Ivy i Mia, koja ce prije?! 😁
Gagi, dobrodosla! Zao mi je za prethodne gubitke, ali drago mi je da ste ipak uspjeli! Sretno do kraja!
Maja, tak meni zna biti kad sam vecinom na lijevom boku, onda ustanem i cijela lijeva strana mi strsi van 😂 a zna mi se isto iskociti i dok stojim pa kak se on namjesti, tak trbuh strsi 😁😍 mrvica mala 😍😍

26.8. Ivan 💙💙
Sve se pocelo odcepljivati 😂
Ivy i Mia, krenulo je nesto jeeeej! Mia moj ti je ispadao danima po malo, razlicite boje ali iste teksture. Uvijek je bio kao balac iz nosa, al nekad cist, a nekad sa krvavima zilicama, tak da moze bit svakakav.
6xmama, ma nije da ja sve nesto super hendlam, nego sam puno opistenija ovaj put, nego prvi. Ne opterecujem se nebitnim, i puno mi je lakse. A i beba to osjeti, pa je valjda i on onda bolji.
Ugl nadam se nekoj akciji nocas, tj da cu imat kaj citat ovdje dok cu dojiti nocas 😁

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Novima mamicama zelim dobrodoslicu! Zaboravih sorry, ne pusta ova trudnicka pamet ni kad rodis 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nove cure dobrodosle 🤗🤗
Gagi lijepo je procitati i cuti ovako jedan sretan kraj tako tuznog i teskog puta i drago mi je da ti cijela trudnoca prolazi skolski 👌👌
A Ivy i Mia nam se i dalje prate!! U fotofinisu cemo vidjeti koja ce prva 👏👏😀😃

Nas dvije se baš pratimo. Kod menw još ništa. Javim se ako što krene. Zasad je bebo aktivan ali kako Confused kaže veronika je lupala do izlaska 😂.
Laku noć klokani.
Pharma nadam se da budete složili te puzle na vrijeme 😂😘.
😴😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobrodosle nove mamice!
Gagi, bas me dirnula tvoja pricica, iskreno ti zelim sve najbolje i da trudnoca do kraja prodje skolski, zasluzila si princa nakon svih tih patnji!
Ajmo curke u terminu, akcija 😃😎
Kaj se tice rastezanja bebe, bome bas zna boliti 😥

Nas dvije se baš pratimo. Kod menw još ništa. Javim se ako što krene. Zasad je bebo aktivan ali kako Confused kaže veronika je lupala do izlaska 😂.
Laku noć klokani.
Pharma nadam se da budete složili te puzle na vrijeme 😂😘.
😴😴😴😴
Žao nam ih je samo vratiti u kutiju jer je velika većina složena,a od 5000 komada su i ovo je jedino mjesto di su stale za slaganje 🙈🙈

Pozdrav svima,evo mene napokon na nekom forumu.nakon dugih 6 godina,vanmaterične,jedno desetak sponatnih i biokemijskih,bezuspješne umjetne oplodnje,čekamo dečkića po zadnjem uzv-u 11.7
Imala sam i ja dug put (9god) i onda prije 3 godine uspješan ivf i pišulinac. Ovaj put od prve uspjeli sami nismo mogli vjerovat. Nadam se kod tebe isto happy endu

Hvala curke na podrsci..puno mi je lakse 💪💪💪 sutra cu ujutro na ctg pa cemo vidjeti sta ce reci tamo 💪 ma,samo da moj Filip bude dobro,sve cu istrpiti 👌 a strah ce uvijek postojati.javim se sutra ako saznam nesto vise.sretno sa ispadanjem cepova 😄 ocekujemo puno novih bebica onda 😍😍😍😍
Sve sam procitala i nis popamtila, dusa mi vec spava 😴... Bas sam danas pospana cijeli dan.
Cure koje imaju sutra kakve preglede, sretno i nek sve donesete lijepe vijesti ko danas!
Laku nocicu vam zelim svima 😘! Tipkamo se sutra 😊

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji