Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Lipanj 2018. 10:19

Jutro 😁😘
    Franovamamita svaka čast na hrabrosti 👏😘
    Mladamamica sretno danas i nadam se da će sve proći odlično i da nam je Noah možda već ovdje 💙
    Čestitke na punim tjednima, i lijepe busice, čak i slični outfiti 😂
    Ne znam što sam zaboravila, sjetim se naknadno, možda 😂
    Mene je u 6 i pol probudio grč u listu, samo sam jaukala. Nisam se mogla ni pomaknut. Sad ga samo malo još uvijek osjetim

Honey
    08. Lipanj 2018. 10:27

Ena zao mi je sto si se napatila, trebalo je delozirati tako velikog decka 💙 Od srca ti cestitam, uzivaj sa svojim Mihaelom i sve dobro vam zelim 💋❤💋❤💋 Takoder i svim ostalim curama koje napokon drze svoje bebice u rukama 💞💙💞💙💞💙💞💙🍼🍼🍼 
    Puse od mrne i mog mslog sisavca 😘😘😘😘😘

• NellaM
    08. Lipanj 2018. 10:29

Ivy Predivna si trudnica, sa preslatkom busicom! 😍❤️

Yvone
    08. Lipanj 2018. 10:37

Hello Curke! Eto ja bila jučer premorena i nisam otišla spavati kad sam bila pospana, legla oko 12 i nema šanse zaspati. Zaspala tek oko 5 i probudila prije sat vremena. Uhhh
    Vidim vas u 9 mj. Barbra i Franova 🎉🎉🎉cestitke!!!! Olakšavajuće! Mateya, Nivami, Ivy zgodnice 😀😀😀👍 prekrasne ste trudnice!!! 
    Svima koje imaju preglede sretno! Ostalima šaljem 😘😘😘😘

08. Lipanj 2018. 10:38

Ivy sve da ću pitat jesi iz Rijeke ili je netko od tu? Gledam ovaj sticker i cijelo vrijeme me nešto kopka i skužim datum i ime, točno je 15.6. dan sv. Vida, zaštitnik Rijeke 

Marijaa30
    08. Lipanj 2018. 10:52

Kolko prugica, a tek lijepih busica 😍😍
    Mateya, Nivami, Ivy, prekrasne ste 😁
    Cestitke na sigurnim tjednima cure 😁

26.8. Ivan 💙💙

mateya1993
    08. Lipanj 2018. 10:56

nivami

Mateya1993 super izgledas 😍

Hvala draga i tvoj trbuščuć lijepo raste 😍  tko bi rekao da ćemo obući iste haljine 

💖 Nikol -12.08.2018💖

baarbaraa29
    08. Lipanj 2018. 11:11

Hvala curke 😊 terminusoooo  🎉🎊🎉🎊 onda cemo se strpit jos koji dan, ali i ovo je vec za slavlje obzirom na sve od prije!
    Danas cemo malo unaprijed proslavit muzev rodjendan, a ja cu u kutu kuhinje vodom nazdravit velike tjedne 😁
    6xmama e to mi je bas utjesno! Super! Samo nebi ja jos..moram u sri.na ispit i onda napravit generalku stana i onda moze hahah! Treba nam jos 10ak dana!
    A sigurna sam da ces i ti docekat lijepe tjedne! Nastavit cemo odbrojavat s tobom!! 
    Mateya1993, nivami prugaste mamice ljepotice!! Divnice! 😍
    Ivy wow! Predivna si u toj haljini!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

natar
    08. Lipanj 2018. 11:16

Barbara, Franova cestitke na ulasku u zadnji mjesec!! Jos tjedan i u terminu ste 🎉🎉
    Mateya, Nivami i Ivy  lijepe busice 😍😍😍, danasnji outfit su svakako prugice 😉😊. Sve ste prekrasne 😙
    Mladamamice di siiii?!? Sretno ti i zelim ti da se jos  danas mazis sa svojom bebicom 😍

pharmamma
    08. Lipanj 2018. 11:16

Mateya i nivami divne u prugastim haljinama 😍😍
    Ivy prekrasna lopatasta buša ❤️😍 uspjela si uloviti tu haljinu jučer,kad sam ja došla vise nijedne nije bilo 😩😩
    Čestitke svima na punim tjednima, pogotovo ovim sigurnima 😊😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI