Nove mame dobrodosle 😘😍😘
Ivymicek pokrece se nesto i kod tebe, znaci mogla bi bit iduca🤞🤞🤞🤞
Rubia bodi je 🔝🔝🔝
Cure, ako sluzni cep moze biti bez krvnih zilica, samo zuckast, onda je i koj popodne ispao😂 sad mi je tek iscekivanje, kako i kada ce sve krenuti🙈
Ivy, ne znam u kojoj si fazi, ako je krenulo, sretnooo!
Mene zadnjih dana boli,jučer dok sam kuhala mislila sam da će iskočiti,baš se protezao nekako jako,baš neugodna bol.ne znam zašto,jel zato što je velik,ili su mi samo takvi pokreti bili,nemam pojma,i danas par navrata isto
Sutra ujutro ćemo vidjeti u kakvoj je pozii koliki je.možda je isto nisko pa zato boli
Ivy sretno malo po malo pa krece!
Rubia super je bodic!
Dobrodosle nove cure! Mene boli to rastezanje mislim nije jako al osjeti se fest, a trbuh mi je presmijesan tako ukoso kad stoji grbav 😁
Gagi dobrodošla i srerno do kraja ☺️☺️ I mi smo blizu po terminima 😁
Ivy i mia ajmooooo 🎉🎉 vas dvije bi se bas mogle družiti u rodilištu 😁
Rubia bodi je odličan 😁😁
Ja se zabavljam s puzzlama dobar dio popodneva i večeri 🙈 trebamo ih složiti do kraja jer su na mjestu gdje treba doći krevetić 😂😂
Ivy i Mia, koja ce prije?! 😁
Gagi, dobrodosla! Zao mi je za prethodne gubitke, ali drago mi je da ste ipak uspjeli! Sretno do kraja!
Maja, tak meni zna biti kad sam vecinom na lijevom boku, onda ustanem i cijela lijeva strana mi strsi van 😂 a zna mi se isto iskociti i dok stojim pa kak se on namjesti, tak trbuh strsi 😁😍 mrvica mala 😍😍
26.8. Ivan 💙💙
Sve se pocelo odcepljivati 😂
Ivy i Mia, krenulo je nesto jeeeej! Mia moj ti je ispadao danima po malo, razlicite boje ali iste teksture. Uvijek je bio kao balac iz nosa, al nekad cist, a nekad sa krvavima zilicama, tak da moze bit svakakav.
6xmama, ma nije da ja sve nesto super hendlam, nego sam puno opistenija ovaj put, nego prvi. Ne opterecujem se nebitnim, i puno mi je lakse. A i beba to osjeti, pa je valjda i on onda bolji.
Ugl nadam se nekoj akciji nocas, tj da cu imat kaj citat ovdje dok cu dojiti nocas 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Novima mamicama zelim dobrodoslicu! Zaboravih sorry, ne pusta ova trudnicka pamet ni kad rodis 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nove cure dobrodosle 🤗🤗
Gagi lijepo je procitati i cuti ovako jedan sretan kraj tako tuznog i teskog puta i drago mi je da ti cijela trudnoca prolazi skolski 👌👌
A Ivy i Mia nam se i dalje prate!! U fotofinisu cemo vidjeti koja ce prva 👏👏😀😃
Sortiraj odgovore
Najstariji