Franova, tebe skoro zaboravih 😁 i ti si nam u terminu, čestitam 🎉🎉🎉🎉
WinnieThePooh, koja ti je to trudnoca? Imas jos dosta cervixa, lijekove si dobila... Jel osjecas kakve kontrakcije?A vec si i u 31.tjednu,jos malo i na sigurnom ste... Drzim fige da bu sve ok 🤞

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
hvala cure bas sam sretna zbog tih 37tt kasnije nabavim neku slikicu ☺
ivy opa zaokruzila ti bome na 40 😀 kad si prvo dvoje rodils zsboravila sam?
ena samo uzivajte 😙😙
confused jesu li ju seke dosle upoznati ?
zarica dobro nam dosla,ima tu par cura s vise iskustva ns tu temu javit ce ti se sigurno a i vjerujem da ce biti sve ok,lijepi su to vec tjedni 😙
nella draga hvala na pitanju proslo mi 99% ne boli sutrs skidam gaze i jos samo antibiotik do krajs popiti ☺ sretna sam bas i nadam se da se nece sad ponavljati vise
terminuso evo nas u terminu 😙😙😙😙 moze kod ene na klopu 😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Yvonne prekrasna 😍 odlična linija i lijepa okrugla buša!
Winnie baš mi je žao kaj si završila u bolnici, ali mislim da je 21mm još uvijek dovoljno da ne brineš. Sad ćeš odmarati tamo i dobiti terapiju tako da će se sigurno povećati. A trudovi su sigurno BH kontrakcije i ja sam ih dosta rano dobila. Ali naravni bolje puhat na hladno. Brz oporavak ti želim i manje brige ❤

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Tinchy, ja sam bila prst otvorena od 25.tjedna u zadnjoj trudnoci 😂, 2-3 u 32.tj,a rodila 37+5 na indukciju(bila 5 otvorena, bez trudova) .. Znaci imas jos vremena ohoho 😉.
Yvone, zgodnaaa ❤️... Malo su mutne slike. Il je to tak trebalo bit 😜

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Tinchy, ja sam bila prst otvorena od 25.tjedna u zadnjoj trudnoci 😂, 2-3 u 32.tj,a rodila 37+5 na indukciju(bila 5 otvorena, bez trudova) .. Znaci imas jos vremena ohoho 😉.
Yvone, zgodnaaa ❤️… Malo su mutne slike. Il je to tak trebalo bit 😜
U tom slučaju nastavljam sa dnevnom rutinom 😉😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Curke koje ste bile 1 prst orvorene koliko vam je prošlo do poroda? Ja imam do sljedećeg pregleda za 2 tjedna još 2 akupunkture koje pomažu otvaranju i namjeravam šetat svaki dan kao do sad. Pa me zanima dal je potrebno smanjit tempo kad krene otvaranje ili to dugo traje?
to ti je kod svakog razlicito,s prvim se otvorila 1 prst u 36tt setala svaki dan i tak ostals do 40tt,sad u 35 otvorena 1 prst evo u 36tt 2 prsta u utorak idem u TA i nadam se vec 3...ali nema pravila moze ti puknuti vodenjak a zatvorena si pa ides roditi...a mozed i setati i ostati na 1prst do indukcije...ili lezati a otvarati se i dalje

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro 😁 Ena i Confused, nek bebaci samo papaju lijepo 😁🤗🤗
Cestitke curama na ulasku u termin 😁
Winnie, probaj vise odmarati jos par tjedana i bude dobro!

26.8. Ivan 💙💙
Curke koje ste bile 1 prst orvorene koliko vam je prošlo do poroda? Ja imam do sljedećeg pregleda za 2 tjedna još 2 akupunkture koje pomažu otvaranju i namjeravam šetat svaki dan kao do sad. Pa me zanima dal je potrebno smanjit tempo kad krene otvaranje ili to dugo traje?
to ti je kod svakog razlicito,s prvim se otvorila 1 prst u 36tt setala svaki dan i tak ostals do 40tt,sad u 35 otvorena 1 prst evo u 36tt 2 prsta u utorak idem u TA i nadam se vec 3…ali nema pravila moze ti puknuti vodenjak a zatvorena si pa ides roditi…a mozed i setati i ostati na 1prst do indukcije…ili lezati a otvarati se i dalje
Tnx tak sam si i mislila da nema pravila i da je individualno. S obzirom da mi je prvi porod, nadam se da će mi biti ko tebi prvi put 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Franova, tebe skoro zaboravih 😁 i ti si nam u terminu, čestitam 🎉🎉🎉🎉
WinnieThePooh, koja ti je to trudnoca? Imas jos dosta cervixa, lijekove si dobila… Jel osjecas kakve kontrakcije?A vec si i u 31.tjednu,jos malo i na sigurnom ste… Drzim fige da bu sve ok 🤞
To mi je prva trudnoća, cerviks se u 3 tjedna smanjio sa 37 na 21 mm i jedan prst sam se otvorila pa me zato doktorica poslala u bolnicu. Dok sam bila spojena na ctg nisam osjetila kontrakcije iako je se pokazalo da ih je bilo. Povremeno sam prije toga osjećala, onak mi se stvrdne trbuh na nekoliko sekundi i onda popusti, ništa bolno samo malo neugodno.

Barbara i ti si u terminu 🎉🎉🎉🎉🎉👏👏👏 jeeeeee
Zarica dobrodošla!!! Nemam iskustva, ali ima tu cura koje itekako imaju.
Ena 😘😘😘😘😘😘😘
Winnie baš mi je žao zbog situacije ali vjerujem u najbolji ishod.Koliko god bolnica nije nama ugodno i prirodno okruženje ipak je najsigurnije da si im pod okom dok treba.Vjerujem da ti je teško ali ostani jaka, to ce sve proći i imat ćeš svoje zlato u r
ukama. Treba samo puno vjere i strpljenja.Vibram za vas❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji