Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    12. Lipanj 2018. 18:29

Cokica

Lijepe busice ❤️❤️
    I zapamtila sam da Bojana ide na carski za tjedan dana, na moj rođendan 😁 sretno 😘
    Jučer mi stigla pošiljka iz nexta, sad sam tek otpakirala pa evo i slikica. Po opipu mi se čini dobra kvaliteta

Preslatkoooo 😍😍😍 ja se jedva suzdržavam od narudžbe otkad ste spomenule next jer već imamo hrpetinu robice,ali samo čekam kad ću pokleknuti 🙈 

pharmamma
    12. Lipanj 2018. 18:33

Majda23

Drago mi je da vidim samo lijepe vijesti s pregleda 😊 da vec smo usli u 38. tjedan, malo sam si smotana 🙈
    6xmama cestitam na ulazak u trece tromjesecje 😘
    Bojana sretno u utorak 😘 jos malo i stize beba 😊
    Cokica robica je predivna, dolazim do iskusenja da i ja nesto narucim ali imam vec previse stvari 😥
    Proud lijepo napredujete 😊
    Update sa pregleda - +3 kg, znaci do sad 11 kg. Beba ima 3200 g, kaze doktorica mala beba, meni to nije malo posto sam ja 158 cm i rodila se sa 2400 g pa me to malo sokiralo jer sam ocekivala da ce biti manji. Ali bitno da je s njim sve dobro, glavica dolje, ima jako malo mjesta u stomaku, bedra su mu jako visoko uutako stomaku tako da nije ni cudo sto znam osjetiti pritisak u plucima i teze disem. Cerviks uloziv i skracen, tako je napisala u knjizici 🙆 u pon idemo u TA 😖

Super za pregled i bebu 😊 al mi nije bas jasno kak je to njoj mala beba,meni se to čini kao super težina za te tjedne..pa oni sad i po 200g tjedno dobivaju..valjda će ti popustiti pritisak čim se spusti skroz nisko ☺️

Mya
    12. Lipanj 2018. 18:40

6xmama

Proud, malac super dobiva na tezini, bravo mama!!
    Bojana, tebi sad najbolje, znas tocno do kad brojat 😁. A politika bolnice im je bzvz(znam da tebi pase,al ono), glupost totalna zenu automarski opet na op.,a mozda bi islo prirodno… Mene su isto prvi put iza csrskog pod povecalom vaginalno poradjali i kao na prvi znak da nekaj ne stima da idem odma u salu, a eto ja na kraju jos 4x rodila vaginalno iza njega. Nadam se i sad 😁.
    Cokica, oblekica je preslatka ❤️

6xmama nije bas takva politika,par frendica carski pa opet drugo prirodno,nije bilo potrebe za stol i htjele prirodno ak je sve ok..mene cijelu trudnoću prati visoki tlak,na tabletama za njega,skidaju me pomalo s njih i nitko nikad nije spomenuo carski niti se dam dok je sve u redu za nas obje..a ti kak si četvero zelim ti i za peto,uz jos laksi scenarij😁

nivami
    12. Lipanj 2018. 19:00

Dan mame 
    Super za sve preglede i dobre vijesti 😊😊😊
    Čekamo nove bebice
    Bojana znaci iduci tjedan je tvoj 😍
    6xmama super izgledas 😍😍😍
    Čokice roba je preslatka 😍🤩😍, koju velicinu si uzimala, ja sam 56 taj bijeli za izaci iz bolnice 

12. Lipanj 2018. 19:03

Nivami ja sam kratke rukave 56 a duge 62. Jer imam drugi za izać iz bolnice, ovaj je samo bio lijep pa sam ga morala uzeti 😂

6xmama
    12. Lipanj 2018. 19:05

Evo kod mas opet kiša s tučom 😳⛈️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nivami
    12. Lipanj 2018. 19:08

Cokica

Nivami ja sam kratke rukave 56 a duge 62. Jer imam drugi za izać iz bolnice, ovaj je samo bio lijep pa sam ga morala uzeti 😂

Ma da ne mozes odolit kad vidis kakve imaju, posto ne znam spol ja sam sve neutralne boje uzela kod njih 

bojana27
    12. Lipanj 2018. 19:10

Jama ja sam sve i jednog pitala gore i od pocetka mi govore carski a nema indikacije posebne za to 🤨 i jos je beba i glavom dole i jako nisko itd ..i 5 godina je proslo od 1 carskog , jedino kaj su mi rekli na pocetku da mi mogu sa sigurnoscu rec da idem na carski radi prvog carskog . 

Mya
    12. Lipanj 2018. 19:13

Sta ste sve nakupovale,a ja zbilja vise ne smijem koliko toga imam,a pokleknut cu kad tad..da bar kod mene padne,sunce i dalje..imam pitanje za mame koje su to vec prosle,koliko moramo biti otvorene da nas ostave?

Mya
    12. Lipanj 2018. 19:16

Bojana27

Jama ja sam sve i jednog pitala gore i od pocetka mi govore carski a nema indikacije posebne za to 🤨 i jos je beba i glavom dole i jako nisko itd ..i 5 godina je proslo od 1 carskog , jedino kaj su mi rekli na pocetku da mi mogu sa sigurnoscu rec da idem na carski radi prvog carskog .

Meni je to zbilja prvi glas..jos ajde kaj na tecaju kazu,reci ce kaj nam pase,al po curama druga prica..ako oni smatraju da je tako najbolje onda nemas kaj nego odbrojavat dane do susreta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.