Franova hahaha trudnički mozak 😂😂😂 al vidis da sam bila u pravu da si divna 😍😍😉
Barbara super za stvarčice,to uvijek dobro dođe 😁
Da se nakratko pojadam, novi tjedan, novo živciranje s penzićima s kata. Danas da kako ćemo mi i dijete i pas, da to neće funkcionirati bla bla bla. Al danas sam puno smirenije to odradila, samo odslušala i na jedno uho unutra, na drugo van.
I od zadnjeg komentara, još novih lijepih bušica
Znaci zena ubacila neke cool patikice netaknute, tetra pelene, jastuk, klokanicu maramu, pelene, vl.maramice..!
Ivy jesam znaci? Znala sam! 😊
Vidi moje lijepe sugradjanke Franove 🤗 Divnica!! I da, sto 6xmama kaze izgledas bolje neg prosli tjedan!
Evo, evo ide u prilogu i moja, nemoj vikat ☺️
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
barbara a treba jos 10tak dana ali uvijek nesto iskrsne klasika 😆 a ovo za robicu bas lijepa gesta vjerujem ds ti puno znaci ☺
hvala vam curke 😙😙😙😙
a sto se tice voznje kad sam rekla muzu rekao je da nisam normalna...a ja sam vam takva da ne volim nikoga nista traziti i najbolje kad sve sama...mada kuma mi je ulicu dalje,moji u istom dvoristu znaci tata ce me voziti ako treba i sestra 3 kuce dalje...
jel kod vas hladno?? ja sad cak vestu obukla 😯
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Trudnice moje sve ste redom divne 😍 Meni sad malo fali veliki stomak 😁😂
Evo nas malo...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Opet sam si mamurna i pola nisam zapamtila. Vidjela sam puno fit trudnica, samo im se buse vide 😍😍
Cestitam svima na okruglim tjednima, pogotovo Franovoj i Barbari za 37 tjedana. Mame - Proud, Barbara i Confused drago mi je da ste sve dobro, da uzivate s bebicama i sto se i dalje javljate, znam da je teze uz bebe ali bitno da ste tu ponekad da znamo da ste dobro 😊 i nez sta sam jos htjela napisati. Mislim da cu malo odspavati jer mi se muti pred ocima 😵😵
04.07. Matija 💜
Franova, Gagi, Mamica, Ivymicek sve lijepe mame i okrugle buše 😍😍😍😍
Sunce i ja jos vozim i obavljam sve koliko mogu sama
Barbara super za robicu ja za ni jedno od njih troje nikad komad nisam dobila a njihovo sam sve posudival i davala drugima, tako da mi je sad trece kao da je prvo sve moram kupit od čarapica do kolica
Čokice tako i treba neka oni pricaju
Ostalo sam zaboravila 😘 😘 😘 😘 😘
Znaci zena ubacila neke cool patikice netaknute, tetra pelene, jastuk, klokanicu maramu, pelene, vl.maramice..!
Ivy jesam znaci? Znala sam! 😊
Vidi moje lijepe sugradjanke Franove 🤗 Divnica!! I da, sto 6xmama kaze izgledas bolje neg prosli tjedan!
Evo, evo ide u prilogu i moja, nemoj vikat ☺️
P ti ženo u terminu, odlično izgledas😍😍😍😍💐
A gdje si u Njemačkoj, moj Seka otisla prije mjesec i pol
Trudnice moje sve ste redom divne 😍 Meni sad malo fali veliki stomak 😁😂
Evo nas malo…
Prekrasne ste obje, Veronika je med 😍😍😍😍
Confused, kako je medenaaaa, sunce preslatkoo 😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️…a bome mi i ti fino zgledas 👍👍👍👍
Barbara, da ne znam ja bi rekla da imas jos jedno 2-3 mjeseca do kraja 😂..mogla bi jos i produzit po velicini skembulje.Mrsavice jedna zgodna ❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji