Ajme lijepih imena!!
Mina04 jel ime po Sv. Riti mozda? 😇
Franova 😍 Nisam znala da ste izgubili bebicu. Zao mi je 😔 i ovo je bas lijepa uspomena na malu andjelicu! ⭐
6xmama bravo! Vis kak se moze!! 😎
Evo nam i Ene i naseg malog divica! Ljubav lijepa!
Jesi ti mama bolje??
Mladenka nemoj se toliko bedirat. Mozda i bolje tako nego da ako je beba velika, a ti niska da se napatite i ti i on i svejedno zavrsite na carskom. U svemu gledaj nesto pozitivno!!
Bejb23 jesam! 😂 Ali sad cu ispravit. Nazivcirala me ona na kompu kak ju ne mogu fino stavit ovdje..ne vide se ni nijanse ni sjencenja, a ja se uzivim haha i onda samo picila s prepisivanjem!
U majke ti pocele se i puske djelit! Neka te Yvone, mir! Sve se moze rjesit razgovorom! 😳🤣
Draga je je..po sv.Riti je, molila sam se njoj za zagovor.
Mimmyx meni je termin 28.8 a vec sam sad skoro 30 tj, da ti nije mozda ranije bila ovulacija pa ti je termin prije, nego po ZM? I da, dobro nam dosla 🤗
Gagi2, zao mi je zbog svega sto si prozivjela, ja sam izgubila jednu bebicu i uzasno mi je tesko, a ne mogu zamislit kako je tebi. Ali sad nema tvojoj sreci kraja, stize tvoj princ 😍😘 zelim ti uspjesnu i blagoslovljenu trudnocu do kraja 😊
I nasa Rita isto! 😘
Jutro
Ivymicek, Mia kakvo je stanje
Sretno svima danas na pregledima i na punim tjednima 😘 😘 😘 😘
Kasnije stavim sliku
Jutro curke moje😘,eto me da se javim dok moje dvije ljubavi spavaju😊. Želim vam svima dobre preglede,cervikse i sve ostalo😍. Ugodan dan ...kod mene danas popodne roštilj da muž počasti prijatelje i užu rodbinu,lik i muziku naručio😏... jooojjj ko će spavati😯
Jutro, cure!
Boze koje vrijeme, ja bi spavala od-do 😅...
Ena, znaci festa jos uvijek traje 😁.. A to je tak, ipak je prvo 🎉🎉, ponosni tatek. Kak ste sad sa hranjenjem, jel mu dosta cica il mu moras dodat?
Sretno svima na pregledima!
Ivy, Mia ima kakvog pomaka?
Odo sad kunjat jos malo 😔....
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Kod mene ništa. Osim što se nisam naspavala jer psiha radi. Čovjek si misli nosiš treće pa naučiš da ništa ne možeš očekivati nego će biti onako kako beba misli i odluči. Nisam sapavala os 3-5 jer sam paničarila u glavi... Uglavnom nekako sam zaspala i veselim se sutra kontroli da mogu peijaviti sukrvicu i da mi kažu da je to ok jer me ulovila panika kako nisam dobila trudove. Sad sam se požalila i sad bum bolje 😂.
Ena super za party to je ponosni tatek 😄.
Kako si nam ti? Kako ste se uhodali ti i Mihael?
Franova čestitke za 37 tt 🎉🎉🎉🎉 wooohoooo.
Nivami i ti puni tjedan 🎉🎉🎉.
Htjela sam još nešto napisati ali sam zaboravila što a znam da je nešto što sam zaboravila komentirat 😄😂🙈. Eto ak se sjetim javim
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sjetila sam se... Yvonne je jučer bila na frizuri a nije nam stavila slikicu... Lijepo molimo 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Uhodavamo se,nije mu dosta cica iako imam mljeka,uljenio se u bolnici dok nisam dobila mlijeko tamo negdje 5,6 dan,al dajem mu kolko god hoće i za svaki obrok i između 😀,papa i spava,to je to😀. Sretno vam svima 😘😘😘😘
Ivy - sretno na pregledu!
Franova - cestitke na ulasku u termin!
Ja danas tocno 35 tt, mozda je vrijeme da si torbu spakiram, neka panika me ulovila 😂 Sliku stavim kad se upristojim 😎
Ivy - sretno na pregledu!
Franova - cestitke na ulasku u termin!
Ja danas tocno 35 tt, mozda je vrijeme da si torbu spakiram, neka panika me ulovila 😂 Sliku stavim kad se upristojim 😎
😂😂😂 Ja sam nekako i torbu i stvari za bebu odgadala. Mislim da sam tek oko 37 tt sve složila.
Ena ma bitno da on napreduje i da spava što znači da je zadovoljan. I još je dobio onaj početni kolostrum sa svim što je njemu za početak dovoljno. Samo tako dalje!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji