Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce25
    15. Lipanj 2018. 11:28

Dobrooo jutro a sad je vec i dobar dan ! Ja danas krenula sama iz Austrije za Hrv u 5 ujutro i u 7 sam vec pila kavicu na dvorištu sa svojim roditeljima! Produženi vikeeeeend jeiiii... pojedini mi prigovaraju da ne vozim sama jer sam vec sad kao u visokom stadiju trudnoće , evo sad sam danas 31+6 , ali ja se osjećam super i ne vidim problem . Sto vi mislite o tome ? 
    Svim curkama čestitam na ulasku u terminnnnn !!! Nadam se da nam danas dođe neka bebica da se opet malo raspekmezim 😍😍😍😍 

21.08.💞🎀

15. Lipanj 2018. 11:30

Ivy predivna si! Ali mislim da je doslo vrijeme da deloziras malog podstanara. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    15. Lipanj 2018. 11:42

Mateya,nivami,franova i gagi sve ste mi prekrasne 😍😍😍😍😘😘😘😘
    Barbara uzivaj na kavici ☺️😘 

6xmama
    15. Lipanj 2018. 11:46

Barbara, koja evidencija cervixa, za uvrstit u udžbenike 😁. Ajde mrsavice di je fotka za ulaz u termin 😜
    Ivy, ajde dok se taj pupček ni rascval pod pritiskom 🤣. 
    Gagi, velika busa bome. 
    Proud, sve ti to super hendlas 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    15. Lipanj 2018. 11:50

Barbara uivaj na kavici i vožnji busom.
     Sunce ja još uvijek vozim.  Neki dan me sveki pitala bum se mogla svezati jer sam kao ogromna 😂.
    A trebat će vam vremena Proud da to sve sjedne na svoje. Period prilagodbe, mene isto već malo lovi frka ali bude to nekako. Odlično za spavanje 😊 ali bez obzira na sve vjerujem da si umorna.
    Gagi uopće nisi kit nego si baš jako lijepa trudnica i super za pregled.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    15. Lipanj 2018. 11:56

Hvala vam djevojke 😘😘😘.
    Ako deložacija ne krene danas sama nekako mislim da će me sutra ostaviti. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    15. Lipanj 2018. 12:12

ivymicek

nasdva

Ajme jeste se raspisale.
    Sve puno lijepih trbuščića i zgodnih mamica.
    Cure čestitke na ulasku u termin.
    Nove cure dobrodošle
    Winnie samo pozitivno i bit će sve okbolhe da si pod nadzorom.
    Znam da sam još nekog zaboravila ali sad se ne mogu sjetit
    Ja bila u TA od prijema do narudžbe za sljedeći pregled prošlo 15 min. Uglavnom sve je ok beba navodno već ima 3400g 😱. Mada mislim da netko negdje nešto fulao jer je prije tjedan dana imala 2900g. I opet u čet u TA na druženje navodno i ctg će mi radit

Super za pregled i za bebicu.. ma procjene… Vidjet ćemo lada se rodi 😊.
    Mislim da nam i Bojana danas posječuje TA.
    Jama kako si ti?

Ja sam danas bas umorna,ne znam od cega..rucala i gas prema krevetu,mislim da mi je vec dosta..sve ste divne,bravo za preglede,ulaske u termin,a ti barbara draga uživaj,zasluženo😊

ivymicek
    15. Lipanj 2018. 12:16

J@m@

ivymicek

nasdva

Ajme jeste se raspisale.
    Sve puno lijepih trbuščića i zgodnih mamica.
    Cure čestitke na ulasku u termin.
    Nove cure dobrodošle
    Winnie samo pozitivno i bit će sve okbolhe da si pod nadzorom.
    Znam da sam još nekog zaboravila ali sad se ne mogu sjetit
    Ja bila u TA od prijema do narudžbe za sljedeći pregled prošlo 15 min. Uglavnom sve je ok beba navodno već ima 3400g 😱. Mada mislim da netko negdje nešto fulao jer je prije tjedan dana imala 2900g. I opet u čet u TA na druženje navodno i ctg će mi radit

Super za pregled i za bebicu.. ma procjene… Vidjet ćemo lada se rodi 😊.
    Mislim da nam i Bojana danas posječuje TA.
    Jama kako si ti?

Ja sam danas bas umorna,ne znam od cega..rucala i gas prema krevetu,mislim da mi je vec dosta..sve ste divne,bravo za preglede,ulaske u termin,a ti barbara draga uživaj,zasluženo😊

Tako i ja... Ležim cijeli dan i niš mi se neće  😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    15. Lipanj 2018. 12:20

Onda me razumijes😁 kod tebe se bar konkretno pokrenulo,kad bi bar mene danas uhvatilo,a ne samo te kontr.

Yvone
    15. Lipanj 2018. 12:25

Hvala cure na komplimentima. Ja se isto pripremam na veliko. Kofer i mala torba spremna, jos samo ono zadnje dodati.sad razlazem bebi robicu po brojevima. Iduci tj. Obaviti krečenje stana i donesemo kinderbet.Taman spremna prije 37 tj.😀Nivami, Mateya 😘😘😘 lijepe trudnice!!!
    6xmama namjerno ja to malo zamutila😀Nisam bas za slike po netu iz nekih dr. Razloga al toliko ste mi drage da sam se odlučila bar na kamuflazne 😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.