Dobrooo jutro a sad je vec i dobar dan ! Ja danas krenula sama iz Austrije za Hrv u 5 ujutro i u 7 sam vec pila kavicu na dvorištu sa svojim roditeljima! Produženi vikeeeeend jeiiii... pojedini mi prigovaraju da ne vozim sama jer sam vec sad kao u visokom stadiju trudnoće , evo sad sam danas 31+6 , ali ja se osjećam super i ne vidim problem . Sto vi mislite o tome ?
Svim curkama čestitam na ulasku u terminnnnn !!! Nadam se da nam danas dođe neka bebica da se opet malo raspekmezim 😍😍😍😍
21.08.💞🎀
Ivy predivna si! Ali mislim da je doslo vrijeme da deloziras malog podstanara. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mateya,nivami,franova i gagi sve ste mi prekrasne 😍😍😍😍😘😘😘😘
Barbara uzivaj na kavici ☺️😘
Barbara, koja evidencija cervixa, za uvrstit u udžbenike 😁. Ajde mrsavice di je fotka za ulaz u termin 😜
Ivy, ajde dok se taj pupček ni rascval pod pritiskom 🤣.
Gagi, velika busa bome.
Proud, sve ti to super hendlas 😉
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Barbara uivaj na kavici i vožnji busom.
Sunce ja još uvijek vozim. Neki dan me sveki pitala bum se mogla svezati jer sam kao ogromna 😂.
A trebat će vam vremena Proud da to sve sjedne na svoje. Period prilagodbe, mene isto već malo lovi frka ali bude to nekako. Odlično za spavanje 😊 ali bez obzira na sve vjerujem da si umorna.
Gagi uopće nisi kit nego si baš jako lijepa trudnica i super za pregled.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala vam djevojke 😘😘😘.
Ako deložacija ne krene danas sama nekako mislim da će me sutra ostaviti.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajme jeste se raspisale.
Sve puno lijepih trbuščića i zgodnih mamica.
Cure čestitke na ulasku u termin.
Nove cure dobrodošle
Winnie samo pozitivno i bit će sve okbolhe da si pod nadzorom.
Znam da sam još nekog zaboravila ali sad se ne mogu sjetit
Ja bila u TA od prijema do narudžbe za sljedeći pregled prošlo 15 min. Uglavnom sve je ok beba navodno već ima 3400g 😱. Mada mislim da netko negdje nešto fulao jer je prije tjedan dana imala 2900g. I opet u čet u TA na druženje navodno i ctg će mi radit
Super za pregled i za bebicu.. ma procjene… Vidjet ćemo lada se rodi 😊.
Mislim da nam i Bojana danas posječuje TA.
Jama kako si ti?
Ja sam danas bas umorna,ne znam od cega..rucala i gas prema krevetu,mislim da mi je vec dosta..sve ste divne,bravo za preglede,ulaske u termin,a ti barbara draga uživaj,zasluženo😊
Ajme jeste se raspisale.
Sve puno lijepih trbuščića i zgodnih mamica.
Cure čestitke na ulasku u termin.
Nove cure dobrodošle
Winnie samo pozitivno i bit će sve okbolhe da si pod nadzorom.
Znam da sam još nekog zaboravila ali sad se ne mogu sjetit
Ja bila u TA od prijema do narudžbe za sljedeći pregled prošlo 15 min. Uglavnom sve je ok beba navodno već ima 3400g 😱. Mada mislim da netko negdje nešto fulao jer je prije tjedan dana imala 2900g. I opet u čet u TA na druženje navodno i ctg će mi radit
Super za pregled i za bebicu.. ma procjene… Vidjet ćemo lada se rodi 😊.
Mislim da nam i Bojana danas posječuje TA.
Jama kako si ti?
Ja sam danas bas umorna,ne znam od cega..rucala i gas prema krevetu,mislim da mi je vec dosta..sve ste divne,bravo za preglede,ulaske u termin,a ti barbara draga uživaj,zasluženo😊
Tako i ja... Ležim cijeli dan i niš mi se neće 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Onda me razumijes😁 kod tebe se bar konkretno pokrenulo,kad bi bar mene danas uhvatilo,a ne samo te kontr.
Hvala cure na komplimentima. Ja se isto pripremam na veliko. Kofer i mala torba spremna, jos samo ono zadnje dodati.sad razlazem bebi robicu po brojevima. Iduci tj. Obaviti krečenje stana i donesemo kinderbet.Taman spremna prije 37 tj.😀Nivami, Mateya 😘😘😘 lijepe trudnice!!!
6xmama namjerno ja to malo zamutila😀Nisam bas za slike po netu iz nekih dr. Razloga al toliko ste mi drage da sam se odlučila bar na kamuflazne 😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji