PhotoArtGirl dobro nam dosla! Prepustam curama da te ispitaju detalje.
Ivy imam i kostice, a imam i onu neku igracku s prosom kaj se grije u mikrovalnoj, pa se grije s njom trbuscic. Uzeo je muz danas i espumisan bsby u apoteci, pa cu mu probati i to kombinirati. Ma da mi je jasno da mu nista nece to izlijeciti, crijeva moraju nauciti raditi svoj posao i to je to, mogu mu samo olaksati. 😉

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jeeyyy,idemoooo👶👶👶👶❤️🤗😘 😍😍😍😍
Super 🙂🙂🙂🙂 Sad uzivajte kuci 😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Danas puno divnih trbuscica i zgodnih trudnica 😍😍
PhotoArtGirl dobro dosla, cestitke na drugom deckicu... 😍
Ena nadam se da izlazite, a cicke ce proci ❤️
Bojana super za carski ❤️
Stigao i moj nalaz brisa, sve uredno, sad mi je jos lakse da je i to ok, jer smo se na pocetku mucili sa eserihijom pa me bio strah da se bestija ne vrati 🤪

Cokica ja sam inače iz Rijeke, a trenutno živimo u Njemačkoj 😊 A Vid je bio na mojoj listi imena, ali ovdje im to precudno i ne znaju bas izgovorit pa smo odustali 😆
Proud bas mi zao za trbuščić da boli, mis mali.. I za tvoje bradavice, Al to će proc 😊 I zaista je presladak! 💙
Barbara ljepoto lijepa, sa preslatkim trbuščićem 😍😍
Franova sto je lijepi buso 😍 A ti sva ozbiljna.. nek ti bolovi sto prije prođu 🤞🏻
Dobrodošla Photoartgirl!
U Bojana, carski dogovor odmah mi lakše kad vidim sa nisam jedina tu za eventualni carski 🤷🏻♀️

franovamamita- ljepotica😍 😍 samo nek ti rana što prije zacijeli
barbara29- svaka čast na takvoj fit liniji, lijepa 😍
6xmama- moja je haljina također iz H&M-a s trudničkog odjela samo što je na bretele i dobila sam je od sestrične
Proud- nadam se da cike budu brzo prošle
Ena- nadam se da idete kući
Ja danas obišla nekoliko trgovina da si kupim neku haljinicu sad za ove paklene vručine i ništa nisam našla. Ili je neki umjetni materijal u kojem se usmrdiš ili su prekratke. Koma! Morala bi do H&M-a otići ali neda mi se tamo ostaviti preko 100kn za haljinu koju ću nositi niti 2 mjeseca

💖 Nikol -12.08.2018💖
franovamamita- ljepotica😍😍 samo nek ti rana što prije zacijeli
barbara29-svaka čast na takvoj fit liniji, lijepa😍
6xmama- moja je haljina također iz H&M-a s trudničkog odjela samo što je na bretele i dobila sam je od sestričneProud-nadam se da cike budu brzo prošle
Ja danas obišla nekoliko trgovina da si kupim neku haljinicu sad za ove paklene vručine i ništa nisam našla. Ili je neki umjetni materijal u kojem se usmrdiš ili su prekratke. Koma! Morala bi do H&M-a otići ali neda mi se tamo ostaviti preko 100kn za haljinu koju ću nositi niti 2 mjeseca
Probaj u HM, ja sam uzela 2 haljinice kratke na normalnom odjelu al siroke su. Cak uzela m. Onako kao sa spustenim ramenima i na debele bretelice. Mogu se nosit nakon trudnoce bez frke a obje su bile ispod 100kn, mislim 70 al nisam sigurna.

Barbara i franova prekrasne ste mi 😍❤️
Ivy hvala,ali ne trebaš se gnjaviti 😘 upiknula si ja u outletu jednu dugu s prugicama da mi bude za ove vrućine kad već nisam uspjela lidlovu uloviti 😊
Ena jeeej za odlazak kući 😁 nadam se da će i kod tebe i kod proud čim prije proći muke po bradavicama 😘
Bojana super za dogovor,i ti ćeš začas držati bebicu u rukama 😊

franovamamita- ljepotica😍😍 samo nek ti rana što prije zacijeli
barbara29-svaka čast na takvoj fit liniji, lijepa😍
6xmama- moja je haljina također iz H&M-a s trudničkog odjela samo što je na bretele i dobila sam je od sestričneProud-nadam se da cike budu brzo prošle
Probaj u HM, ja sam uzela 2 haljinice kratke na normalnom odjelu al siroke su. Cak uzela m. Onako kao sa spustenim ramenima i na debele bretelice. Mogu se nosit nakon trudnoce bez frke a obje su bile ispod 100kn, mislim 70 al nisam sigurna.
Hvala ti, budem pogledala
PhotoArtGirl- dobrodošla

💖 Nikol -12.08.2018💖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji