Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagi2
    14. Lipanj 2018. 21:24

Ami ja se ne bojim carskog,bitno je da prodje dobro pa kako god bilo.bitno mi je više da se beba ne namuči,bit će kako oni odluče šta je najbolje

nasdva
    14. Lipanj 2018. 21:24

Nove cure dobrodošle
    Ivy Vid se izgleda sprema rodit na imendan.

franovamamita
    14. Lipanj 2018. 21:25

ami ❤😙
    gagi dobro nam dosla drago mi je da niste odustali i eto dosli ste do cilja,bravo ☺
    cure jel vas boli kad se beba prooteze?  naci meni otkad je nisko to je uzas bas boli da moram zube stisnuti

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    14. Lipanj 2018. 21:34

franovamamita

ami ❤😙
    gagi dobro nam dosla drago mi je da niste odustali i eto dosli ste do cilja,bravo ☺
    cure jel vas boli kad se beba prooteze? naci meni otkad je nisko to je uzas bas boli da moram zube stisnuti

Gagi dobrodošla i neka je srecom,sto urednija trrudnoca😊Nemam pojma sta radi,ali boli kad krene,nekad ni promjena položaja ne pomogne,oci ispadaju

nivami
    14. Lipanj 2018. 21:36

Nove mame dobrodosle 😘😍😘
    Ivymicek pokrece se nesto i kod tebe, znaci mogla bi bit iduca🤞🤞🤞🤞
    Rubia bodi je 🔝🔝🔝

• Mia789
    14. Lipanj 2018. 21:45

Cure, ako sluzni cep moze biti bez krvnih zilica, samo zuckast, onda je i koj popodne ispao😂 sad mi je tek iscekivanje, kako i kada ce sve krenuti🙈
    Ivy, ne znam u kojoj si fazi, ako je krenulo, sretnooo!

gagi2
    14. Lipanj 2018. 21:51

Mene zadnjih dana boli,jučer dok sam kuhala mislila sam da će iskočiti,baš se protezao nekako jako,baš neugodna bol.ne znam zašto,jel zato što je velik,ili su mi samo takvi pokreti bili,nemam pojma,i danas  par navrata isto

gagi2
    14. Lipanj 2018. 21:54

Sutra ujutro ćemo vidjeti u kakvoj je pozii koliki je.možda je isto nisko pa zato boli

• Maja82
    14. Lipanj 2018. 21:58

Ivy sretno malo po malo pa krece!
    Rubia super je bodic!
    Dobrodosle nove cure! Mene boli to rastezanje mislim nije jako al osjeti se fest, a trbuh mi je presmijesan tako ukoso kad stoji grbav 😁

pharmamma
    14. Lipanj 2018. 21:59

Gagi dobrodošla i srerno do kraja ☺️☺️ I mi smo blizu po terminima 😁
    Ivy i mia ajmooooo 🎉🎉 vas dvije bi se bas mogle družiti u rodilištu 😁
    Rubia bodi je odličan 😁😁
    Ja se zabavljam s puzzlama dobar dio popodneva i večeri 🙈 trebamo ih složiti do kraja jer su na mjestu gdje treba doći krevetić 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI