evo nas
Divni 😍😍😍😍. Skroz se busha zaokružila ali ste toliko divni 😍😍😍😍😍

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mamica, lijepi veliki buso 😁
Franova, lijepi veliki busko 😁😁
Barbara, lijepo je kad te tak iznenade ljudi, a pogotovo od kojih se ni ne nadas! Ja si isto mislim da je to sad sve psiha. Strah me da nekaj ne pogorsam 😐
Sunce, mene gnjave zakaj se sama vozim 15km. Moja susjeda je vozila do poroda, ajde na porod su ju odvezli (imala je dogovoreni inducirani)... 😎

26.8. Ivan 💙💙
Franova, 😍😍 veliki je busko i ti puno bolje izgledas nek prosli tjedan ❤️
Barbara, ne zabusavaj, di je slicka 😁???
Super za dobivenu robicu, ja nemam od kog, svi vec imaju velku djecu mojih godina, samo ja jos radjam 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Curke jer zna neka dal ostavljaju trudnice koje imaju povisen secer u bolnici do poroda?
Mislim da to ovisi od bolnice do bolnice, maminog i bebinog zdravlja. Ali isto tako sam načula da mame sa gestacijskim dijabetesom više prate.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Curke, sve ste fakat prekrasne, Mamica, Franova, Ivy😍 ja danas malo spremala, napravila rucak i doslovno cekam😂 trudim se ostati u nekom dobrom raspolozenju, ali ovo cekanje ubija😅

Curke, sve ste fakat prekrasne, Mamica, Franova, Ivy😍 ja danas malo spremala, napravila rucak i doslovno cekam😂 trudim se ostati u nekom dobrom raspolozenju, ali ovo cekanje ubija😅
Ajme Mia, mogu misliti kako izludjuje ta igra cekanja

Mi se polako idemo spremati,idemo na svadbu,valjda mi haljina još može.sad će nam doći i frizerka da me malo sredi...bome,svi imaju lijepe velike trbuhe,ja imam osjećaj da sam ogromna jer sam inače imala 50 kg a sad ovaj trbuh i koja kila gore mi se čini puno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji