Confused - sretno i da bude brzo i skolski, javljaj nam se!!! 😘😘😘
Barbara - sretno na ispitu! 🎉
Ja idem za sat i pol na pregled, jedva cekam 😍
Curke, super vam je oprema i robica. Dobro ste me podsjetile na igrackice, moram ih iskopati negdje od starije curke, ali cu malenoj kupiti par novih sitnica.
Lijepi dan vam zelim, srecom da je vrucina popustila 😃

Confused,sretno i samo hrabro 😍 brz porod i brz oporavak ti zelim,kao i svim drugim curama koje to uskoro ceka ❤ vrijeme vani usrano do bola.ajd makar po najgoroj vrucini necu ici danas kod svog doktora.bit ce malo lakse.samo da me ne posalje odmah ovaj tjedan na ctg 😑
Jutro
Kod nas uzas vrijeme, grmi i kisa pada
Confused sretno, samo nemoj kuci predugo stat, kad sve prode cekam detaljno izvjesce iz splitskog rodilista🤞🤞🤞🤞😘😘😘
Barbara sretno na ispitu 🤞🤞😘😘
Sve stvari su vam bas lijepe, s njih dvoje sam imala prematalicu, a sad sam kupila necu komodu u svoju sobu,a kadicu cu posebno, krevetic je jedino sta cu dobiti od muzevog brata, kolica jos moramo kupiti i kozmetiku, a robica ceka da se opere i poslozi, to cu poceti za dva tjedna
Sretno svima danas na pregledima i na punim tjednima 😘 😘

Jutro, prijavljujem neprospavanu noc, bilo uzasno vruce 😖 cujem grmljavinu, vec se vidim poslijepodne u dubokom snu 😴😴
Confused drzim fige i sretno 😘😘 zelim sto brzi i bezbolan porod
Barbara sretno na ispitu 😘😘
Mamica 1985 javi kako proslo 😘

04.07. Matija 💜
Jutro!
Confused sretno želim ti što brži i bezbolniji porod
Barbara sretno na ispitu.
Stvarčica za bebe u super mi doslovno kupili 5 stvari jer imam sve od L.
Kolica imamo Baby Merz zippy q jer je muž htio kolica s velikim kotačima na pumpanje i super su.
Stolić za prematanje imamo iz Ikee jer stoji u kupaonici što je ispalo kao odličan potez s obzirom na to koliko često jer moj junior pišao po podu kod presvlačenja.
Krevetić imamo nasljeđem, njemu smo kupili veliki krevet. Veliki krevet za velikog brata.

Jutro!
Confusedsretno želim ti što brži i bezbolniji porod
Barbarasretno na ispitu.
Stvarčica za bebe u super mi doslovno kupili 5 stvari jer imam sve od L.
Kolica imamo Baby Merz zippy q jer je muž htio kolica s velikim kotačima na pumpanje i super su.
Stolić za prematanje imamo iz Ikee jer stoji u kupaonici što je ispalo kao odličan potez s obzirom na to koliko često jer moj junior pišao po podu kod presvlačenja.
Krevetić imamo nasljeđem, njemu smo kupili veliki krevet. Veliki krevet za velikog brata.
Braco išao doma u trapkama i bodiju s lepitr mašnom, starkama i vestici.
Oh kako slatko 😍😍😍. Btw čestitke i twbi i Majdi za ulazak u termin. Sad ću ja malo žicati slilice 😄

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nasdva,prava si terminusa, trbuh do zuba... Lijepa ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nasdva,prava si terminusa, trbuh do zuba… Lijepa ❤️
Već dugo se svi čude mom velikom trbuhu i pitaju jesam li sigurna da jedna beba unutra :-P

Ivymicek imam pitanje u petak opet idem u Ta na Sv. Duh hoće li mi radit ctg ili ne s obzirom da ću bit 37+2. Prošli petak dr samo uzv procjenila težinu bebe i malo.popričale. Duže sam čekala prijevoz nego bila u ambulanti

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji