jutro jedvs gledam pa cu jos spavati
confused nemoj predugp cekati ipak treci je porod moglo bih to ajme brzo ici...sretno i javljaj nam se 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Confused sretno 😘😘🤞🤞 nek bude brzo i sa što manje bolova..šaljemo pozitivne vibrice ❤️❤️
Jutro lijepe trudnice! ☀️
Ovo je bilo lijepo buđenje, otvoriš oci pa klokanicu pa vidiš da stiže jedna ljetna bebica 😃😍😍😍 Sretno draga Confused, nek to bude brzo i bezbolno🤞🏻😘😘
Barbara sretno na ispitu 😘
Jutro bombice!
Jedino sto znam da imamo ista kolica ko Cokica i da su me trudovi od Confused poprilicno razbudili 😳😁
Go, Confused go!! 💪🏻
Ja odo na ispit i ocem lijepe vijesti kad se vratim!
Ono ludo vrijeme kad moras izvlacit zimsku vestu iz ormara!
I tebi sretno na ispitu. 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Opala, evo dobrih vijesti odma za dobro jutro 🤗!
Confused, sretno draga i nemoj bas dugo cekat, ipak si trecerotka, to bu brze islo... Sretnooo i cekamo Veroniku ❤️
Barbara, sretno na ispitu 🤞!
Lijepih stvari ste pokupovale, ja sve imam-za zadnjeg kupila i novo jaje i prematalicu, kolica su nam super jos uvijek(Maxy Cosi Quinny)... Eto kupili kolijevku za bebachicu(jer nemam kud stavit dva kindaca, a ovaj mali jos uvijek spava u njemu) i onaj gornji dio za prematalicu novi.
Ja se naspavala, nisam uopce isla na wc, prvi put otkad sam trudna i sve mi cudno da sam odspavala tak u komadu 😅. Al mogla bi jos, nas je neko pospano vrijeme, oblacno, stvoreno za ćorku 😴
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutrooo svimaaaa!! :) evo ja sam opet ovu noć vodila borbu sa žgaravicom i pisanjem , ali proci će . Ostalo je jos samo 59 dana do termina ,yessss. 💞💞
Confused sretnooooo! Zelim ti brz i lagan porod i da tvoja ljubav bude brzo u tvojim rukama 😍😍
Sto se tiče kolica mi smo uzeli quinny mood .
21.08.💞🎀
Confused - sretno i da bude brzo i skolski, javljaj nam se!!! 😘😘😘
Barbara - sretno na ispitu! 🎉
Ja idem za sat i pol na pregled, jedva cekam 😍
Curke, super vam je oprema i robica. Dobro ste me podsjetile na igrackice, moram ih iskopati negdje od starije curke, ali cu malenoj kupiti par novih sitnica.
Lijepi dan vam zelim, srecom da je vrucina popustila 😃
Confused,sretno i samo hrabro 😍 brz porod i brz oporavak ti zelim,kao i svim drugim curama koje to uskoro ceka ❤ vrijeme vani usrano do bola.ajd makar po najgoroj vrucini necu ici danas kod svog doktora.bit ce malo lakse.samo da me ne posalje odmah ovaj tjedan na ctg 😑
Jutro
Kod nas uzas vrijeme, grmi i kisa pada
Confused sretno, samo nemoj kuci predugo stat, kad sve prode cekam detaljno izvjesce iz splitskog rodilista🤞🤞🤞🤞😘😘😘
Barbara sretno na ispitu 🤞🤞😘😘
Sve stvari su vam bas lijepe, s njih dvoje sam imala prematalicu, a sad sam kupila necu komodu u svoju sobu,a kadicu cu posebno, krevetic je jedino sta cu dobiti od muzevog brata, kolica jos moramo kupiti i kozmetiku, a robica ceka da se opere i poslozi, to cu poceti za dva tjedna
Sretno svima danas na pregledima i na punim tjednima 😘 😘
Jutro, prijavljujem neprospavanu noc, bilo uzasno vruce 😖 cujem grmljavinu, vec se vidim poslijepodne u dubokom snu 😴😴
Confused drzim fige i sretno 😘😘 zelim sto brzi i bezbolan porod
Barbara sretno na ispitu 😘😘
Mamica 1985 javi kako proslo 😘
04.07. Matija 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji