Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    12. Lipanj 2018. 21:43

mina04

Maja82

Robica je preslatka! Ne smijem ni gledat.. al njihovih sam dosta bas stvari dobila od frendice i jako su kvalitetne lijepo se drze! Nis jos nisam isla…vidis bubamaru bi mogla obic skroz zaboravila. Jel netko isao u svijet beba ono na slavonskoj? Ili adax?

Bila sam ja i u jednom i u drugom, zivim 5 min od tamo. Iskreno kad sam isla u svijet beba nekako je ducan poluprazan, po meni jako slaba ponuda i jako skupa. U adaxu je koliko toliko bolje, znacu cesto imati i dobre popuste.
    Procitala sam sve i sve zaboravila. Boli me ta kost, jutros do Vuk Vrhovca sam imala tako snazne menstrualne grceve al samo na lijevoj strani. Grozno, sva sreca brzo proslo.
    Odlicno za dobre vijesti sa svih pregleda danas 😘
    6×mama prekrasni trbuscic 😍
    Mi smo danas narucili kolica, jedvaaa sam se odlucila koja cu 🙃😅 al sam bas jako sretna sto smo ih napokon uzeli 🤗

Hvala! Ma daleko mi je to pa da ne idemo bzvz. Mozda odem u adax na maksimirskoj tam ima manni ducan, a onda cu radje u westgate i ove po zapadnom dijelu centre. 
    Koja ste kolica uzeli?
    Moja se mala stalno rasteze ovih dana.. vise ne lupka toliko nego se vald okrece il rasteze stalno mi se grbe izbacuju po trbuhu ☺ malo i boli kad upre.

pharmamma
    12. Lipanj 2018. 21:54

Cybex Balios S,naručili na blef jer ih kod nas nema, nadam se da se nismo zeznuli..zapela mi za oko i nikako da odustanem od njih 🙈
    Maja ima sve manje mjesta pa vise ne može toliko lupkati 😁

Pahuljica
    12. Lipanj 2018. 21:55

Maja82

mina04

Maja82

Robica je preslatka! Ne smijem ni gledat.. al njihovih sam dosta bas stvari dobila od frendice i jako su kvalitetne lijepo se drze! Nis jos nisam isla…vidis bubamaru bi mogla obic skroz zaboravila. Jel netko isao u svijet beba ono na slavonskoj? Ili adax?

Bila sam ja i u jednom i u drugom, zivim 5 min od tamo. Iskreno kad sam isla u svijet beba nekako je ducan poluprazan, po meni jako slaba ponuda i jako skupa. U adaxu je koliko toliko bolje, znacu cesto imati i dobre popuste.
    Procitala sam sve i sve zaboravila. Boli me ta kost, jutros do Vuk Vrhovca sam imala tako snazne menstrualne grceve al samo na lijevoj strani. Grozno, sva sreca brzo proslo.
    Odlicno za dobre vijesti sa svih pregleda danas 😘
    6×mama prekrasni trbuscic 😍
    Mi smo danas narucili kolica, jedvaaa sam se odlucila koja cu 🙃😅 al sam bas jako sretna sto smo ih napokon uzeli 🤗

Hvala! Ma daleko mi je to pa da ne idemo bzvz. Mozda odem u adax na maksimirskoj tam ima manni ducan, a onda cu radje u westgate i ove po zapadnom dijelu centre.
    Koja ste kolica uzeli?
    Moja se mala stalno rasteze ovih dana.. vise ne lupka toliko nego se vald okrece il rasteze stalno mi se grbe izbacuju po trbuhu ☺ malo i boli kad upre.

Meni se mali znao navalit na desnu stranu skroz znala sam misliti da ce mi na bok izac😂 al postanu veci pa valjda nemaju mjesta za skakutanje pa ih osjetis sam kad se pomaknu😊

💙 A.L.

bojana27
    12. Lipanj 2018. 21:59

U petak se nadam da cu saznat tko ce bit 😊

Marijaa30
    12. Lipanj 2018. 22:00

Igracke su tema... mi imamo taj mobil za kinderbet i jednog plisanca viseceg kaj ga isto treba nategnuti da svira... a vidla bum kaj bumo dobili na poklon pa cu onda odluciti sto jos treba kupiti. Mozda kupim neku zvecku.

26.8. Ivan 💙💙

Yvone
    12. Lipanj 2018. 22:00

Curke moje drage u golemom sam zaostatku sa čitanjem samo sam pohvatala nešto. Ivy i MIA super je da se već krećete otvarati. Dobar put za lakši porod 😀 Bojana jos malo i beba je tu jeee 😀 Vidjela sam lijepu robicu, ma preeemedeno... i Confused moje saucesce, bas mi je zao. Jedino je dobro sto ce vas u tuzi beba sve automatski oraspoložiti. Sigurno sam jos puuuno tog propustila...ludi dani. Bila jučer na uzv bebinog srca i moramo ga ponovno opet raditi kad se rodi da se vidi da je do kraja sve ok. Sve je kao za sad ok, ali ne moze reci da ce tako ostati jer srce ima drukčiju fizionomiju kad pluća dođu u funkciju nakon poroda. Eto nadam se da ce biti ok. Hvala Bogu prošla ispit ,obavila Vuk Vrhovec zadnji put i dobila nalaz brisa koji je pozitivan na streptokok. Eto sve osim uzv srca u jednom danu. Od 5  ujutro na nogama u punom pogonu. 

mina04
    12. Lipanj 2018. 22:05

ivymicek

Pharma i mina04 koja kolica ste naručile?
    Mi imamo mobil za prvu ruku jer im to bude zanimljivo. Najdraža igračka im je uvijek cica a i u prvim danima samo papaju i ajaju da im niš ni ne treba. Kasnije taj bany gym i mojima uvijek draga igračka je zvečka od male boce jane sa kamenčićima. Špica samo takva 😂.
    Uh još malo pa ćemo sve šetati benice u kolicima a ne u trbuščićima 😊.

Iz Big Baby ducana, nije neka bas najpoznatija marka al se meni cine super. Imala ih je moja poznanica i kaze da su odlicna. Model je Evado. Zuto siva sam uzela, bas su mi onak vesela 😁

All of God’s grace in one tiny face 💟

ivymicek
    12. Lipanj 2018. 22:11

Jako su vam zgodna kolica i jednoj i drugoj.
    Za Cybex znam da su dobra marka u autosjedalicama a vjerujem da nema razloga da ne budu i u kolicima.
    Evado mi izgledaju kao bebetro i jako su mi lijepa. I jedna i druga imaju odličan nulti položaj na sportskom sjedalu.
    Yvonne ajme stvarno si sce obavila. Dobro je da je srčeko za sada ok a onda se nadamo i vibramo da će tako i biti nakon poroda.
    Joj Maja mojmse toliko mrda i isteže da me iz sna zna probuditi, tak da je to normalno, a kao pred kraj se smire. Moš mislit 😂.
    Kod nas padala i kiša i tuča tak sam fino prozračila ali svejedno kuham 😂.
    Najela se nektarini i sad idem spavati jer jedva gledati.
    Noćica
    Sretno svima sutra na pregledima 😊.
    Kod mene mirno i trenutno nema nikakvih naznaka za bebin izlazak pa ni BH kontrakcija 😊.
    Ljubim 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    12. Lipanj 2018. 22:26

Ja pripremila par tih krpnatih,tjesilice,mobil iznad kinderbeta,baby gym ceka,sad koliko ce ista trebat vidjeti cemo,srecom igračaka ce uvijek biti☺ivy ja se danas strgala radeci po kuci do podne kad ni k od kontrak.kakve me prate,mirno..sve si mislim da to nije kakvo zatišje pred buru🙃😁🙊

Ivcy1306
    12. Lipanj 2018. 22:33

Bojana i Jama hvala na odgovorima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.