Jutro!
Confused sretno želim ti što brži i bezbolniji porod
Barbara sretno na ispitu.
Stvarčica za bebe u super mi doslovno kupili 5 stvari jer imam sve od L.
Kolica imamo Baby Merz zippy q jer je muž htio kolica s velikim kotačima na pumpanje i super su.
Stolić za prematanje imamo iz Ikee jer stoji u kupaonici što je ispalo kao odličan potez s obzirom na to koliko često jer moj junior pišao po podu kod presvlačenja.
Krevetić imamo nasljeđem, njemu smo kupili veliki krevet. Veliki krevet za velikog brata.
Jutro!
Confusedsretno želim ti što brži i bezbolniji porod
Barbarasretno na ispitu.
Stvarčica za bebe u super mi doslovno kupili 5 stvari jer imam sve od L.
Kolica imamo Baby Merz zippy q jer je muž htio kolica s velikim kotačima na pumpanje i super su.
Stolić za prematanje imamo iz Ikee jer stoji u kupaonici što je ispalo kao odličan potez s obzirom na to koliko često jer moj junior pišao po podu kod presvlačenja.
Krevetić imamo nasljeđem, njemu smo kupili veliki krevet. Veliki krevet za velikog brata.
Braco išao doma u trapkama i bodiju s lepitr mašnom, starkama i vestici.
Oh kako slatko 😍😍😍. Btw čestitke i twbi i Majdi za ulazak u termin. Sad ću ja malo žicati slilice 😄
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nasdva,prava si terminusa, trbuh do zuba... Lijepa ❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nasdva,prava si terminusa, trbuh do zuba… Lijepa ❤️
Već dugo se svi čude mom velikom trbuhu i pitaju jesam li sigurna da jedna beba unutra :-P
Ivymicek imam pitanje u petak opet idem u Ta na Sv. Duh hoće li mi radit ctg ili ne s obzirom da ću bit 37+2. Prošli petak dr samo uzv procjenila težinu bebe i malo.popričale. Duže sam čekala prijevoz nego bila u ambulanti
Confused, sretno i hrabro, vjerujem da ce to kod tebe biti brzo:)
Ja se nadam da ce do sutra biti taj jos 1 cm kod mene da ne dogovore za petak jer bi se fakat vise htjela rijesiti, ovo iscekivanje me ubija😅
Jutro 🤗🤗
Bome zivo je jutros!!! 😃
Confused, sretno!! Neka bude sto brze i bezbolnije!! 😘
Barbara sretno na ispitu!! 😘
Nasdva 🎉🎉 za ulazak u termin, lijepa busica 😍😍
Vidjela sam prekrasnu robicu, komode i kolica 😍😍 Ja kad uzivo pokazujem svoja za twinse (koja trenutno zauzimaju pola njihove sobe) me uredno pitaju treba li mi dozvola za njih 😂😂🙈🙈 😂😂
Spavala nisam nikako, svako malo na wc i vec me par dana peru neki valovi vrucine, budim se u lokvi, mogu cijediti jastuk i robu.. A sinoc je bas bila ugodno rashladjena noc.. 😝😝😝
Ivymicekimam pitanje u petak opet idem u Ta na Sv. Duh hoće li mi radit ctg ili ne s obzirom da ću bit 37+2. Prošli petak dr samo uzv procjenila težinu bebe i malo.popričale. Duže sam čekala prijevoz nego bila u ambulanti
Btw totalno ste slatki 😍😍😍. Mislim da to ovisi od doktora koji je u smjeni. Jer meni zasnji puta ni sa 38+3 nisu htjeli raditi CTG ali sam ja navela da sam imala kontrakcije pa su mi ga ipak napravili. Uvijek možeš pitati sestru kad te upisuje, vaga i mjeri tlak hoće li ti napraviti CTG čisto da znaš koliko ćeš čekati
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Confused, sretno i hrabro, vjerujem da ce to kod tebe biti brzo:)
Ja se nadam da ce do sutra biti taj jos 1 cm kod mene da ne dogovore za petak jer bi se fakat vise htjela rijesiti, ovo iscekivanje me ubija😅
Ooo daaaa... Ništa mia akcija danas i sutra si barem na 6. Moj muž isto jedva čeka da rodim (jučer mi je poslao poruku daj rodi više 😄) pa je danas odmah obavio dužnost 😂. Vidjet ćemo sutra što će reć 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji