca već kad je vidio koliko je ljudima stalo do njega! A kako i ne bi kad je ljudina. 😊
    Ja se vratila doma, popila popodnevnu kavu i sad se bacam na novi DIY projekt 😁
    Obožavam te brižne  susjede koji se toliko brinu.. ja imam 2 psa i muž je dosta često na putu pa se ne bojim nimalo da neću moći sve to hendlati. Tko ima volje nađe i način 😉

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    15. Lipanj 2018. 16:58

dosta za danas sta sam obsvila obavila,sad legla malo, kontrakcije me muce nije ni cudo opet isla autom naruciti neka sranja uvijeeeek nesto fali...valjda ce bebo biti poslusan i jos malo ostane unutra...😂😂😂😂
    terminuso divni ste i ti i buso legic nas 😍😍😍
    confused malena je slatkica samo takva saljemo vam puse 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

15. Lipanj 2018. 16:58

Mamice koje ste rodile dal' budite svoje bebice za papanje? Moj se budi svakih 2-3 sata ,ak ne onda ga ja budim

ivymicek
    15. Lipanj 2018. 17:06

Mia789

ivymicek

Barbara fakat si divna toliko o tome ko stalno kelji ostu sliku 😂😝.
    Našla zanimaciju otišla si po klince u vrtić 😂.
    Confused kako je slatka ta tvoja mala pišulja 😍😍😍😍. Jako jako jako slatka i jako jako jako mala 😍😍😍😍
    Sad čekam kumu da mi malo dode.
    Mia i ja napeta ko puška. Non stop gledam kad će i hoće. Sebi doaadna 😂

Ma ja se vidim ujutro u TA i vec vidim sta ce mi reci, vidimo se za 2 dana😅😅 i meni ce kumica doci da mi malo ubije vrijeme, mozda na sekundu skrenem misli😁
    Drzim ti fige da se nesto dogodi, a ako ne ujutro se vidimo u TA, nadam se da ce nam biti neki ok dr😊

Ma ja si nekak mislim da niš neće krenut ak se ne opustim. Da da možda se vidimo i sutra ako nešto noćas ne krene. Jedino što osjećam da mi je full nisko jer piškim non stop i boli me već podosta kad hodam pa hodam ko patka 😂.
    Cokica da mogao bi još danas ipak mu je imendan 😂.
    Barbara vidiš kak je to lijepo kada te tako kolege iznenade. Nije stvar novaca nego vidiš da ljudo misle na tebe i da te poštuju i da si im bitan.
    Bojana super za pregled i što si zatvorena. Mislim da je malo problem u danu i ja sam dosta nervozna i živčana i bljak 😊.
    Ljubim 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.