Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NellaM
    15. Lipanj 2018. 08:09

Dobro jutro lijepe klokanice! 
    Čestitke za pune tjedne 🎉
    Ena bas lijepo da fino napredujete i da je bebač zadovoljan a i mama 😍 A nek tata fešta, i je prilika za lijepo proslaviti sreću najveću ❤️
    Franova kako tvoja rana?
    Ivy ja mantram da to krene, nek stigne Vid još danas 🤞🏻🤗
    Torbu nisam još spakirala, bas sam sinoć razmišljala da je krajnje vrijeme a nekako sve to odgađam 😬

• Zarica
    15. Lipanj 2018. 08:14

Jutro cure,pratim vas inace od samog pocetka vise manje,al do sada nisam bila aktivna...ovo mi je druga trudnoca,usla sam u 33 tjedan...al imam par pitanja,zadnjih par dana osjecala sam jako stezanje u donjem dijelu trbuha i pritisak,otezano hodala,prekjucer sam imala blago rozi iscjedak ali samo par kapi,jucer sam otisla svojoj ginekologici na pregled i ispostavilo se da mi je vanjsko usce ulozivo za jagodicu prsta ali je unutarnje usce poprimilo oblik slova U,znaci otvoreno,beba je jako nisko i pritisce cerviks,vanjski dio usca je nadrazen,dala mi je utrogestane i po potrebi normabel,rekla je mirovanje al ne strogo...zanima me da li netko ima ili je imao slicna iskustva,zabrinuta jesam ,najvise me muci mirovanje uz curicu od dvije godine.. oprostite na ovako padobranskom upadu i puno hvala na bilo kakvoj informaciji..:-*

Confused
    15. Lipanj 2018. 08:35

Sretno na pregledima danas 😉
    Ivy znas sve,moglo bi to bit to 😘😘
    Ena super za malisana,ova moja je opsjednuta sisom,iako joj nije dovoljno,jer mliko je tek pocelo nadolazit,pa joj daju po potrebi dohranu,ali sinoc je nakon 40 ml dohrane opet dojila tako da dojenje rules,nadam se da ce tako i ostat.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    15. Lipanj 2018. 08:38

Confused

Sretno na pregledima danas 😉
    Ivy znas sve,moglo bi to bit to 😘😘
    Ena super za malisana,ova moja je opsjednuta sisom,iako joj nije dovoljno,jer mliko je tek pocelo nadolazit,pa joj daju po potrebi dohranu,ali sinoc je nakon 40 ml dohrane opet dojila tako da dojenje rules,nadam se da ce tako i ostat.

😂😂😂 Super za malu dojilicu. Samo ju što više stavljaj i znaš i sama da bu tak i brže navukla... 
    Slatkiš mali gladuš.
    Kako si ti mamice?
    Uživajte skupa 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Mia789
    15. Lipanj 2018. 08:41

Jutro curke, kao ni kod Ivy, ni kod mene nema nista novo. Osim sto mi je i nocas i jutros ispao jos dio cepa. Imam definitivno ucestalije bh kontrakcije, ali nista ne boli. E sada, vidjet cemo hocemo izdrzati do sutrasnje kontrole:)

ivymicek
    15. Lipanj 2018. 08:43

Zarica

Jutro cure,pratim vas inace od samog pocetka vise manje,al do sada nisam bila aktivna…ovo mi je druga trudnoca,usla sam u 33 tjedan…al imam par pitanja,zadnjih par dana osjecala sam jako stezanje u donjem dijelu trbuha i pritisak,otezano hodala,prekjucer sam imala blago rozi iscjedak ali samo par kapi,jucer sam otisla svojoj ginekologici na pregled i ispostavilo se da mi je vanjsko usce ulozivo za jagodicu prsta ali je unutarnje usce poprimilo oblik slova U,znaci otvoreno,beba je jako nisko i pritisce cerviks,vanjski dio usca je nadrazen,dala mi je utrogestane i po potrebi normabel,rekla je mirovanje al ne strogo…zanima me da li netko ima ili je imao slicna iskustva,zabrinuta jesam ,najvise me muci mirovanje uz curicu od dvije godine.. oprostite na ovako padobranskom upadu i puno hvala na bilo kakvoj informaciji..:-*

Ma ne brini, ti si uskoro u sigurni  tjednima. Probaj što više odmarat ali znam da to nije samo tako.
    Pogledaj naše čuvalice neke su na kraju dogurale i do 41 tt.
    Slušaj doktoricu i to će sve biti super.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    15. Lipanj 2018. 08:43

Jutrooooo!
    Mina04, maja82 😇😇 ona i Sv. Marta su mi legice 😊Cim vidim ta imena nekako pretpostavim da su izmoljene bebe!
    Terminuso hocemo mi kad majstori odu kod Ene na party? Ako nas prima? 😊
    Ljubi divica od nas!
    Confused 😚😚
    A nasim nacetim kokicama da sto prije krene! Mia789, Ivy.. 🏁

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    15. Lipanj 2018. 08:44

baarbaraa29

Jutrooooo!
    Mina04, maja82 😇😇 ona i Sv. Marta su mi legice 😊Cim vidim ta imena nekako pretpostavim da su izmoljene bebe!
    Terminuso hocemo mi kad majstori odu kod Ene na party? Ako nas prima? 😊
    Ljubi divica od nas!
    Confused 😚😚
    A nasim nacetim kokicama da sto prije krene! Mia789, Ivy.. 🏁

Barbara 37 tt 🎉🎉🎉🎉 wooohoooo... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    15. Lipanj 2018. 08:55

Confused, pusa maloj gladušici, nek samo papa ❤️. 
    Ivy, Mia vi bute sutra skupa ostale rodit 😂. 
    Barbara, pa ti si službeno u terminu 🎉🎉🎉. Čestitam i nadam se sličnom scenariju 😁. Evo pristajem i na 36-gladi bradu 😝. 
    Zarica, mislim da i nije to neka panika u tvojim tjednima, druga trudnoća, odleži bar 2 tjedna jos i sve 5.Imam i ja dvogodisnjaka i jos četvero starijih uz njega, ležim od 6 tt i još ću tak barem 8 tjedana pa se snalazimo. Nek se muz aktivira, frendice, bake, sestre... Uvijek se mozes nekak pokrit. I meni je zao kaj se ne mogu u potpunosti posvetit sad ovom najmanjem al nije to zauvijek... Tih par mj ne bu niko propao nit bu on ne znam kak zakinut... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Yvone
    15. Lipanj 2018. 08:57

Jutro Curke! Kod mene bolje prospavana noc. Franova čestitke na ulasku u termin 👏🎉🎉🎉🎉🎉🎉Ivy i Mia drzim fige da krene već danas,mislim da je ovo iščekivanje najstresnije. Ali stvarno je pitanje sata, tak da cure joss samo malooo😀I tu su srećice!!! Ena   
    Drago mi je da si dobro i da bebač jede i spava, to puno znaci za oporavak.Ja si mantram da ce i moja tak bit dobra 😀😀 jer sin nije😀😀😀jeo je , al spavao nije.Confused ti si iskusna mama, tak da ne sumnjam da ce sve biti super!!! Puse svim curkama, sorry ak sam nešto propustila 😘😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.