Jutro...
Terminusice cestitke za ulazak u sigurnu zonu 🎉🤩 slike na sunce 😍
Ima li pregleda danas?
Yvone zgodnica i lijepa frizura 😍

Sve lijepe bušice,Nivami, Mateya ❤️.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Drage cure! Cijelo vrijeme pratim, ali ne uspijevam uvijek biti u toku i komentirati. Onda sam nekako rađe tihi promatrač :D
Vidjela sam divne rođene bebice <3 kako su krasni!!! Mamice uživajte puno puno! Vaše bebe su učinile da sam još više uzbuđena i nestrpljiva. Pratim i one koje prolaze iste tegobe kao i ja, od kontrakcija do nesnosnih vrućina!
Danas sam 37+2 i bila sam na pregledu u trudničkoj, piše mi u nalazu da sam prohodna za prst do ovoja i glavice. Znači da sam otvorena za prst kolko kužim :D A ja sam zbog toga presretna, već jedva čekam :D
Hvala Barbari što me ostavila na popisu cura koje trebaju roditi iako nisam tako često aktivna. Čekamo Sofiju i datum je 6.7.
Inače planiram roditi na Merkuru pa ako se još se nekim pogodim da znate :)
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Ajme jeste se raspisale.
Sve puno lijepih trbuščića i zgodnih mamica.
Cure čestitke na ulasku u termin.
Nove cure dobrodošle
Winnie samo pozitivno i bit će sve okbolhe da si pod nadzorom.
Znam da sam još nekog zaboravila ali sad se ne mogu sjetit
Ja bila u TA od prijema do narudžbe za sljedeći pregled prošlo 15 min. Uglavnom sve je ok beba navodno već ima 3400g 😱. Mada mislim da netko negdje nešto fulao jer je prije tjedan dana imala 2900g. I opet u čet u TA na druženje navodno i ctg će mi radit

Drage cure! Cijelo vrijeme pratim, ali ne uspijevam uvijek biti u toku i komentirati. Onda sam nekako rađe tihi promatrač :D
Vidjela sam divne rođene bebice <3 kako su krasni!!! Mamice uživajte puno puno! Vaše bebe su učinile da sam još više uzbuđena i nestrpljiva. Pratim i one koje prolaze iste tegobe kao i ja, od kontrakcija do nesnosnih vrućina!
Danas sam 37+2 i bila sam na pregledu u trudničkoj, piše mi u nalazu da sam prohodna za prst do ovoja i glavice. Znači da sam otvorena za prst kolko kužim :D A ja sam zbog toga presretna, već jedva čekam :D
Hvala Barbari što me ostavila na popisu cura koje trebaju roditi iako nisam tako često aktivna. Čekamo Sofiju i datum je 6.7.
Inače planiram roditi na Merkuru pa ako se još se nekim pogodim da znate :)
He he, moje kumče Sofija je rođena 05.7.17. 😊.. ajme ušla u termin i još lijepo počelo otvaranje 😊.
Nivami i Mateya skroz te slatke. Bušeki su vam totalno slatki a i vas dvije 😍😍😍.
Prugice su idalje in.
Evo i nas u 40 tt...
Malo sam umorna i nepočešljana 😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajme jeste se raspisale.
Sve puno lijepih trbuščića i zgodnih mamica.
Cure čestitke na ulasku u termin.
Nove cure dobrodošle
Winnie samo pozitivno i bit će sve okbolhe da si pod nadzorom.
Znam da sam još nekog zaboravila ali sad se ne mogu sjetit
Ja bila u TA od prijema do narudžbe za sljedeći pregled prošlo 15 min. Uglavnom sve je ok beba navodno već ima 3400g 😱. Mada mislim da netko negdje nešto fulao jer je prije tjedan dana imala 2900g. I opet u čet u TA na druženje navodno i ctg će mi radit
Super za pregled i za bebicu.. ma procjene... Vidjet ćemo lada se rodi 😊.
Mislim da nam i Bojana danas posječuje TA.
Jama kako si ti?

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajme lipih li okruglica! Nivami, mateya1993 🤗
Cure ja u busu! Eeeeee u busu! 😂 Odo na kavu!
Honeyhoney 🤗😚
WinniethePooh i ja sam ti jedna od Mr. C cuvalica/uzgajateljica/gubilica.
Bas sam uslikala knjizicu da te utjesim i da vidis koji su to brzi usponi i padovi i da je to sve jos super!
Znaci 2.red je tjedan, a predzadnji prije rozog stupca Mr. C.
Sa 28tj. i 23mm sam bila u bolnici i uz redovnu, obicnu terapiju Utricima opet se povecao!
Nemoj se brinuti nego miruj koliko mozes i eto te u sigurnim tjednima! 😉😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutroo
Dobrodošle nove mamice 😘😘
Čestitke na ulasku u sigurne tjedne a i na okruglim tjednima, tko nije, nek okači sliku 😁 a ove bušice koje su tu, sve predivne ❤️❤️
Wini, bolje da si u bolnici i na sigurnom i pod kontrolom, nemoj brinuti jer ti ne možeš ništa osim odmarat i pozitivno razmišljati 😘😘😘
Zarice dobrodošla! Iskustva s tim nemam, ali slažem se već si u lijepim tjednima, samo pozitivno razmišljaj i pokušaj se držat sto vise uputa i sve će biti dobro❤️
Confused kako je s kontrakcijama?
Yvone, Mateya, Nivami lijepe busice 😍
Winniethepooh držim fige da sve bude dobro ❤️ I uopće ne razmišljaj jesi ti nešto kriva, radila si kao i sve mi po osjećaju i uputama doktora, samo sad misli pozitivno i sve će to biti dobro❤️😘
Franova bas mi drago, sad u miru slatko iščekivanje do kraja 😍 I slikici se veselimo(da ne kažem žicamo🙈) ☺️
Ivy ženo kako ti izgledaš za drugi puta 40 😃😍😍😍
Barbara lijepi, dobri duh.. uživaj na kavici 😘❤️

Nivami, Mateya lijepe buskice 😁😁
Yvone, lijepa busika 😁
Ivy, prava fit trudnica 😁 drzim fige da sto prije krene!
Ja jedva cekam 37tjedan 😁 mislim si kak bum hodala, a valjda nebum nist mogla 😎 al morat cu jer sam sad sva zakrzljala od tog mirovanja.

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji