Nove cure, dobrodosleee😘😘
Barbara, cestitam na ulasku u termin, kad dodjes do tog 37 tt sve nekako postane opustenije, nema vise stresa sto smijes sto ne:)
WTP nemoj se brinuti, meni ti se dogodila ista situacija sa 32tt, zavrsila u bolnici 2 dana, do 37 tt bila morala lezati kod kuce. I evo me danas na 40+4 tako da samo polako i pozitivno, u dobrim si rukama:)
Confused i Ena, uzivajte sa svojim bebicama gladosicama😍

WinnieThePooh,ma bit ce to ok, nije to neki strasan nalaz,jel su ti uzimali sad briseve i urin da vide jel imas mozda kakvu bakteriju koja je dovela do toga? A kaj se tice cervixa, nakon 25.tjedna je normalno da se on krati, sa svakim tjednom. Ja vjerujem da ce bit ok, samo budi smirena, pod nadzorom si. Stres ti isto samo odmaze.U kojoj si bolnici?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro svima 😘 pročitah,ali mozak još ne radi...dosta sam dobro spavala ovu noć i vjerojatno bi nastavila da nije bilo budilice 😂
Sretno na pregledima danas, čestitke na punim tjednima,a posebno cestitke na ulasku u termin 😘😘😘
Bas mi je drago da su Mihael i Veronika dobro,da se lijepo snalazite i uživate zajedno 💙❤️ Ena neka muzic proslavi,s takvim slatkišem se treba hvaliti na sve strane 😁
Zarica dobrodošla i samo hrabro do kraja..lijepi su to već tjedni,uspori tempo i sve će biti dobro 🤞
Yvonne prekrasna 😍
Winnie žao mi je da su te hospitalizirali,ali gledaj to s pozitivne strane..kod njih si pod kontrolom,odmah su dali terapiju da bebi sazriju pluća,a tokoliza će kontrakcije držati pod kontrolom..a i cerviks je još uvijek tu,skraćen ali ipak drži..samo miruj i budi hrabra za svoju bebicu 🙏🙏☺️😘
Uff šta sam se raspisala..mene je danas uhvatila panika kad sam otvorila aplikaciju u kojoj mi trudnoću gleda po zm i piše još 2 tjedna i 5 dana 😱😱😱 meni je nekako stalno u glavi da ću ja to tek između 10.i 15.7., da ima još vremena 😂 ajde,torbu sam spakirala neki dan,idem još danas do dm-a pokupovati neke stvarčice koje će dragi donijeti naknadno i da mu pripremim sve i za izlazak iz rodilišta..ne mogu vjerovati kako je brzo vrijeme prošlo 😱

Jutro klokani🤗🤗
Ivy cestitke na 40 tt, ocemo slikicu 😘😘Franova i Barbara također za 37 sad je sve opustenije 😀 😘Zarica dobrodosla i Wtp slazem se sa curama, mozda bolje da si pod njihovim nadzorom, to je jos relativno kratko vrijeme za proci a moze puno pomoc i ne mora biti nista strasno drzim fige za tebe i javljaj nam 😘😘Ena super za festicu i Mihaela ide to vama vidim ja 😘😘😘

💙Bartol💙
Hej zenske!
Tinchyca ja sam bila otvorena prst od 30tt 😂😂😂rodila 10tjedana kasnije. Nema ti tu pravila, mozes sutra , a i ne moras tako brzo.
WinnieTheP. Drzi se! Oni ce uciniti sve da sprijece prijevremeni porod.
Puse vam saljem svima jer sam sve drugo zaboravila.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dakle nema me pol sata a vi 4 stranice ispisale.
Prijavljujem još čepa sa sukrvicom. Eto malo se sekiram oko sukrvice ali svugdje piše da je to sve ok.pa valjda i je.
Franova orvo sam rodila na termin jer sam išla na indukciju (bila otvorena 5 cm bez trudova). Drugo rodila sa 41+1. Kako su mi pomaknulimtermin sada sam zapravo 41 tt po ZM tak da bih mogla skoro 😂.
WTP ma bolje da si pod kontrolom i da su ti dali lijekove i da te paze. Znam da ti je stresno ali samo pozitovno.
Eto Tinchyca ja sam 3 tjedna hodala 3 cm otvorena u drugoj trudnoći. Nema pravila a sad sam otvorena od 37 tt.
Yvone baš si zgodna i ovak kamuflirana. Em fit em slatka em linepa frizura!
Svim mamicama i bebicama šaljem hroicu pusica 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
WinnieThePooh,ma bit ce to ok, nije to neki strasan nalaz,jel su ti uzimali sad briseve i urin da vide jel imas mozda kakvu bakteriju koja je dovela do toga? A kaj se tice cervixa, nakon 25.tjedna je normalno da se on krati, sa svakim tjednom. Ja vjerujem da ce bit ok, samo budi smirena, pod nadzorom si. Stres ti isto samo odmaze.U kojoj si bolnici?
Dala sam urin i upravo su uzeli briseve.
U Merkuru sam.
Na prošlom pregledu nije doktorica bila previše zabrinuta niti je rekla strogo mirovanje pa se sve mislim jesam nešto ja napravila da to potaknem. No, što je tu je, dalje hrabro. Hvala svima na podršci.

Hej zenske!
Tinchyca ja sam bila otvorena prst od 30tt 😂😂😂rodila 10tjedana kasnije. Nema ti tu pravila, mozes sutra , a i ne moras tako brzo.
WinnieTheP. Drzi se! Oni ce uciniti sve da sprijece prijevremeni porod.
Puse vam saljem svima jer sam sve drugo zaboravila.
ej jesi li umorna draga? koliko Aleks papa po noci pusti li te 3,4 sata da odspavas ?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro svima! Nove mamice dobrodošle Ja sam ove dane sva nikakva. Noge mi naotiču,konkretno stopala da već ni tenisice nemogu nositi. Dosta loše spavam,trbuh mi smeta i nikako se namjestiti,rebra bole,još pogotovo dok mi se mala nogicama nabije na njih. Budim se sva mokra bez obzira što je sad zahladilo i onda još neki dan ugledam strije na trbuhu
eto dobila sam ih bez obzira što se mažem uljem i losionom od početka trudnoće. Ne vide se jako i nisu velike ali su tu,a već sam se ponadala da ih nebudem dobila. Polako jedve čekam da uđem u termin.Još sam i većinu dana sama jer moj radi do 17.
Evo slike za puni tjedan. Naša će se curica zvati Nikol ❤️

💖 Nikol -12.08.2018💖
Winnie bolje da si pod njihovim nadzorom, izdrzi jos malo
Barabara cestitke na ulazu u termin 😘😘
Yvone prekrasna trudnica i frizura💐😍
Za nase male sisavce i njihove mame Veronika, Aleksandar i Mihael 😘 😘 😘 😘
Evo nas na punih 31 tj

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji