Pharma i mina04 koja kolica ste naručile?
Mi imamo mobil za prvu ruku jer im to bude zanimljivo. Najdraža igračka im je uvijek cica a i u prvim danima samo papaju i ajaju da im niš ni ne treba. Kasnije taj bany gym i mojima uvijek draga igračka je zvečka od male boce jane sa kamenčićima. Špica samo takva 😂.
Uh još malo pa ćemo sve šetati benice u kolicima a ne u trbuščićima 😊.
Iz Big Baby ducana, nije neka bas najpoznatija marka al se meni cine super. Imala ih je moja poznanica i kaze da su odlicna. Model je Evado. Zuto siva sam uzela, bas su mi onak vesela 😁

All of God’s grace in one tiny face 💟
Jako su vam zgodna kolica i jednoj i drugoj.
Za Cybex znam da su dobra marka u autosjedalicama a vjerujem da nema razloga da ne budu i u kolicima.
Evado mi izgledaju kao bebetro i jako su mi lijepa. I jedna i druga imaju odličan nulti položaj na sportskom sjedalu.
Yvonne ajme stvarno si sce obavila. Dobro je da je srčeko za sada ok a onda se nadamo i vibramo da će tako i biti nakon poroda.
Joj Maja mojmse toliko mrda i isteže da me iz sna zna probuditi, tak da je to normalno, a kao pred kraj se smire. Moš mislit 😂.
Kod nas padala i kiša i tuča tak sam fino prozračila ali svejedno kuham 😂.
Najela se nektarini i sad idem spavati jer jedva gledati.
Noćica
Sretno svima sutra na pregledima 😊.
Kod mene mirno i trenutno nema nikakvih naznaka za bebin izlazak pa ni BH kontrakcija 😊.
Ljubim 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja pripremila par tih krpnatih,tjesilice,mobil iznad kinderbeta,baby gym ceka,sad koliko ce ista trebat vidjeti cemo,srecom igračaka ce uvijek biti☺ivy ja se danas strgala radeci po kuci do podne kad ni k od kontrak.kakve me prate,mirno..sve si mislim da to nije kakvo zatišje pred buru🙃😁🙊
Marijaa29 ja sam komodu naručila iz Adaxa i posebno još njihovo onaj dio gore za prematanje i podlogu. Skuplje je, al sam vidjela kod frendice i super mi je. Taman visina mi je za prematanje da se ne moram ni saginjati ni ništa. I kasnije mi ostaje kao obična komoda. A kolica smo uzeli pred nekih 2/3 mjeseca, Peg Perego 3u1

Super su vam kolica cure!
Ova komoda mi je mrak! Htjela bi da je jednostavna i da ima ovo za prematanje sto se mice, al moram vidjet jos sve uzivo. Zapravo mi je vazno da bude dost visoka da se oboje ne saginjemo jer smo visoki i muz i ja.

Evo baš sam išla vidjet dimenzije komode: 110 * 55 * 91,5 cm
Visina je ovih 91.5 što je sasvim ok.
Meni su to kilaze za prosjecu bebu ne za malu, nekako sam ocekivala ispod 3 kg ali nebitno, valjda nece biti problema pri izgonu 😂
Blago vama kod kojih je kisa pala, kod nas sparina, otusirala se a graske znoja i dalje cure, nadam se da ce i kod nas malo rashladiti. Mi smo kupili bijelu komodu za 1200 kn s kadicom i podlogom za previjanje, mene je osvojio reljef oblaka na ladici jer sam narucila sve na oblacice, od tapeta do posteljine.

04.07. Matija 💜
Sta ste sve nakupovale,a ja zbilja vise ne smijem koliko toga imam,a pokleknut cu kad tad..da bar kod mene padne,sunce i dalje..imam pitanje za mame koje su to vec prosle,koliko moramo biti otvorene da nas ostave?
Mislim da je to razlika od bolnice do bolnice,a i ovisi ja mislim o povijesti trudnoće,tvojih bolesti i sl.Mene sa 4-5 cm odma spraše u rađaonu bez pregovora.A vidiš,recimo Proud su pustili doma…al meni krenu vi imate kronične dijagnoze(hipotireozu,preddijabetes),godine,bla,bla i ajte vi rodit
S prvim me ostavili na 4cm, s drugim me i na 5cm pustili kuci. E na 6cm vise nisu 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
http://www.bubamara.in/djecja-soba/stolovi-za-prematanje/komode-za-prematanje/bambino-komoda-za-prematanje-nora-bijela/01808606107213170
Mi smo uzeli ovakvu komodu, visina mi je isto taman, a poslije moze biti ko ormaric u djecjoj sobi.
A kolica su bebetto holland.
Kinderbet imamo jos od decka, ko novi je. Nije uopce htio spavati nutra.

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji