Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    13. Lipanj 2018. 07:23

jutro jedvs gledam pa cu jos spavati
    confused nemoj predugp cekati ipak treci je porod moglo bih to ajme brzo ici...sretno i javljaj nam se 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    13. Lipanj 2018. 07:23

Confused sretno 😘😘🤞🤞 nek bude brzo i sa što manje bolova..šaljemo pozitivne vibrice ❤️❤️

• NellaM
    13. Lipanj 2018. 07:25

Jutro lijepe trudnice! ☀️
    Ovo je bilo lijepo buđenje, otvoriš oci pa klokanicu pa vidiš da stiže jedna ljetna bebica 😃😍😍😍 Sretno draga Confused, nek to bude brzo i bezbolno🤞🏻😘😘
    Barbara sretno na ispitu 😘

ivymicek
    13. Lipanj 2018. 07:30

baarbaraa29

Jutro bombice!
    Jedino sto znam da imamo ista kolica ko Cokica i da su me trudovi od Confused poprilicno razbudili 😳😁
    Go, Confused go!! 💪🏻
    Ja odo na ispit i ocem lijepe vijesti kad se vratim!
    Ono ludo vrijeme kad moras izvlacit zimsku vestu iz ormara!

I tebi sretno na ispitu. 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    13. Lipanj 2018. 07:30

Opala, evo dobrih vijesti odma za dobro jutro 🤗! 
    Confused, sretno draga i nemoj bas dugo cekat, ipak si trecerotka, to bu brze islo... Sretnooo i cekamo Veroniku ❤️
    Barbara, sretno na ispitu 🤞! 
    Lijepih stvari ste pokupovale, ja sve imam-za zadnjeg kupila i novo jaje i prematalicu, kolica su nam super jos uvijek(Maxy Cosi Quinny)... Eto kupili kolijevku za bebachicu(jer nemam kud stavit dva kindaca, a ovaj mali jos uvijek spava u njemu)  i onaj gornji dio za prematalicu novi. 
    Ja se naspavala, nisam uopce isla na wc, prvi put otkad sam trudna i sve mi cudno da sam odspavala tak u komadu 😅. Al mogla bi jos, nas je neko pospano vrijeme, oblacno, stvoreno za ćorku 😴

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Sunce25
    13. Lipanj 2018. 07:39

Jutrooo svimaaaa!! :) evo ja sam opet ovu noć vodila borbu sa žgaravicom i pisanjem , ali proci će . Ostalo je jos samo 59 dana do termina ,yessss. 💞💞
    Confused sretnooooo! Zelim ti brz i lagan porod i da tvoja ljubav bude brzo u tvojim rukama 😍😍
    Sto se tiče kolica mi smo uzeli quinny mood . 

21.08.💞🎀

mamica1985
    13. Lipanj 2018. 07:42

Confused - sretno i da bude brzo i skolski, javljaj nam se!!! 😘😘😘
    Barbara - sretno na ispitu! 🎉
    Ja idem za sat i pol na pregled, jedva cekam 😍
    Curke, super vam je oprema i robica. Dobro ste me podsjetile na igrackice, moram ih iskopati negdje od starije curke, ali cu malenoj kupiti par novih sitnica.
    Lijepi dan vam zelim, srecom da je vrucina popustila 😃

• MalaPlava1209
    13. Lipanj 2018. 07:43

Confused,sretno i samo hrabro 😍 brz porod i brz oporavak ti zelim,kao i svim drugim curama koje to uskoro ceka ❤ vrijeme vani usrano do bola.ajd makar po najgoroj vrucini necu ici danas kod svog doktora.bit ce malo lakse.samo da me ne posalje odmah ovaj tjedan na ctg 😑 

nivami
    13. Lipanj 2018. 07:43

Jutro 
    Kod nas uzas vrijeme, grmi i kisa pada 
    Confused sretno, samo nemoj kuci predugo stat, kad sve prode cekam detaljno izvjesce iz splitskog rodilista🤞🤞🤞🤞😘😘😘
    Barbara sretno na ispitu 🤞🤞😘😘
    Sve stvari su vam bas lijepe, s njih dvoje sam imala prematalicu, a sad sam kupila necu komodu u svoju sobu,a kadicu cu posebno, krevetic je jedino sta cu dobiti od muzevog brata, kolica jos moramo kupiti i kozmetiku, a robica ceka da se opere i poslozi, to cu poceti za dva tjedna
    Sretno svima danas na pregledima i na punim tjednima 😘 😘 

Majda23
    13. Lipanj 2018. 08:03

Jutro, prijavljujem neprospavanu noc, bilo uzasno vruce 😖 cujem grmljavinu, vec se vidim poslijepodne u dubokom snu 😴😴 
    Confused drzim fige i sretno 😘😘 zelim sto brzi i bezbolan porod
    Barbara sretno na ispitu 😘😘 
    Mamica 1985 javi kako proslo 😘

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.