Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    13. Lipanj 2018. 08:46

Jutro..nista od bure ivy ha..ajmeee confused drzi se,neka prođe sto bezbolnije i sretno ti..nasdva u terminu i lijevi ste☺ barbara sretno na ispitu👍😘 stvari i robica prekrasni..ja konacno uživam,vani kisa rashladila,nema vrucine

• Mia789
    13. Lipanj 2018. 08:52

ivymicek

Mia789

Confused, sretno i hrabro, vjerujem da ce to kod tebe biti brzo:)
    Ja se nadam da ce do sutra biti taj jos 1 cm kod mene da ne dogovore za petak jer bi se fakat vise htjela rijesiti, ovo iscekivanje me ubija😅

Ooo daaaa… Ništa mia akcija danas i sutra si barem na 6. Moj muž isto jedva čeka da rodim (jučer mi je poslao poruku daj rodi više 😄) pa je danas odmah obavio dužnost 😂. Vidjet ćemo sutra što će reć 😂.

Hahaha, bas sam rekla svom, veceras napravi nesto jer ja vise ne mogu😂 znam da ti ne bi htjela indukciju, ali bilo bi skroz smijesno da nas obje naruce za petak😅 
    Kakva je tebi bila indukcija zadnji put, jesi se brzo otvorila do kraja?

Rubia
    13. Lipanj 2018. 09:11

Jutroo...
    Provirim malo sta ima a ono akcija od ranog jutra... 😁
    Confused, sretno i brz i sto bezbolniji porod ti zelim...
    Nisam upratila ko je sve postavljao slicice kolica, komodica i robice ali sve je pre predivno 😍😍😍
    Barbara sretno na ispitu!!! 🤞
    Ja sam imala nekim cudom super prospavanu noc bez pis pis 😁

pharmamma
    13. Lipanj 2018. 09:13

Nasdva čestitke na ulasku u termin,bas ste slatki 😍😍 i bušica je prava terminska 😁 a oblekica preslatka 💕
    I kod mene lijepo rashladilo,čak sam se pokrila 😊 najavili još kiše danas pa ćemo vidjeti..bar se lakše diše..sretno svima na pregledima ☺️
    Mia i ivy onda i vaše smotuljke očekujemo do kraja tjedna 😁😁

bojana27
    13. Lipanj 2018. 09:13

Ja sam djetetu ukrala sad barni cokoladicu i bas mi je pasala 😂😂 , popila litru vode i sad idem ribat cetkicom  tus kabinu 😅 , oprat prozore i vani pomest i oribat od male bazen 😅

ivymicek
    13. Lipanj 2018. 09:15

Mia789

ivymicek

Mia789

Confused, sretno i hrabro, vjerujem da ce to kod tebe biti brzo:)
    Ja se nadam da ce do sutra biti taj jos 1 cm kod mene da ne dogovore za petak jer bi se fakat vise htjela rijesiti, ovo iscekivanje me ubija😅

Ooo daaaa… Ništa mia akcija danas i sutra si barem na 6. Moj muž isto jedva čeka da rodim (jučer mi je poslao poruku daj rodi više 😄) pa je danas odmah obavio dužnost 😂. Vidjet ćemo sutra što će reć 😂.

Hahaha, bas sam rekla svom, veceras napravi nesto jer ja vise ne mogu😂 znam da ti ne bi htjela indukciju, ali bilo bi skroz smijesno da nas obje naruce za petak😅
    Kakva je tebi bila indukcija zadnji put, jesi se brzo otvorila do kraja?

Bilo bi skroz funny 😂... Nisam se nažalost brzo otvarala jer je on bio ličekom naprijed pa se nikako otvoriti. 5 cm 14 h 😂. Ali hvala nekome na epiduralnoj... Ali mislim da me nisu ni forsirali jer je bila velika gužva. Ovaj put bi svakak, nadam se, trebalo biti brže. Nemoj se sada splašiti jer je moj porod bio specifičan jer su ga 2 puta pokušali okretanjem namjestiti u bushi ali nije išlo. Kod normalnog stava to ide puno prije.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    13. Lipanj 2018. 09:16

Bojana27

Ja sam djetetu ukrala sad barni cokoladicu i bas mi je pasala 😂😂 , popila litru vode i sad idem ribat cetkicom tus kabinu 😅 , oprat prozore i vani pomest i oribat od male bazen 😅

Bojana 😂😂😂 ti izazivaš prirodni porod 😂😂😂. Čerkicom tuš kabinu, svaka čast 😂😂😂... Krenulo je gnježdenje 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    13. Lipanj 2018. 09:20

Ne radi klima u TA Merkur, ajme meni 😠😠😠

• Mia789
    13. Lipanj 2018. 09:20

Pharma, rijeci ti se pozlatile😁 eto i tebe jos malo😍
    Ma necu se splasiti, samo da sve prodje ok:) a i istrpis to nekako ako dobijes epiduralnu pa ne moras bas trpiti bolove svo vrijeme😓 bas frendica koja je imala prije 2 dana indukciju kaze "hvala bogu na epi, nesto savrseno"😂
    I super mi je koliko sam skuzila, sto na sv.duhu te ne ostave dan ranije nego te naruce ujutro za indukciju pa se stignes pripremiti😊

Marijaa30
    13. Lipanj 2018. 09:47

Jutro 😁 evo mene opet, probudila sam se u 5, al sam natrag zaspala 😁
    Confused, sretno!!! Zelim ti da se jos danas mazite 😁😍
    Nasdva, cestitam za ulazak u termin! 

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.