Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    15. Lipanj 2018. 09:10

6xmama

Tinchy, ja sam bila prst otvorena od 25.tjedna u zadnjoj trudnoci 😂, 2-3 u 32.tj,a rodila 37+5 na indukciju(bila 5 otvorena, bez trudova) .. Znaci imas jos vremena ohoho 😉.
    Yvone, zgodnaaa ❤️… Malo su mutne slike. Il je to tak trebalo bit 😜

U tom slučaju nastavljam sa dnevnom rutinom 😉😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    15. Lipanj 2018. 09:12

Tinchyca

Curke koje ste bile 1 prst orvorene koliko vam je prošlo do poroda? Ja imam do sljedećeg pregleda za 2 tjedna još 2 akupunkture koje pomažu otvaranju i namjeravam šetat svaki dan kao do sad. Pa me zanima dal je potrebno smanjit tempo kad krene otvaranje ili to dugo traje?

to ti je kod svakog razlicito,s prvim se otvorila 1 prst u 36tt setala svaki dan i tak ostals do 40tt,sad u 35 otvorena 1 prst evo u 36tt 2 prsta u utorak idem u TA i nadam se vec 3...ali nema pravila moze ti puknuti vodenjak a zatvorena si pa ides roditi...a mozed i setati i ostati na 1prst do indukcije...ili lezati a otvarati se i dalje 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    15. Lipanj 2018. 09:13

Jutro 😁 Ena i Confused, nek bebaci samo papaju lijepo 😁🤗🤗
    Cestitke curama na ulasku u termin 😁
    Winnie, probaj vise odmarati jos par tjedana i bude dobro!

26.8. Ivan 💙💙

Tinchyca
    15. Lipanj 2018. 09:17

franovamamita

Tinchyca

Curke koje ste bile 1 prst orvorene koliko vam je prošlo do poroda? Ja imam do sljedećeg pregleda za 2 tjedna još 2 akupunkture koje pomažu otvaranju i namjeravam šetat svaki dan kao do sad. Pa me zanima dal je potrebno smanjit tempo kad krene otvaranje ili to dugo traje?

to ti je kod svakog razlicito,s prvim se otvorila 1 prst u 36tt setala svaki dan i tak ostals do 40tt,sad u 35 otvorena 1 prst evo u 36tt 2 prsta u utorak idem u TA i nadam se vec 3…ali nema pravila moze ti puknuti vodenjak a zatvorena si pa ides roditi…a mozed i setati i ostati na 1prst do indukcije…ili lezati a otvarati se i dalje

Tnx tak sam si i mislila da nema pravila i da je individualno. S obzirom da mi je prvi porod, nadam se da će mi biti ko tebi prvi put 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

WinniethePooh
    15. Lipanj 2018. 09:20

6xmama

Franova, tebe skoro zaboravih 😁 i ti si nam u terminu, čestitam 🎉🎉🎉🎉
    WinnieThePooh, koja ti je to trudnoca? Imas jos dosta cervixa, lijekove si dobila… Jel osjecas kakve kontrakcije?A vec si i u 31.tjednu,jos malo i na sigurnom ste… Drzim fige da bu sve ok 🤞

To mi je prva trudnoća, cerviks se u 3 tjedna smanjio sa 37 na 21 mm i jedan prst sam se otvorila pa me zato doktorica poslala u bolnicu. Dok sam bila spojena na ctg nisam osjetila kontrakcije iako je se pokazalo da ih je bilo. Povremeno sam prije toga osjećala, onak mi se stvrdne trbuh na nekoliko sekundi i onda popusti, ništa bolno samo malo neugodno.

Yvone
    15. Lipanj 2018. 09:20

Barbara i ti si u terminu 🎉🎉🎉🎉🎉👏👏👏 jeeeeee
    Zarica dobrodošla!!! Nemam iskustva, ali ima tu cura koje itekako imaju.
    Ena 😘😘😘😘😘😘😘
    Winnie baš mi je žao zbog situacije ali vjerujem u najbolji ishod.Koliko god bolnica nije nama ugodno i prirodno okruženje ipak je najsigurnije da si im pod okom dok treba.Vjerujem da ti je teško ali ostani jaka, to ce sve proći i imat ćeš svoje zlato u r
    ukama. Treba samo puno vjere i strpljenja.Vibram za vas❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Mia789
    15. Lipanj 2018. 09:21

Nove cure, dobrodosleee😘😘
    Barbara, cestitam na ulasku u termin, kad dodjes do tog 37 tt sve nekako postane opustenije, nema vise stresa sto smijes sto ne:)
    WTP nemoj se brinuti, meni ti se dogodila ista situacija sa 32tt, zavrsila u bolnici 2 dana, do 37 tt bila morala lezati kod kuce. I evo me danas na 40+4 tako da samo polako i pozitivno, u dobrim si rukama:)
    Confused i Ena, uzivajte sa svojim bebicama gladosicama😍

6xmama
    15. Lipanj 2018. 09:25

WinnieThePooh,ma bit ce to ok, nije to neki strasan nalaz,jel su ti uzimali sad briseve i urin da vide jel imas mozda kakvu bakteriju koja je dovela do toga? A kaj se tice cervixa, nakon 25.tjedna je normalno da se on krati, sa svakim tjednom. Ja vjerujem da ce bit ok, samo budi smirena, pod nadzorom si. Stres ti isto samo odmaze.U kojoj si bolnici? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    15. Lipanj 2018. 09:29

Jutro svima 😘 pročitah,ali mozak još ne radi...dosta sam dobro spavala ovu noć i vjerojatno bi nastavila da nije bilo budilice 😂
    Sretno na pregledima danas, čestitke na punim tjednima,a posebno cestitke na ulasku u termin 😘😘😘
    Bas mi je drago da su Mihael i Veronika dobro,da se lijepo snalazite i uživate zajedno 💙❤️ Ena neka muzic proslavi,s takvim slatkišem se treba hvaliti na sve strane 😁
    Zarica dobrodošla i samo hrabro do kraja..lijepi su to već tjedni,uspori tempo i sve će biti dobro 🤞
    Yvonne prekrasna 😍
    Winnie žao mi je da su te hospitalizirali,ali gledaj to s pozitivne strane..kod njih si pod kontrolom,odmah su dali terapiju da bebi sazriju pluća,a tokoliza će kontrakcije držati pod kontrolom..a i cerviks je još uvijek tu,skraćen ali ipak drži..samo miruj i budi hrabra za svoju bebicu 🙏🙏☺️😘
    Uff šta sam se raspisala..mene je danas uhvatila panika kad sam otvorila aplikaciju u kojoj mi trudnoću gleda po zm i piše još 2 tjedna i 5 dana 😱😱😱 meni je nekako stalno u glavi da ću ja to tek između 10.i 15.7., da ima još vremena 😂 ajde,torbu sam spakirala neki dan,idem još danas do dm-a pokupovati neke stvarčice koje će dragi donijeti naknadno i da mu pripremim sve i za izlazak iz rodilišta..ne mogu vjerovati kako je brzo vrijeme prošlo 😱

ami25
    15. Lipanj 2018. 09:37

Jutro klokani🤗🤗
    Ivy cestitke na 40 tt, ocemo slikicu 😘😘Franova i Barbara također za 37 sad je sve opustenije 😀 😘Zarica dobrodosla i Wtp slazem se sa curama, mozda bolje da si pod njihovim nadzorom, to je jos relativno kratko vrijeme za proci a moze puno pomoc i ne mora biti nista strasno drzim fige za tebe i javljaj nam 😘😘Ena super za festicu i Mihaela ide to vama vidim ja 😘😘😘

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.