Robica je preslatka! Ne smijem ni gledat.. al njihovih sam dosta bas stvari dobila od frendice i jako su kvalitetne lijepo se drze! Nis jos nisam isla...vidis bubamaru bi mogla obic skroz zaboravila. Jel netko isao u svijet beba ono na slavonskoj? Ili adax?
ooo lijepe li robice ne smijem ni gledati imam hrpetinu vec sto sam nakupovala 😂😂😂
majda to nikako ne moze biti mala beba punih 37tjedana i 3200 pa do kraja preko 3500kg
kod nas je talva sparina ajmeeee ali mutno je nekako nebo moglo bih padati…a sutra je kirvaj u osijeku Sv.Ante pa razmisljam ustati vec oko 7 pa otici s djetetom dok nije vruce ☺ sad se okupala i kosu oprala moram biti stakno tip top spremns haahahahahahah
Eh to sam htjela komentirati. Majda pa kakvi malo 3200 za 37 tt moj je u 38 tt imao cca toliko. Još vjerujem da je i tada procijenjen puno. Heh svašta.
Tako je Franova uvijek sređena, nedaj da krene ako barem kosa nije oprana kad već ne smijemo lakirat nokte 😂.
Ja volim te kirvaje 😊... Sjećam ih se iz malih dana kada sam bila kod rodbine u baranji. Nije mi tak doživljaj ovdje koliki je to doživljaj dolje 😂. Iki me samo tako uspomene sjete...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I kod mene se spustila kiša,možda će napokon malo rashladiti..
Kaj se stvari za bebu tiče,robica je sva spremna,oprana i opeglana..iako samo gledam dal mi nešto fali,dal je dobar omjer dugih/kratkih rukava..posto je beba dosta manja,pokupovala sam većinom 50 i 56 veličinu pa računam da ću za 62 pričekati još koji tjedan da krenu sniženja i onda se opremiti i s tim 😁 opet će dostavljač biti svako malo kod nas 😂 kolica čekamo da stignu,moramo još do baby centra po autosjedalicu,a ostalo čeka spremno kod mojih da nam zasad ne smeta u stanu
Nego,koje igračke ste vi pripremile/planirale pripremiti za početak?
ooo lijepe li robice ne smijem ni gledati imam hrpetinu vec sto sam nakupovala 😂😂😂
majda to nikako ne moze biti mala beba punih 37tjedana i 3200 pa do kraja preko 3500kg
kod nas je talva sparina ajmeeee ali mutno je nekako nebo moglo bih padati…a sutra je kirvaj u osijeku Sv.Ante pa razmisljam ustati vec oko 7 pa otici s djetetom dok nije vruce ☺ sad se okupala i kosu oprala moram biti stakno tip top spremns haahahahahahah
Eh to sam htjela komentirati. Majda pa kakvi malo 3200 za 37 tt moj je u 38 tt imao cca toliko. Još vjerujem da je i tada procijenjen puno. Heh svašta.
Tako je Franova uvijek sređena, nedaj da krene ako barem kosa nije oprana kad već ne smijemo lakirat nokte 😂.
Ja volim te kirvaje 😊… Sjećam ih se iz malih dana kada sam bila kod rodbine u baranji. Nije mi tak doživljaj ovdje koliki je to doživljaj dolje 😂. Iki me samo tako uspomene sjete…
u koje mjesto u baranju si dolazila? ja sam iz baranje ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Robica je preslatka! Ne smijem ni gledat.. al njihovih sam dosta bas stvari dobila od frendice i jako su kvalitetne lijepo se drze! Nis jos nisam isla…vidis bubamaru bi mogla obic skroz zaboravila. Jel netko isao u svijet beba ono na slavonskoj? Ili adax?
Bila sam ja i u jednom i u drugom, zivim 5 min od tamo. Iskreno kad sam isla u svijet beba nekako je ducan poluprazan, po meni jako slaba ponuda i jako skupa. U adaxu je koliko toliko bolje, znacu cesto imati i dobre popuste.
Procitala sam sve i sve zaboravila. Boli me ta kost, jutros do Vuk Vrhovca sam imala tako snazne menstrualne grceve al samo na lijevoj strani. Grozno, sva sreca brzo proslo.
Odlicno za dobre vijesti sa svih pregleda danas 😘
6×mama prekrasni trbuscic 😍
Mi smo danas narucili kolica, jedvaaa sam se odlucila koja cu 🙃😅 al sam bas jako sretna sto smo ih napokon uzeli 🤗
All of God’s grace in one tiny face 💟
I kod mene se spustila kiša,možda će napokon malo rashladiti..
Kaj se stvari za bebu tiče,robica je sva spremna,oprana i opeglana..iako samo gledam dal mi nešto fali,dal je dobar omjer dugih/kratkih rukava..posto je beba dosta manja,pokupovala sam većinom 50 i 56 veličinu pa računam da ću za 62 pričekati još koji tjedan da krenu sniženja i onda se opremiti i s tim 😁 opet će dostavljač biti svako malo kod nas 😂 kolica čekamo da stignu,moramo još do baby centra po autosjedalicu,a ostalo čeka spremno kod mojih da nam zasad ne smeta u stanu
Nego,koje igračke ste vi pripremile/planirale pripremiti za početak?
Ja nisam puno igračka. Par malih plišanca i jednu za auto sjedalicu viseću. Računam da za početak nisu potrebne a poslije će i na babinju dobiti i namjeravam naknadno kupiti zvečke i onaj silikon za griženje.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Dobre vijesti s pregleda, lijepi trbuscici, puno slatke robice😄
Ja sam se danas bas nazivcirala oko tih igracaka, nisam nista spremila jer sam misla da to tek nakon par mjeseci pocnu registrirat al ovaj moj mali filozof bi sve gledao i istrazivao i buljenje u zidove mu je vec dosadilo tak da sad cekam da mi mama dofura igracke od baby gyma da vidim oce mu to biti fora
💙 A.L.
Ja volim te kirvaje 😊… Sjećam ih se iz malih dana kada sam bila kod rodbine u baranji. Nije mi tak doživljaj ovdje koliki je to doživljaj dolje 😂. Iki me samo tako uspomene sjete…
u koje mjesto u baranju si dolazila? ja sam iz baranje ☺
Petlovac 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobre vijesti s pregleda, lijepi trbuscici, puno slatke robice😄
Ja sam se danas bas nazivcirala oko tih igracaka, nisam nista spremila jer sam misla da to tek nakon par mjeseci pocnu registrirat al ovaj moj mali filozof bi sve gledao i istrazivao i buljenje u zidove mu je vec dosadilo tak da sad cekam da mi mama dofura igracke od baby gyma da vidim oce mu to biti fora
Znači bolje se pripremiti 😂 mi zasad imamo samo onu za objesiti na sjedalicu/kolica tako da bi trebali uzeti još nešto za svaki slučaj 😁
Pharma i mina04 koja kolica ste naručile?
Mi imamo mobil za prvu ruku jer im to bude zanimljivo. Najdraža igračka im je uvijek cica a i u prvim danima samo papaju i ajaju da im niš ni ne treba. Kasnije taj bany gym i mojima uvijek draga igračka je zvečka od male boce jane sa kamenčićima. Špica samo takva 😂.
Uh još malo pa ćemo sve šetati benice u kolicima a ne u trbuščićima 😊.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji