Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Lipanj 2018. 10:38

Ivy sve da ću pitat jesi iz Rijeke ili je netko od tu? Gledam ovaj sticker i cijelo vrijeme me nešto kopka i skužim datum i ime, točno je 15.6. dan sv. Vida, zaštitnik Rijeke 

Marijaa30
    08. Lipanj 2018. 10:52

Kolko prugica, a tek lijepih busica 😍😍
    Mateya, Nivami, Ivy, prekrasne ste 😁
    Cestitke na sigurnim tjednima cure 😁

26.8. Ivan 💙💙

mateya1993
    08. Lipanj 2018. 10:56

nivami

Mateya1993 super izgledas 😍

Hvala draga i tvoj trbuščuć lijepo raste 😍  tko bi rekao da ćemo obući iste haljine 

💖 Nikol -12.08.2018💖

baarbaraa29
    08. Lipanj 2018. 11:11

Hvala curke 😊 terminusoooo  🎉🎊🎉🎊 onda cemo se strpit jos koji dan, ali i ovo je vec za slavlje obzirom na sve od prije!
    Danas cemo malo unaprijed proslavit muzev rodjendan, a ja cu u kutu kuhinje vodom nazdravit velike tjedne 😁
    6xmama e to mi je bas utjesno! Super! Samo nebi ja jos..moram u sri.na ispit i onda napravit generalku stana i onda moze hahah! Treba nam jos 10ak dana!
    A sigurna sam da ces i ti docekat lijepe tjedne! Nastavit cemo odbrojavat s tobom!! 
    Mateya1993, nivami prugaste mamice ljepotice!! Divnice! 😍
    Ivy wow! Predivna si u toj haljini!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

natar
    08. Lipanj 2018. 11:16

Barbara, Franova cestitke na ulasku u zadnji mjesec!! Jos tjedan i u terminu ste 🎉🎉
    Mateya, Nivami i Ivy  lijepe busice 😍😍😍, danasnji outfit su svakako prugice 😉😊. Sve ste prekrasne 😙
    Mladamamice di siiii?!? Sretno ti i zelim ti da se jos  danas mazis sa svojom bebicom 😍

pharmamma
    08. Lipanj 2018. 11:16

Mateya i nivami divne u prugastim haljinama 😍😍
    Ivy prekrasna lopatasta buša ❤️😍 uspjela si uloviti tu haljinu jučer,kad sam ja došla vise nijedne nije bilo 😩😩
    Čestitke svima na punim tjednima, pogotovo ovim sigurnima 😊😘

pharmamma
    08. Lipanj 2018. 11:17

Hahahah trebalo je pisati loptasta 😂😂😂

ami25
    08. Lipanj 2018. 11:30

Ivy divoticaaa, jos smo iste haljine na kraju uzele  Morat cu i ja onda u njoj za 30 okinut fotkicu
    Mateya, Nivami rastu trbusciciiii

💙Bartol💙

6xmama
    08. Lipanj 2018. 11:31

Mateya, Nivami, Ivy sve jedna ljepsa od druge 😍😘... Za haljine sam upraf htjela pitat jel su to iste haljinice 😂. 
    Barbara, tvoj Sebač vidim bu isto moral ic on-demand, kad mama veli 😂. Ja potpisujem odma za porod sa 36 da mi ko nudi 🤣... 
    Bila mi frendica na kavi(buduca kuma 😊), pa sam sad u zaostatku... Sve sam procitala i pol zaboravila 😝

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

08. Lipanj 2018. 11:33

Hej cure!
    Evo da vam se javim malo,  dok je sisavac na cici. Prva noc je prosla ok,  osim kaj su krenule muke po kakici. Bas se vidjelo da ga jako boli trbuscic. Jutros sam mu pocela davat bio gaiu da mu probam malo olaksati barem. Bradavice me bole za popizdit,  kad potegne oci mi ispadaju,  ali proci ce.
    Pahuljuca i Ena,  sretno doma u novoj avanturi!
    Mladamamica sve znas 😘😘😘😘😘😘😘
    Ivy,  Brarbara,  Franova,  6xmama,  Confused i sve ostale ljubimo vas puuuuuno

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.