Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    14. Lipanj 2018. 22:07

Nas dvije se baš pratimo. Kod menw još ništa. Javim se ako što krene. Zasad je bebo aktivan ali kako Confused kaže veronika je lupala do izlaska 😂.
    Laku noć klokani.
    Pharma nadam se da budete složili te puzle na vrijeme 😂😘.
    😴😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    14. Lipanj 2018. 22:11

Dobrodosle nove mamice!
    Gagi, bas me dirnula tvoja pricica, iskreno ti zelim sve najbolje i da trudnoca do kraja prodje skolski, zasluzila si princa nakon svih tih patnji!
    Ajmo curke u terminu, akcija 😃😎
    Kaj se tice rastezanja bebe, bome bas zna boliti 😥

pharmamma
    14. Lipanj 2018. 22:37

ivymicek

Nas dvije se baš pratimo. Kod menw još ništa. Javim se ako što krene. Zasad je bebo aktivan ali kako Confused kaže veronika je lupala do izlaska 😂.
    Laku noć klokani.
    Pharma nadam se da budete složili te puzle na vrijeme 😂😘.
    😴😴😴😴

Žao nam ih je samo vratiti u kutiju jer je velika većina složena,a od 5000 komada su i ovo je jedino mjesto di su stale za slaganje 🙈🙈

nasdva
    14. Lipanj 2018. 22:52

gagi2

Pozdrav svima,evo mene napokon na nekom forumu.nakon dugih 6 godina,vanmaterične,jedno desetak sponatnih i biokemijskih,bezuspješne umjetne oplodnje,čekamo dečkića po zadnjem uzv-u 11.7

Imala sam i ja dug put (9god) i onda prije 3 godine uspješan ivf i pišulinac. Ovaj put od prve uspjeli sami nismo mogli vjerovat. Nadam se kod tebe isto happy endu

• MalaPlava1209
    14. Lipanj 2018. 23:07

Hvala curke na podrsci..puno mi je lakse 💪💪💪 sutra cu ujutro na ctg pa cemo vidjeti sta ce reci tamo 💪 ma,samo da moj Filip bude dobro,sve cu istrpiti 👌 a strah ce uvijek postojati.javim se sutra ako saznam nesto vise.sretno sa ispadanjem cepova 😄 ocekujemo puno novih bebica onda 😍😍😍😍

6xmama
    14. Lipanj 2018. 23:09

Sve sam procitala i nis popamtila, dusa mi vec spava 😴... Bas sam danas pospana cijeli dan. 
    Cure koje imaju sutra kakve preglede, sretno i nek sve donesete lijepe vijesti ko danas! 
    Laku nocicu vam zelim svima 😘! Tipkamo se sutra 😊

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    14. Lipanj 2018. 23:48

laku i mirnu noc 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• NellaM
    14. Lipanj 2018. 23:57

Mi danas bile kod tate u firmi na partyju pa sam samo preletila, vidim sve u komadu 😍
    Dobrodošle nove cure! ☺️ Kako volim ove price sa happy endom pokušaja, a predivnim početkom nove i najljepše price, bas se tako iskreno razveselim 😍 
    Netko za carski pričao, kod nas top tema Hehe .. ne bojim se ni vise ni manje od prirodnog poroda ali da bi radije priodni, bi. I naravno da je jedino važno da sve dobro prođe ❤️
    Ovo s puzlama mi prefora 😍
    Noć svima 😘 

mina04
    15. Lipanj 2018. 00:34

baarbaraa29

Ajme lijepih imena!!
    Mina04 jel ime po Sv. Riti mozda? 😇
    Franova 😍 Nisam znala da ste izgubili bebicu. Zao mi je 😔 i ovo je bas lijepa uspomena na malu andjelicu! ⭐
    6xmama bravo! Vis kak se moze!! 😎
    Evo nam i Ene i naseg malog divica! Ljubav lijepa!
    Jesi ti mama bolje??
    Mladenka nemoj se toliko bedirat. Mozda i bolje tako nego da ako je beba velika, a ti niska da se napatite i ti i on i svejedno zavrsite na carskom. U svemu gledaj nesto pozitivno!!
    Bejb23 jesam! 😂 Ali sad cu ispravit. Nazivcirala me ona na kompu kak ju ne mogu fino stavit ovdje..ne vide se ni nijanse ni sjencenja, a ja se uzivim haha i onda samo picila s prepisivanjem!
    U majke ti pocele se i puske djelit! Neka te Yvone, mir! Sve se moze rjesit razgovorom! 😳🤣

Draga je je..po sv.Riti je, molila sam se njoj za zagovor.
    Mimmyx meni je termin 28.8 a vec sam sad skoro 30 tj, da ti nije mozda ranije bila ovulacija pa ti je termin prije, nego po ZM? I da, dobro nam dosla 🤗
    Gagi2, zao mi je zbog svega sto si prozivjela, ja sam izgubila jednu bebicu i uzasno mi je tesko, a ne mogu zamislit kako je tebi. Ali sad nema tvojoj sreci kraja, stize tvoj princ 😍😘 zelim ti uspjesnu i blagoslovljenu trudnocu do kraja 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

franovamamita
    15. Lipanj 2018. 07:09

jutrooooi
    gledsm na jedno oko zaspala oko pol 4 a moram ustat majstor dolazi 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.