Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagi2
    14. Lipanj 2018. 20:53

Dan?eto možda bude i isti dan...bitno da sve dobro završi .ja još ne znam hoću li na carski ili prirodno,s obzirom da imam problema sa ledima,ali na sve sam spremna,valjda

Yvone
    14. Lipanj 2018. 20:55

Tinchyca zaboravila sam komentirati slova, maaa suppper su!!!! Samo naprijed s uređenjem ide ti. I moram reci da si me bas dobro nasmijala s preljevom od mlijeka za salatu 😀😀😀 Ja sve zaljevam s jogurtom kojeg svaki dan jedem... auto, majice...ma nema gdje ga nema😀😀😀 Mamica1985 suosjećam s bolovima.Ja danas sjedila 4 i pol sata kod frizera, došla doma,prepone, s.kost katastrofa boli.Pahuljica i Proud čim se

javite znam da ste dobro, da bebe dopuste mami  malo slobode za surfanje😜

Yvone
    14. Lipanj 2018. 20:56

Mimmyx i gagy dobrodošle!!!! Rubia body me oduševio!!! Pre dobro! 
    Ivy pokreće se pokreće, samo se ti naspavaj i odmori da si spremna!!! DržiM fige!!!

ami25
    14. Lipanj 2018. 20:57

Barbaraaaa ma naaajjaca si, svaka cast za popis 💪😎😎predivno, nas dečkić je Bartol🤗
    Franova procitala sam za tvoju povijest i divim ti se!!! Po tome sam te posebno zapamtila, krevetac je divan predivan
    6xmama bas sam listala unazad da vidim sto je bilo na tvom pregledu superrr za C. Samo dobre vijesti 💪
    Tincica bas zavidim vama umjetnicama ja sam nikakva na tom podrucju😂
    Gagi dobrodoslaaa i svu srecu ti zelim 😘
    Ivy samo neka ispada čepić, sad znamo whos next😂😂😘
    Vidim da ste sve tuzne dosta ako bi trebale na carski, meni je stvarno svejedno samo da sve bude ok s bebicom sve cemo potrpit i prezivjet, nadam se da slijede porodi za pozeljet svima😘😘😘 

💙Bartol💙

gagi2
    14. Lipanj 2018. 21:01

Ja sam zadnjih mjesec dana jako smotana,čitajući ovo o preljevu za salatu ...sve mi ispada,i što mi je trbuh veći još više mi ispada,sve što primim padne,kao da je lagano saginjati se

Rubia
    14. Lipanj 2018. 21:11

Tinchyca, kupio je na nekoj motorijadi... 😂😁
    Gagi2 dobrodosla i uspjesno sa nama do termina, ja sam strahovala poslije jednog spontanog a ne mogu ni zamisliti kako je tebi bilo... 
    Ivy GO GIRL... i vrijeme ti je, sutra 40tt 😍

gagi2
    14. Lipanj 2018. 21:24

Ami ja se ne bojim carskog,bitno je da prodje dobro pa kako god bilo.bitno mi je više da se beba ne namuči,bit će kako oni odluče šta je najbolje

nasdva
    14. Lipanj 2018. 21:24

Nove cure dobrodošle
    Ivy Vid se izgleda sprema rodit na imendan.

franovamamita
    14. Lipanj 2018. 21:25

ami ❤😙
    gagi dobro nam dosla drago mi je da niste odustali i eto dosli ste do cilja,bravo ☺
    cure jel vas boli kad se beba prooteze?  naci meni otkad je nisko to je uzas bas boli da moram zube stisnuti

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    14. Lipanj 2018. 21:34

franovamamita

ami ❤😙
    gagi dobro nam dosla drago mi je da niste odustali i eto dosli ste do cilja,bravo ☺
    cure jel vas boli kad se beba prooteze? naci meni otkad je nisko to je uzas bas boli da moram zube stisnuti

Gagi dobrodošla i neka je srecom,sto urednija trrudnoca😊Nemam pojma sta radi,ali boli kad krene,nekad ni promjena položaja ne pomogne,oci ispadaju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.