Jutro bombice!
Jedino sto znam da imamo ista kolica ko Cokica i da su me trudovi od Confused poprilicno razbudili 😳😁
Go, Confused go!! 💪🏻
Ja odo na ispit i ocem lijepe vijesti kad se vratim!
Ono ludo vrijeme kad moras izvlacit zimsku vestu iz ormara!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Vrime mi remeti dozivljaj 😜
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Izgleda da ce moje dijete ipak uranit,pa koliko toliko 😁
Javim vam se kad krenem u rodiliste.
Confused?!?!?!?!
Prisutna jos uvijek 😉
Uglavnom imam trudove od 4ipo,trpim dok mogu i to je to ukratko.
Pametno, budi doma i prohodaj te trudove dok ne postanu češći. Probat ću i ja tak. Želim ti lak i brz porod! 😊🤞🏻 javljaj nam se obavezno! 🤗

💙30.06.2018 💙 Noa💙
jutro jedvs gledam pa cu jos spavati
confused nemoj predugp cekati ipak treci je porod moglo bih to ajme brzo ici...sretno i javljaj nam se 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Confused sretno 😘😘🤞🤞 nek bude brzo i sa što manje bolova..šaljemo pozitivne vibrice ❤️❤️

Jutro lijepe trudnice! ☀️
Ovo je bilo lijepo buđenje, otvoriš oci pa klokanicu pa vidiš da stiže jedna ljetna bebica 😃😍😍😍 Sretno draga Confused, nek to bude brzo i bezbolno🤞🏻😘😘
Barbara sretno na ispitu 😘

Jutro bombice!
Jedino sto znam da imamo ista kolica ko Cokica i da su me trudovi od Confused poprilicno razbudili 😳😁
Go, Confused go!! 💪🏻
Ja odo na ispit i ocem lijepe vijesti kad se vratim!
Ono ludo vrijeme kad moras izvlacit zimsku vestu iz ormara!
I tebi sretno na ispitu. 😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Opala, evo dobrih vijesti odma za dobro jutro 🤗!
Confused, sretno draga i nemoj bas dugo cekat, ipak si trecerotka, to bu brze islo... Sretnooo i cekamo Veroniku ❤️
Barbara, sretno na ispitu 🤞!
Lijepih stvari ste pokupovale, ja sve imam-za zadnjeg kupila i novo jaje i prematalicu, kolica su nam super jos uvijek(Maxy Cosi Quinny)... Eto kupili kolijevku za bebachicu(jer nemam kud stavit dva kindaca, a ovaj mali jos uvijek spava u njemu) i onaj gornji dio za prematalicu novi.
Ja se naspavala, nisam uopce isla na wc, prvi put otkad sam trudna i sve mi cudno da sam odspavala tak u komadu 😅. Al mogla bi jos, nas je neko pospano vrijeme, oblacno, stvoreno za ćorku 😴

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutrooo svimaaaa!! :) evo ja sam opet ovu noć vodila borbu sa žgaravicom i pisanjem , ali proci će . Ostalo je jos samo 59 dana do termina ,yessss. 💞💞
Confused sretnooooo! Zelim ti brz i lagan porod i da tvoja ljubav bude brzo u tvojim rukama 😍😍
Sto se tiče kolica mi smo uzeli quinny mood .

21.08.💞🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji