Pharma točno znam taj osjecaj pa kaj je već tak visoki datum😃!!??Ja se do sad neki dan bavila ispitom i stvarno nisam razmišljala koliko mi je ostalo.A sina rodila 10 dana prije termina😀S njim imala spremno SVE mjesec i pol prije😂😂 Nasdva u kojoj si bolnici u TA? Ja sam isto u četvrtak,na Sv. Duhu. Ivy prezgodna i u 40 tj. Pa i umorna i nepočešljana zračiš! Svaka čast!!!Barbara u busu😀😀jel vidis kako čovjek počne cijeniti male stvari!Uzivaj u kavici😘Marija29 mene od cca 17 tj.jako počele boljeti prepone i nastao veliki pritisak al eto sve je proslo do sad bolje neg sam mislila.Bit ce i tebi ok.Gagi2 super za pregled i ti si prava pravcata elegancija na slici .Proud super da je sve opušteno bas mi je drago.I sama se osjecam da sam sada spremnija s drugim,iako to cu tek moć potvrditi kada dođe.puse vama😘😘😘 Jama drzim fige da se pokrene, a mislim da je umor normalan ipak se tijelo priprema za porod iako niti vrijeme nam ne ide na ruku. Al sam se raspisala, idem dalje sad slagat robicu.
Sunce ja isto vozim ali na kraće relacije. Ne osuđujem dapače divim se!!!
mateya bas ste mi lijepi 😙😙 a na strije ni ne obracam paznju jer ispucala sam jako jako jos u prvoj trudnoci bez obzira na mackanje...
nivami koji sladak buso 😍
honeyhoney termin nam je isti dan tj ima nas 4 ako se ne varam ☺ja sam u utorak bila na pregledu i otvorena sam 2 prsta
nasdva bome velika beba ali nisu te procjene uvijek bas tocne bitno da je beban dobro😙
ivy uvijek si mi slatka ko curetak izgledas 😍😍😍 a za trudove meni su bili na 7-8min odmah i rodila nakon 17h 😂😂😂😂😂😂 ds su bili na 12 onda bih rodila za 17 dana 😂😂😂😂😂😂😂
gagi super zs bebicu i bas ste lijepi 😙
terminuso uzivaj na kavici 😙😙
proud da sad ne mozes spavat kad i beba al koliko si bas i prije to prakticirala,ja znam po sebi...daj dok spava malo pospremi,skuhaj,popeglaj i tak...neka se braca lijepo upoznaju i maze,a po tebi se bas osjeti da si smirena i opustena...bravo mama😊 😙😙
sunce ja sam 37tt i sama se vozim jos uvijek...cak razmisljam sama se odvesti i u bolnicu sta mislite cure o tome ? jesam luda ili je izvedivo? imam do bolnice cca 20min voznje
pharma hvala hvala draga al sliku jos nisam okacila evo sad cu pa ponovi slobodno komentar haahahahhaahahahahah 😂😂😂😂😂
js u zurbi i vec isla autom tamo vamo fali ovo fali ono jos mi nisu dostavili materijal sto sam narucila zvala psovala te se javi covjek,pa zenska pa lik pa neks druga zena svi sto rade se izredali...ali tako sam im lijepo diktirala da ce se udostojiti jos danas dostaviti...boze nikad mira kod mene...bas sam nasekirana...😤😤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova - radije nek te taxi vozi, samo fali da dozivis prometnu u trudu 😘
Mamica, wooohooo koji trbuuuuh😳... Bome fest velikiiiiii ❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mamica, wooohoookoji trbuuuuh😳… Bome fest velikiiiiii ❤️
Da, imam osjecaj nekad da ce mi sve ispasti 😂 kad kazem ljudima da imam jos 5 tjedana, u soku su, misle da je ostao jos koji dan 😂
Onda me razumijes😁 kod tebe se bar konkretno pokrenulo,kad bi bar mene danas uhvatilo,a ne samo te kontr.
Ma to kaj je "krenulo" niš ne znači još uvijek možeš.prije mene 😂. Samo živcira jer non dtop očekujem trud a ono ništa. 😂.
Mamica 😍😍😍 divan bušek i divna ti.. kaj god govorili meni si divna a oni su svi zločasti 😘.
Prugice 😊.
Franova nemoj da te zezaju, jesi ti njima rekla da si ored porod i da te se paze... Uf uf 😂.
Yvonne bitno da su slikice tu s ili bez kamuflaže..
Nemogu baš ni papati ali idem piti kavicu možda me oraspoloži 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Žfarma sama u trudovima voziti ?!?!?!. Ja ne sumnjam da bi mogla ali možda bolje ne
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Onda me razumijes😁 kod tebe se bar konkretno pokrenulo,kad bi bar mene danas uhvatilo,a ne samo te kontr.
Ma to kaj je "krenulo" niš ne znači još uvijek možeš.prije mene 😂. Samo živcira jer non dtop očekujem trud a ono ništa. 😂.
Mamica 😍😍😍 divan bušek i divna ti.. kaj god govorili meni si divna a oni su svi zločasti 😘.
Prugice 😊.
Franova nemoj da te zezaju, jesi ti njima rekla da si ored porod i da te se paze… Uf uf 😂.
Yvonne bitno da su slikice tu s ili bez kamuflaže..
Nemogu baš ni papati ali idem piti kavicu možda me oraspoloži 😂
Hvala ti 😘 drzim fige da ti krene akcija 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji