Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NellaM
    08. Lipanj 2018. 14:13

Cokica ja sam inače iz Rijeke, a trenutno živimo u Njemačkoj 😊 A Vid je bio na mojoj listi imena, ali ovdje im to precudno i ne znaju bas izgovorit pa smo odustali 😆
    Proud bas mi zao za trbuščić da boli, mis mali.. I za tvoje bradavice, Al to će proc 😊 I zaista je presladak! 💙
    Barbara ljepoto lijepa, sa preslatkim trbuščićem 😍😍
    Franova sto je lijepi buso 😍 A ti sva ozbiljna.. nek ti bolovi sto prije prođu 🤞🏻
    Dobrodošla Photoartgirl!
    U Bojana, carski dogovor odmah mi lakše kad vidim sa nisam jedina tu za eventualni carski 🤷🏻‍♀️

mateya1993
    08. Lipanj 2018. 14:15

franovamamita- ljepotica😍 😍  samo nek ti rana što prije zacijeli 
    barbara29-  svaka čast na takvoj fit liniji, lijepa 😍
    6xmama- moja je haljina također iz H&M-a s trudničkog odjela samo što je na bretele i dobila sam je od sestrične 
    Proud- nadam se da cike budu brzo prošle 
    Ena- nadam se da idete kući 

Ja danas obišla nekoliko trgovina da si kupim neku haljinicu sad za ove paklene vručine i ništa nisam našla. Ili je neki umjetni materijal u kojem se usmrdiš ili su prekratke. Koma!  Morala bi do H&M-a otići ali neda mi se tamo ostaviti preko 100kn za haljinu koju ću  nositi niti 2 mjeseca   

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Maja82
    08. Lipanj 2018. 14:21

mateya1993

franovamamita- ljepotica😍😍 samo nek ti rana što prije zacijeli
    barbara29-svaka čast na takvoj fit liniji, lijepa😍
    6xmama- moja je haljina također iz H&M-a s trudničkog odjela samo što je na bretele i dobila sam je od sestričneProud-nadam se da cike budu brzo prošleEna- nadam se da idete kući

Ja danas obišla nekoliko trgovina da si kupim neku haljinicu sad za ove paklene vručine i ništa nisam našla. Ili je neki umjetni materijal u kojem se usmrdiš ili su prekratke. Koma! Morala bi do H&M-a otići ali neda mi se tamo ostaviti preko 100kn za haljinu koju ću nositi niti 2 mjeseca

Probaj u HM, ja sam uzela 2 haljinice kratke na normalnom odjelu al siroke su. Cak uzela m. Onako kao sa spustenim ramenima i na debele bretelice. Mogu se nosit nakon trudnoce bez frke a obje su bile ispod 100kn, mislim 70 al nisam sigurna.

pharmamma
    08. Lipanj 2018. 14:22

Barbara i franova prekrasne ste mi 😍❤️
    Ivy hvala,ali ne trebaš se gnjaviti 😘 upiknula si ja u outletu jednu dugu s prugicama da mi bude za ove vrućine kad već nisam uspjela lidlovu uloviti 😊
    Ena jeeej za odlazak kući 😁 nadam se da će i kod tebe i kod proud čim prije proći muke po bradavicama 😘
    Bojana super za dogovor,i ti ćeš začas držati bebicu u rukama 😊

pharmamma
    08. Lipanj 2018. 14:28

PhotoArtGirl dobrodošla 😊😊
    Rubia super da je bris uredan 😁

mateya1993
    08. Lipanj 2018. 14:40

Maja82

mateya1993

franovamamita- ljepotica😍😍 samo nek ti rana što prije zacijeli
    barbara29-svaka čast na takvoj fit liniji, lijepa😍
    6xmama- moja je haljina također iz H&M-a s trudničkog odjela samo što je na bretele i dobila sam je od sestričneProud-nadam se da cike budu brzo prošleEna- nadam se da idete kući

Ja danas obišla nekoliko trgovina da si kupim neku haljinicu sad za ove paklene vručine i ništa nisam našla. Ili je neki umjetni materijal u kojem se usmrdiš ili su prekratke. Koma! Morala bi do H&M-a otići ali neda mi se tamo ostaviti preko 100kn za haljinu koju ću nositi niti 2 mjeseca

Probaj u HM, ja sam uzela 2 haljinice kratke na normalnom odjelu al siroke su. Cak uzela m. Onako kao sa spustenim ramenima i na debele bretelice. Mogu se nosit nakon trudnoce bez frke a obje su bile ispod 100kn, mislim 70 al nisam sigurna.

Hvala ti, budem pogledala 
    PhotoArtGirl- dobrodošla 

💖 Nikol -12.08.2018💖

franovamamita
    08. Lipanj 2018. 14:40

ena super da idete kuci 😙😙
    PAG dobro nam dosla 😙😙
    razmisljam kako bih mogla natopiti noge pa ih fino srediti i nalakirsti nokte a nemam pojma hocu li moci to izvesti haahahahahahaaahah

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    08. Lipanj 2018. 14:43

PhotoArtGirl dobrodosla... slobodno das malo vise informacija 😁
    Bojana, super za dogovor 😁 mozes odahnuti!
    Proud, bude se smirilo malcu s vremenom, al naravno, zao nam je sto im ne mozemo pomoci skroz. Susjeda mi je rekla da decki imaju vece probleme s grcevima, sad je li to istina 🤔
    Mateya, ja sam si kupila dvije ljetne jos u H&M-u za 300 kn. Ok su, al nisam skuzila da imaju sa strane prorez, a celulita imam za poklanjanje. Nikad nisam tolko imala, al kad sad samo lezim i jedem 😐

26.8. Ivan 💙💙

mateya1993
    08. Lipanj 2018. 14:56

Marijaa29

PhotoArtGirl dobrodosla… slobodno das malo vise informacija 😁
    Bojana, super za dogovor 😁 mozes odahnuti!
    Proud, bude se smirilo malcu s vremenom, al naravno, zao nam je sto im ne mozemo pomoci skroz. Susjeda mi je rekla da decki imaju vece probleme s grcevima, sad je li to istina 🤔
    Mateya, ja sam si kupila dvije ljetne jos u H&M-u za 300 kn. Ok su, al nisam skuzila da imaju sa strane prorez, a celulita imam za poklanjanje. Nikad nisam tolko imala, al kad sad samo lezim i jedem 😐

Ma imam i ja celulita sad više nego inače, ali se ne zamaram uopće. Kome smeta nek me ne gleda  Prevruče je da sam u dugim hlačama haha.
    Bude se to istopilo nakon poroda 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Sunce25
    08. Lipanj 2018. 15:00

Pregledala sam slikice, sve redom top modeli :) 
    PAG dobro nam došla :) 
    Franova i Barbara čestitke na ulazu u zadnji mjesec . Nadam se da ćete uskoro i vi držati svoje ljubavi u naručju ...
    Evo ja skuhala ručak i pojela(to je bitno) Hihi , sklonila veš i bas gledam kako moram ormar presložiti jer je stvarno vec u kaosu , usisati i pobrisat pod .a kasnije se prati naravno utakmica . 😂🤭

21.08.💞🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.