Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    15. Lipanj 2018. 13:29

Koliko lijepih trudnica s krasnim velikim trbuščićima 😍😘

nasdva
    15. Lipanj 2018. 13:30

Ostalo zaboravila 😀

ivymicek
    15. Lipanj 2018. 13:30

mimmyx

Curke jer zna neka dal ostavljaju trudnice koje imaju povisen secer u bolnici do poroda?

Mislim da to ovisi od bolnice do bolnice, maminog i bebinog zdravlja. Ali isto tako sam načula da mame sa gestacijskim dijabetesom više prate. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Mia789
    15. Lipanj 2018. 13:31

Curke, sve ste fakat prekrasne, Mamica, Franova, Ivy😍 ja danas malo spremala, napravila rucak i doslovno cekam😂 trudim se ostati u nekom dobrom raspolozenju, ali ovo cekanje ubija😅

mamica1985
    15. Lipanj 2018. 13:36

Mia789

Curke, sve ste fakat prekrasne, Mamica, Franova, Ivy😍 ja danas malo spremala, napravila rucak i doslovno cekam😂 trudim se ostati u nekom dobrom raspolozenju, ali ovo cekanje ubija😅

Ajme Mia, mogu misliti kako izludjuje ta igra cekanja

gagi2
    15. Lipanj 2018. 13:37

Mi se polako idemo spremati,idemo na svadbu,valjda mi haljina još može.sad će nam doći i frizerka da me malo sredi...bome,svi imaju lijepe velike trbuhe,ja imam osjećaj da sam ogromna jer sam inače imala 50 kg a sad ovaj trbuh i koja kila gore mi se čini puno

mateya1993
    15. Lipanj 2018. 13:39

franovamamita

evo nas

Ljepotica 😍 baš ti je okrugla buša
    Ivy,gagi2,nivami-sve jedna ljepša od druge 😍
    Sunce- ja ti skroz vozim i nije mi problem. Čak vozim po 60km dok idem k svojima a sljedeći tjedan moram do Zg 2 dana za redom jer moj ide na operaciju. Do bolnice imam 8km tak da bi se komotno mogla sama otfurati ako zagusti hehehe
    Barbara- super za odjeću 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Tinchyca
    15. Lipanj 2018. 13:47

Curke sad sam vidjela toliko puno lijepih buša lijepe sve redom da nekoga slučajno  ne izostavim 😍❤
    Proud drago mi je da ste se lijepo snašli doma i da Alex lijepo napreduje. 
    Barbara lijepo da ima i vani dobrih ljudi spremni pomoći. 😊
    Čestitam curkama na punim tjednima!

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• NellaM
    15. Lipanj 2018. 13:49

Gagi meni si predivna, samo trbuh iskočio 😍😍
    Sunce ja isto ne vidim problem, i sama vozim još uvijek i da sam u tvojim tjednima i na toj relaciji do svojih itekako bi i ja sjela i odvezla se 😃
    Franova sve je to izvedivo Al nekako ipak sa trudovima ne bi.. ajd nek te netko odveze pa da nas ne sekiras 😆 a ti se ne sekiraj oko radova, to sve pod normalno nažalost, nego fino Iskoristi svoje stanje i zaprijeti im se jecmencima 😃😄
    Mamica bome veliki buso 😃😍Al samo on viri, a ti fit, predivna trudnica ☺️
    E Barbara totalno kužim i neopisivo mi drago za stvarčice,nije do stvari Al tako puno znaci taj osjecaj ❤️❤️
    Franova škilji 😄 Predivna trudnica! 😍😍

pharmamma
    15. Lipanj 2018. 14:03

Franova hahaha trudnički mozak 😂😂😂 al vidis da sam bila u pravu da si divna 😍😍😉
    Barbara super za stvarčice,to uvijek dobro dođe 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.