Curke jer zna neka dal ostavljaju trudnice koje imaju povisen secer u bolnici do poroda?
Znala sam da sam nekog zaboravila u prvom spominjanju! Yvone ljepotice!! 😊 A Ivy se taman okacila dok sam ja pisala romane! E stvarno, al stvarno nije da ti medim, ali ti meni stalno lijepa! Mislim SVE su mi, ali imam dojam da stalno ljepis istu sliku, a samo mjenjas brojeve! 😉
NelliceM😚
Marijaa29 tak sam i ja mislila, ali malo po malo imam energije! Napokon! Ne moram vise odmorit nakon tusiranja! 😂 Jucer prala prozore, zavjese, jelo napravila, istusurala se plus prala kosu (to je meni zahvat😆) i nisam bila umorna! Valjda je to i u psihi kad znas da smijes!
Gagi2 pa ti samo lopticu sakrila ispod haljine! 😊
Sunce25 bome si "spora" 😂
Terminuso ti ces rodit medju paletama 😂 Jel se nazire kraj radovima?
6xmama jel da da sam fenomen!🤣
Mamica1985 ideeees! Bas ste lijepi, lijepi busicasti 🤗
Nadobivala sam evo robice i cudesa svakakvih od ove prije iz bivse skole i vice zena nije posudba nego mi daje! Njen mali 5mj. Nismo cak ni 'nasi Rvati' haha pa da je ono svoji smo. Strankinja. Ajme meni! Bas mi nekako drago sto mi je uopce i ponjela, a pogotovo sto smo ovdje sami. Mislim ne doslovno, ali bez ikog svog!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Znala sam da sam nekog zaboravila u prvom spominjanju! Yvone ljepotice!! 😊 A Ivy se taman okacila dok sam ja pisala romane! E stvarno, al stvarno nije da ti medim, ali ti meni stalno lijepa! Mislim SVE su mi, ali imam dojam da stalno ljepis istu sliku, a samo mjenjas brojeve! 😉
NelliceM😚
Marijaa29 tak sam i ja mislila, ali malo po malo imam energije! Napokon! Ne moram vise odmorit nakon tusiranja! 😂 Jucer prala prozore, zavjese, jelo napravila, istusurala se plus prala kosu (to je meni zahvat😆) i nisam bila umorna! Valjda je to i u psihi kad znas da smijes!
Gagi2 pa ti samo lopticu sakrila ispod haljine! 😊
Sunce25 bome si "spora" 😂
Terminuso ti ces rodit medju paletama 😂 Jel se nazire kraj radovima?
6xmama jel da da sam fenomen!🤣
Mamica1985 ideeees! Bas ste lijepi, lijepi busicasti 🤗
Nadobivala sam evo robice i cudesa svakakvih od ove prije iz bivse skole i vice zena nije posudba nego mi daje! Njen mali 5mj. Nismo cak ni 'nasi Rvati' haha pa da je ono svoji smo. Strankinja. Ajme meni! Bas mi nekako drago sto mi je uopce i ponjela, a pogotovo sto smo ovdje sami. Mislim ne doslovno, ali bez ikog svog!
Kako lijepo za robicu i stvarčice a pričaju da su "stranci" hladni. Razveseli te bilo kakva pomoć 😊. Bitno da si uživala...
A jesi me pročitala, non stop ista slika samo glavu promjenim 😂...
Što je meni dosadno... Niš mi se ne gleda niš mi se ne radi a majke ti dosadno 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Barbara - hvala ti 😘😘 i odlicno za robicu, svaka pomoc dobro dodje 👏👏
evo nas
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pharma točno znam taj osjecaj pa kaj je već tak visoki datum😃!!??Ja se do sad neki dan bavila ispitom i stvarno nisam razmišljala koliko mi je ostalo.A sina rodila 10 dana prije termina😀S njim imala spremno SVE mjesec i pol prije😂😂 Nasdva u kojoj si bolnici u TA? Ja sam isto u četvrtak,na Sv. Duhu. Ivy prezgodna i u 40 tj. Pa i umorna i nepočešljana zračiš! Svaka čast!!!Barbara u busu😀😀jel vidis kako čovjek počne cijeniti male stvari!Uzivaj u kavici😘Marija29 mene od cca 17 tj.jako počele boljeti prepone i nastao veliki pritisak al eto sve je proslo do sad bolje neg sam mislila.Bit ce i tebi ok.Gagi2 super za pregled i ti si prava pravcata elegancija na slici .Proud super da je sve opušteno bas mi je drago.I sama se osjecam da sam sada spremnija s drugim,iako to cu tek moć potvrditi kada dođe.puse vama😘😘😘 Jama drzim fige da se pokrene, a mislim da je umor normalan ipak se tijelo priprema za porod iako niti vrijeme nam ne ide na ruku. Al sam se raspisala, idem dalje sad slagat robicu.
Na Sv. Duhu
evo nas
Divni 😍😍😍😍. Skroz se busha zaokružila ali ste toliko divni 😍😍😍😍😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mamica, lijepi veliki buso 😁
Franova, lijepi veliki busko 😁😁
Barbara, lijepo je kad te tak iznenade ljudi, a pogotovo od kojih se ni ne nadas! Ja si isto mislim da je to sad sve psiha. Strah me da nekaj ne pogorsam 😐
Sunce, mene gnjave zakaj se sama vozim 15km. Moja susjeda je vozila do poroda, ajde na porod su ju odvezli (imala je dogovoreni inducirani)... 😎
26.8. Ivan 💙💙
Franova, 😍😍 veliki je busko i ti puno bolje izgledas nek prosli tjedan ❤️
Barbara, ne zabusavaj, di je slicka 😁???
Super za dobivenu robicu, ja nemam od kog, svi vec imaju velku djecu mojih godina, samo ja jos radjam 🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji