Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    12. Lipanj 2018. 19:19

Bojana27

Jama ja sam sve i jednog pitala gore i od pocetka mi govore carski a nema indikacije posebne za to 🤨 i jos je beba i glavom dole i jako nisko itd ..i 5 godina je proslo od 1 carskog , jedino kaj su mi rekli na pocetku da mi mogu sa sigurnoscu rec da idem na carski radi prvog carskog .

Jel znas tko ce ti od doktora biti?

ivymicek
    12. Lipanj 2018. 19:25

J@m@

Sta ste sve nakupovale,a ja zbilja vise ne smijem koliko toga imam,a pokleknut cu kad tad..da bar kod mene padne,sunce i dalje..imam pitanje za mame koje su to vec prosle,koliko moramo biti otvorene da nas ostave?

Ja sam bila otvorena 4 cm s prvim djetetom u 40 tt te sam sljedeći dan došla na indukciju. Tako je na sv Duhu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    12. Lipanj 2018. 19:25

J@m@

Sta ste sve nakupovale,a ja zbilja vise ne smijem koliko toga imam,a pokleknut cu kad tad..da bar kod mene padne,sunce i dalje..imam pitanje za mame koje su to vec prosle,koliko moramo biti otvorene da nas ostave?

Mislim da je to razlika od bolnice do bolnice,a i ovisi ja mislim o povijesti trudnoće,tvojih bolesti i sl.Mene sa 4-5 cm odma spraše u rađaonu bez pregovora.A vidiš,recimo Proud su pustili doma...al meni krenu vi imate kronične dijagnoze(hipotireozu,preddijabetes),godine,bla,bla i ajte vi rodit 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    12. Lipanj 2018. 19:31

Ej cure, kod nas se sprema ocito neko nevrijeme, a sad hoce li biti ili ne...
    Do sad sam bila vesela kaj me stidna kost ne boli i sad me navecer pocela s lijeve strane. Valjda je to sve normalno.
    Robica je preslatka 😁
    Ja sam danas kupila posteljinu, komodu za prematanje, nepropusnu plahtu, glazbeni vrtuljak... 1900 kn u bubamari sve skupa. Nije bilo madraca koji sam htjela, narucili su ga, doci ce jedan dan-550 kn jos. 
    Jos mi za pocetak treba kadica, dudica i bocica i higijenske stvarcice... i mi smo spremni! 😁

26.8. Ivan 💙💙

mimmyx
    12. Lipanj 2018. 19:35

Dali je neko rodio na Merkuru? Zanima me dali se ostavlja ako se ima povišen šećer?

Mya
    12. Lipanj 2018. 19:36

Oko četiri okvirno..moze biti,a i ne mora..pitam da kad cujem mogu naslucivat kaj ce biti

12. Lipanj 2018. 19:37

Meni komoda sutra stiže, naručila sam je krajem 4.mjeseca. I treba mi još madrac, posteljina, kadica, higijena... Svašta. A sve kao imam vremena. Ma mislim da ni robicu svu nemam, pa još to prat, spremat... Ima vremena 😂

franovamamita
    12. Lipanj 2018. 19:42

ooo lijepe li robice ne smijem ni gledati imam hrpetinu vec sto sam nakupovala 😂😂😂
    majda to nikako ne moze biti mala beba punih 37tjedana i 3200 pa do kraja preko 3500kg 

kod nas je talva sparina ajmeeee ali mutno je nekako nebo moglo bih padati...a sutra je kirvaj u osijeku Sv.Ante pa razmisljam ustati vec oko 7 pa otici s djetetom dok nije vruce ☺ sad se okupala i kosu oprala moram biti stakno tip top spremns haahahahahahah  

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    12. Lipanj 2018. 19:42

Cokica, di si narucila komodu? Ja sam uzela u bubamari za 1250 kn, vecinom imaju s kadicom, a to necu jer kasnije mislim to koristiti ko ormaric mali.
    Ja sam si tak odredila, poslije svakog pregleda stanem da kupim nekaj.
    Mi kolica cekamo iz slovenije, na stranici mali vragci.si sam narucila. Vidla sam da imaju ljudi pozitivna iskustva, nadam se da ce i nama stici kak spada. 

26.8. Ivan 💙💙

Tinchyca
    12. Lipanj 2018. 19:43

Proud super da Alex lijepo napreduje! 😊
    Cokica super ulov, sve preslatko 😍
    Majda ja ne kužim kaj doktorica brije 😆 pa imaš još 3 tjedna a beba već sad ima 3200. Meni je moja rekla da kak sam i ja sitna da bude i beba. Jer dok je u trbuhu ima mamine gene za rast a poslije kad se rodi raste koliko treba. Bitno da je sve dobro!
    Kod mene tuča, grmi sijeva 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.