Jutro 😁😘
Franovamamita svaka čast na hrabrosti 👏😘
Mladamamica sretno danas i nadam se da će sve proći odlično i da nam je Noah možda već ovdje 💙
Čestitke na punim tjednima, i lijepe busice, čak i slični outfiti 😂
Ne znam što sam zaboravila, sjetim se naknadno, možda 😂
Mene je u 6 i pol probudio grč u listu, samo sam jaukala. Nisam se mogla ni pomaknut. Sad ga samo malo još uvijek osjetim
Ena zao mi je sto si se napatila, trebalo je delozirati tako velikog decka 💙 Od srca ti cestitam, uzivaj sa svojim Mihaelom i sve dobro vam zelim 💋❤💋❤💋 Takoder i svim ostalim curama koje napokon drze svoje bebice u rukama 💞💙💞💙💞💙💞💙🍼🍼🍼
Puse od mrne i mog mslog sisavca 😘😘😘😘😘

Hello Curke! Eto ja bila jučer premorena i nisam otišla spavati kad sam bila pospana, legla oko 12 i nema šanse zaspati. Zaspala tek oko 5 i probudila prije sat vremena. Uhhh
Vidim vas u 9 mj. Barbra i Franova 🎉🎉🎉cestitke!!!! Olakšavajuće! Mateya, Nivami, Ivy zgodnice 😀😀😀👍 prekrasne ste trudnice!!!
Svima koje imaju preglede sretno! Ostalima šaljem 😘😘😘😘

Ivy sve da ću pitat jesi iz Rijeke ili je netko od tu? Gledam ovaj sticker i cijelo vrijeme me nešto kopka i skužim datum i ime, točno je 15.6. dan sv. Vida, zaštitnik Rijeke
Kolko prugica, a tek lijepih busica 😍😍
Mateya, Nivami, Ivy, prekrasne ste 😁
Cestitke na sigurnim tjednima cure 😁

26.8. Ivan 💙💙
Mateya1993 super izgledas 😍
Hvala draga i tvoj trbuščuć lijepo raste 😍 tko bi rekao da ćemo obući iste haljine

💖 Nikol -12.08.2018💖
Hvala curke 😊 terminusoooo 🎉🎊🎉🎊 onda cemo se strpit jos koji dan, ali i ovo je vec za slavlje obzirom na sve od prije!
Danas cemo malo unaprijed proslavit muzev rodjendan, a ja cu u kutu kuhinje vodom nazdravit velike tjedne 😁
6xmama e to mi je bas utjesno! Super! Samo nebi ja jos..moram u sri.na ispit i onda napravit generalku stana i onda moze hahah! Treba nam jos 10ak dana!
A sigurna sam da ces i ti docekat lijepe tjedne! Nastavit cemo odbrojavat s tobom!!
Mateya1993, nivami prugaste mamice ljepotice!! Divnice! 😍
Ivy wow! Predivna si u toj haljini!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara, Franova cestitke na ulasku u zadnji mjesec!! Jos tjedan i u terminu ste 🎉🎉
Mateya, Nivami i Ivy lijepe busice 😍😍😍, danasnji outfit su svakako prugice 😉😊. Sve ste prekrasne 😙
Mladamamice di siiii?!? Sretno ti i zelim ti da se jos danas mazis sa svojom bebicom 😍

Mateya i nivami divne u prugastim haljinama 😍😍
Ivy prekrasna lopatasta buša ❤️😍 uspjela si uloviti tu haljinu jučer,kad sam ja došla vise nijedne nije bilo 😩😩
Čestitke svima na punim tjednima, pogotovo ovim sigurnima 😊😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji