Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Lipanj 2018. 22:46

Marijaa29 ja sam komodu naručila iz Adaxa i posebno još njihovo onaj dio gore za prematanje i podlogu. Skuplje je, al sam vidjela kod frendice i super mi je. Taman visina mi je za prematanje da se ne moram ni saginjati ni ništa. I kasnije mi ostaje kao obična komoda. A kolica smo uzeli pred nekih 2/3 mjeseca, Peg Perego 3u1

• Maja82
    12. Lipanj 2018. 22:53

Super su vam kolica cure! 
    Ova komoda mi je mrak! Htjela bi da je jednostavna i da ima ovo za prematanje sto se mice, al moram vidjet jos sve uzivo. Zapravo mi je vazno da bude dost visoka da se oboje ne saginjemo jer smo visoki i muz i ja.

12. Lipanj 2018. 23:01

Evo baš sam išla vidjet dimenzije komode: 110 * 55 * 91,5 cm
    Visina je ovih 91.5 što je sasvim ok. 

Majda23
    12. Lipanj 2018. 23:37

Meni su to kilaze za prosjecu bebu ne za malu, nekako sam ocekivala ispod 3 kg ali nebitno, valjda nece biti problema pri izgonu 😂 
    Blago vama kod kojih je kisa pala, kod nas sparina, otusirala se a graske znoja i dalje cure, nadam se da ce i kod nas malo rashladiti. Mi smo kupili bijelu komodu za 1200 kn s kadicom i podlogom za previjanje, mene je osvojio reljef oblaka na ladici jer sam narucila sve na oblacice, od tapeta do posteljine.

04.07. Matija 💜

13. Lipanj 2018. 00:41

6xmama

J@m@

Sta ste sve nakupovale,a ja zbilja vise ne smijem koliko toga imam,a pokleknut cu kad tad..da bar kod mene padne,sunce i dalje..imam pitanje za mame koje su to vec prosle,koliko moramo biti otvorene da nas ostave?

Mislim da je to razlika od bolnice do bolnice,a i ovisi ja mislim o povijesti trudnoće,tvojih bolesti i sl.Mene sa 4-5 cm odma spraše u rađaonu bez pregovora.A vidiš,recimo Proud su pustili doma…al meni krenu vi imate kronične dijagnoze(hipotireozu,preddijabetes),godine,bla,bla i ajte vi rodit

S prvim me ostavili na 4cm,  s drugim me i na 5cm pustili kuci. E na 6cm vise nisu 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    13. Lipanj 2018. 05:30

http://www.bubamara.in/djecja-soba/stolovi-za-prematanje/komode-za-prematanje/bambino-komoda-za-prematanje-nora-bijela/01808606107213170
    Mi smo uzeli ovakvu komodu, visina mi je isto taman, a poslije moze biti ko ormaric u djecjoj sobi.
    A kolica su bebetto holland.
    Kinderbet imamo jos od decka, ko novi je. Nije uopce htio spavati nutra.

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    13. Lipanj 2018. 06:09

Znaci ne da sam imala piš piš buđenja svakih sat vremena nego valjda svakih pol sata 😩😩 dajem sve za 3-4 sata sna u komadu 😩😩

bojana27
    13. Lipanj 2018. 06:34

Mene cijelu noc sibaju kontrakcije , uzasno me boli trbuh i u ledima ..jedva hodam , a planova sam hrpu danas imala :/ , sada idem doruckovat bome bas sam nekako gladna i nazad u krevet 😕 sretno svima na pregledima danas 🤗🤗

ivymicek
    13. Lipanj 2018. 06:44

Ja se kak ti naspavala. Kak je padalo kod nas lijepo je zahladilo ali je svejedno trbuh otkrive jer nam je vruće.
    Ajme sve ste lijepo kupile i komode 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    13. Lipanj 2018. 06:47

Otišao post na pola 😂.
    I kolica. Sve mi je suuuper.
    Jama moja bura još nije stigla možda noćas a mođda i ne. #išćekivanje 😂.
    Mislim da sam imala 2 truda noćas ali sam zaspala 😂.
    Sretno svima danas.
    Pharma bit će bolje i mi smo imali par tjedana da sam svako malo išla pi pi. Proći će uskoro 😂.
    Bojana a da tvoja curka (ili dečko) ne odluči prije carskog van?!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.