Jutro 😘
Ivy i mia sretnoooooo 😘😘😘😘💕💕💕💕💕🤞🤞🤞🤞 željno iščekujemo vaše mrvice 😍😍
Mina bas su fora kolica,kombinacija boja je 🔝
Barbara skroz otpustila kočnice 😁😁
Ja se idem još malo vratiti u krevet i onda se isto primiti nekog posla..a navecer roštiljčić kod kolegice 😊

Nivami, jelalcu bas sutra rockas? Pitam jer sutra i moj prvasic ima 8 godina 😀... Mora tata danas opet po tortu jer je mama van biznisa.
Confused, a mozes si tek mislit kak su njih dvije uzbudjene 😍... Moji su uvijek sam hodali oko bebaca kad smo dosli doma i nisu se mogli nacudit kak je mali 😂
Ajmo Ivy, Mia deložacijaaaaa 😀🤞

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro! 🌞
Hvala vam drage moje 😘
Ivy i Mia, sretno! Ako krene da bude sto prije i sto bezbolnije 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟
Dobro jutro svima!
Ivy i Mia sretno! Drzim fige za danas, sto brze i bezbolnije ako je danas taj dan 😁 Meni od danas krece porodiljni, sad je nekako fakat blize termin.

Jutro cure, Ivy i Mia sretnooooo Javljajte nam sta ima, mi danas idemo do mojih na rostilj 50 km dalje i naravno moramoo se vratit do tekme
Confused seke su sigurno uzbuđeneee, sjecam se ja imala 6 kad sam moju docekala iz rodilista, nikad vece srece!!! <3 Jos se sjecam tog dana

💙Bartol💙
Btw cure, od 18.6-7.7 je rasprodaja u onom adax ducanu u sesvetama. Mislim da sele.

Ivy i Mia sretno! 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
6xmama da bas mu je sutra rodendan 11 godina, od Confused starija curica sutra isto imam rodendan, njoj je 8 godina
Ivy i Mia cekamo novosti 🤞🤞🤞🤞

Ivy i Mia sretno! Nek bude danas taj dan, nek prođe sto brze i bezbolnije 😁
Confused lijepo da idete domeka... uzivajte 😁
Ja sam do sad spavala jer sam se po noci svako malo budila, em pisanje, em noga (nemirna lijeva noga svaku noc)...

26.8. Ivan 💙💙
6xmama da bas mu je sutra rodendan 11 godina, od Confused starija curica sutra isto imam rodendan, njoj je 8 godina
Ivy i Mia cekamo novosti 🤞🤞🤞🤞
Ajmeeee, kak smo se poklopile u rockasima, a znaci moj malac i od Confused su rodjeni isti dan ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji