Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Lipanj 2018. 09:39

Hej zenske!
    Tinchyca ja sam bila otvorena prst od 30tt 😂😂😂rodila 10tjedana kasnije. Nema ti tu pravila,  mozes sutra ,  a i ne moras tako brzo.
    WinnieTheP. Drzi se! Oni ce uciniti sve da sprijece prijevremeni porod.
    Puse vam saljem svima jer sam sve drugo zaboravila.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    15. Lipanj 2018. 09:47

Dakle nema me pol sata a vi 4 stranice ispisale.
    Prijavljujem još čepa sa sukrvicom. Eto malo se sekiram oko sukrvice ali svugdje piše da je to sve ok.pa valjda i je.
    Franova orvo sam rodila na termin jer sam išla na indukciju (bila otvorena 5 cm bez trudova). Drugo rodila sa 41+1. Kako su mi pomaknulimtermin sada sam zapravo 41 tt po ZM tak da bih mogla skoro 😂.
    WTP ma bolje da si pod kontrolom i da su ti dali lijekove i da te paze. Znam da ti je stresno ali samo pozitovno.
    Eto Tinchyca ja sam 3 tjedna hodala 3 cm otvorena u drugoj trudnoći. Nema pravila a sad sam otvorena od 37 tt.
    Yvone baš si zgodna i ovak kamuflirana. Em fit em slatka em linepa frizura!
    Svim mamicama i bebicama šaljem hroicu pusica 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

WinniethePooh
    15. Lipanj 2018. 09:47

6xmama

WinnieThePooh,ma bit ce to ok, nije to neki strasan nalaz,jel su ti uzimali sad briseve i urin da vide jel imas mozda kakvu bakteriju koja je dovela do toga? A kaj se tice cervixa, nakon 25.tjedna je normalno da se on krati, sa svakim tjednom. Ja vjerujem da ce bit ok, samo budi smirena, pod nadzorom si. Stres ti isto samo odmaze.U kojoj si bolnici?

Dala sam urin i upravo su uzeli briseve. 
    U Merkuru sam.
    Na prošlom pregledu nije doktorica bila previše zabrinuta niti je rekla strogo mirovanje pa se sve mislim jesam nešto ja napravila da to potaknem. No, što je tu je, dalje hrabro. Hvala svima na podršci.

franovamamita
    15. Lipanj 2018. 09:51

ProudMomy

Hej zenske!
    Tinchyca ja sam bila otvorena prst od 30tt 😂😂😂rodila 10tjedana kasnije. Nema ti tu pravila, mozes sutra , a i ne moras tako brzo.
    WinnieTheP. Drzi se! Oni ce uciniti sve da sprijece prijevremeni porod.
    Puse vam saljem svima jer sam sve drugo zaboravila.

ej jesi li umorna draga? koliko Aleks papa po noci pusti li te 3,4 sata da odspavas ?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mateya1993
    15. Lipanj 2018. 09:56

Jutro svima! Nove mamice dobrodošle  Ja sam ove dane sva nikakva. Noge mi naotiču,konkretno stopala da već ni tenisice nemogu nositi. Dosta loše spavam,trbuh mi smeta i nikako se namjestiti,rebra bole,još pogotovo dok mi se mala nogicama nabije na njih. Budim se sva mokra bez obzira što je sad zahladilo i onda još neki dan ugledam strije na trbuhu  eto dobila sam ih bez obzira što se mažem uljem i losionom od početka trudnoće. Ne vide se jako i nisu velike ali su tu,a već sam se ponadala da ih nebudem dobila.  Polako jedve čekam da uđem u termin.Još sam i većinu dana sama jer moj radi do 17.  
    Evo slike za puni tjedan. Naša će se curica zvati Nikol  ❤️ 

33.tjedan.
    33.tjedan.

💖 Nikol -12.08.2018💖

nivami
    15. Lipanj 2018. 09:58

Winnie bolje da si pod njihovim nadzorom, izdrzi jos malo
    Barabara cestitke na ulazu u termin 😘😘
    Yvone prekrasna trudnica i frizura💐😍
    Za nase male sisavce i njihove mame Veronika, Aleksandar i Mihael 😘 😘 😘 😘
    Evo nas na punih 31 tj

Rubia
    15. Lipanj 2018. 10:00

Jutro...
    Terminusice cestitke za ulazak u sigurnu zonu 🎉🤩 slike na sunce 😍
    Ima li pregleda danas? 
    Yvone zgodnica i lijepa frizura 😍

6xmama
    15. Lipanj 2018. 10:10

Sve lijepe bušice,Nivami, Mateya ❤️. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• honeyhoney
    15. Lipanj 2018. 10:17

Drage cure! Cijelo vrijeme pratim, ali ne uspijevam uvijek biti u toku i komentirati. Onda sam nekako rađe tihi promatrač :D
    Vidjela sam divne rođene bebice <3 kako su krasni!!! Mamice uživajte puno puno! Vaše bebe su učinile da sam još više uzbuđena i nestrpljiva. Pratim i one koje prolaze iste tegobe kao i ja, od kontrakcija do nesnosnih vrućina! 

Danas sam 37+2 i bila sam na pregledu u trudničkoj, piše mi u nalazu da sam prohodna za prst do ovoja i glavice. Znači da sam otvorena za prst kolko kužim :D A ja sam zbog toga presretna, već jedva čekam :D 
    Hvala Barbari što me ostavila na popisu cura koje trebaju roditi iako nisam tako često aktivna. Čekamo Sofiju i datum je 6.7.
    Inače planiram roditi na Merkuru pa ako se još se nekim pogodim da znate :)

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

nasdva
    15. Lipanj 2018. 10:28

Ajme jeste se raspisale.
    Sve puno lijepih  trbuščića i zgodnih mamica.
    Cure čestitke na ulasku u termin.
    Nove cure dobrodošle
    Winnie samo pozitivno i bit će sve okbolhe da si pod nadzorom.
    Znam da sam još nekog zaboravila ali sad se ne mogu sjetit 
    Ja bila u TA od prijema do narudžbe za sljedeći pregled prošlo 15 min. Uglavnom sve je ok beba navodno već ima 3400g 😱. Mada mislim da netko negdje nešto fulao jer je prije tjedan dana imala 2900g. I opet u čet u TA na druženje navodno i ctg će mi radit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.