Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    14. Lipanj 2018. 22:02

Ivy i Mia, koja ce prije?! 😁
    Gagi, dobrodosla! Zao mi je za prethodne gubitke, ali drago mi je da ste ipak uspjeli! Sretno do kraja!
    Maja, tak meni zna biti kad sam vecinom na lijevom boku, onda ustanem i cijela lijeva strana mi strsi van 😂 a zna mi se isto iskociti i dok stojim pa kak se on namjesti, tak trbuh strsi 😁😍 mrvica mala 😍😍

26.8. Ivan 💙💙

14. Lipanj 2018. 22:03

Sve se pocelo odcepljivati 😂
    Ivy i Mia,  krenulo je nesto jeeeej! Mia moj ti je ispadao danima po malo, razlicite boje ali iste teksture. Uvijek je bio kao balac iz nosa,  al nekad cist,  a nekad sa krvavima zilicama,  tak da moze bit svakakav.
    6xmama,  ma nije da ja sve nesto super hendlam,  nego sam puno opistenija ovaj put,  nego prvi. Ne opterecujem se nebitnim,  i puno mi je lakse. A i beba to osjeti,  pa je valjda i on onda bolji.
    Ugl nadam se nekoj akciji nocas,  tj da cu imat kaj citat ovdje dok cu dojiti nocas 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Lipanj 2018. 22:04

Novima mamicama zelim dobrodoslicu! Zaboravih sorry,  ne pusta ova trudnicka pamet ni kad rodis 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

natar
    14. Lipanj 2018. 22:05

Nove cure dobrodosle 🤗🤗
    Gagi lijepo je procitati i cuti ovako jedan sretan kraj tako tuznog i teskog puta i drago mi je da ti cijela trudnoca prolazi skolski 👌👌
    A Ivy  i Mia nam se i dalje prate!! U fotofinisu cemo vidjeti koja ce prva 👏👏😀😃

ivymicek
    14. Lipanj 2018. 22:07

Nas dvije se baš pratimo. Kod menw još ništa. Javim se ako što krene. Zasad je bebo aktivan ali kako Confused kaže veronika je lupala do izlaska 😂.
    Laku noć klokani.
    Pharma nadam se da budete složili te puzle na vrijeme 😂😘.
    😴😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    14. Lipanj 2018. 22:11

Dobrodosle nove mamice!
    Gagi, bas me dirnula tvoja pricica, iskreno ti zelim sve najbolje i da trudnoca do kraja prodje skolski, zasluzila si princa nakon svih tih patnji!
    Ajmo curke u terminu, akcija 😃😎
    Kaj se tice rastezanja bebe, bome bas zna boliti 😥

pharmamma
    14. Lipanj 2018. 22:37

ivymicek

Nas dvije se baš pratimo. Kod menw još ništa. Javim se ako što krene. Zasad je bebo aktivan ali kako Confused kaže veronika je lupala do izlaska 😂.
    Laku noć klokani.
    Pharma nadam se da budete složili te puzle na vrijeme 😂😘.
    😴😴😴😴

Žao nam ih je samo vratiti u kutiju jer je velika većina složena,a od 5000 komada su i ovo je jedino mjesto di su stale za slaganje 🙈🙈

nasdva
    14. Lipanj 2018. 22:52

gagi2

Pozdrav svima,evo mene napokon na nekom forumu.nakon dugih 6 godina,vanmaterične,jedno desetak sponatnih i biokemijskih,bezuspješne umjetne oplodnje,čekamo dečkića po zadnjem uzv-u 11.7

Imala sam i ja dug put (9god) i onda prije 3 godine uspješan ivf i pišulinac. Ovaj put od prve uspjeli sami nismo mogli vjerovat. Nadam se kod tebe isto happy endu

• MalaPlava1209
    14. Lipanj 2018. 23:07

Hvala curke na podrsci..puno mi je lakse 💪💪💪 sutra cu ujutro na ctg pa cemo vidjeti sta ce reci tamo 💪 ma,samo da moj Filip bude dobro,sve cu istrpiti 👌 a strah ce uvijek postojati.javim se sutra ako saznam nesto vise.sretno sa ispadanjem cepova 😄 ocekujemo puno novih bebica onda 😍😍😍😍

6xmama
    14. Lipanj 2018. 23:09

Sve sam procitala i nis popamtila, dusa mi vec spava 😴... Bas sam danas pospana cijeli dan. 
    Cure koje imaju sutra kakve preglede, sretno i nek sve donesete lijepe vijesti ko danas! 
    Laku nocicu vam zelim svima 😘! Tipkamo se sutra 😊

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI