jutro
a boli me ovo cudo jos sam sad vozila do grada uzas....cekam kod dr moram na previjanje bit ce veselo jer imam gszu kao dren ps to treba iscupati iz rane 😤😤
terminuso daaaaaaa usli smo u 9ti mjesec i bebaci su sigurni 😙😙😙 a jos tjedan pa smo sluzbeno u terminu ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
jutro
a boli me ovo cudo jos sam sad vozila do grada uzas….cekam kod dr moram na previjanje bit ce veselo jer imam gszu kao dren ps to treba iscupati iz rane 😤😤
terminuso daaaaaaa usli smo u 9ti mjesec i bebaci su sigurni 😙😙😙 a jos tjedan pa smo sluzbeno u terminu ☺
Čestitam i tebi na punih 36 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro curke. Evo kavica se pije. Nisam se nikak naspavala.Danas je puni tjedan pa evo slikica
Mladamamica sretno!
Ostale trudnice uživajte
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro
Mladamamica sretno, cekamo da se javis
Franovamamita drzi se
Sretno svima danas na pregledima
Barbara i Franovamamita sretno za 36 tj
Ivymicek sretno i tebi na 39tj
Moji danas u Sibeniku ma izletu, pa sam free cijeli dan
Nama je danas 30 okruglih
Evo nas debelih
Nivami i Mateya cestitke i vama na punim tjednima i mojoj skoro terminusi na velikih 39,neznam kako sam nju zaboravila 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutrooo...
Barbara i Franova cestitke na ulasku u 9.mj...dajte slicice 👏👏👏
Nivami i Mateya takodjer cestitke na punim t., trbuscici su pre pre divni 😍😍
Mladamamica cekamo vijesti o bebacu, drzimo fige 🤗
Mateya i Nivami lijepe okrugle buše 😍 čestitam na punim tjednima!
Mladamamica držimo fige 🤞🏻🤞🏻
Franova Čestitam na punom tjednu i na hrabrosti. 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Curice, cestitam svima na punim tjednima posebno ulascima u sigurnu zonu. Sad je sve opustenije :)
Confused, kada je tebi iduca kontrola? Ja brojim dane do svoje u utorak i nadam se da cu biti koji cm vise otvorena🤞🏻😁
Franova, svaka cast na hrabrosti, nadam se da ce brzo proci, ako ne prije bar do poroda😊😘
Cao curke, evo mene padobranca. Svasta se izdogadalo u ovih par dana pa sam imala sta za citati 😊
Pahuljice i Ena cestitam na malim smotuljcima, napatile ste se ali ste hrabre lavice. Drzim fige da danas idete kuci. Vi i Proud nam se nastavite javljati, ne morate cesto jer znam da necete stici ali nekad nas se sjetite 😘😘
Franova svaka cast mudima, ja se ne bi usudila
Mladamamica svi smo uz tebe. Zelimo ti sto brzi, laksi i bezbolniji porod. Mozes ti too 😚
Cestitam svima za pune tjedne, pogotovo Franovoj i Barbari na ulazak u 9.mj i slike na sunce!!! 😛 Vama koje imate boljke zelim da sto prije produ, vi koje imate preglede da sve bude dobro. Netko je spominjao vodu u tijelu, vec par tjedana stanem samo u japanke 😢 tako da ih ne izuvam, gdje ja tamo i japanke hahaha oprostite na duzem postu, tako je to kad te nema par dana pa se svasta izdogada. Nemojte zamjeriti ako sam sta zaboravila. I mi imamo radove u kuci, muz krecio sobu, spavaca stigla ranije, pa boja nije dobra, sve muljavo, sve treba ispocetka. Sve me boli, treba se preseliti, mali je sinoc izvodio akrobacije kao nikad, stalno me tjeralo pis pis a ono nista pa sam se uplasila. Reko de mi bar dopusti da isprobam novi krevet prije poroda hahaha cujemo se 😘😘
04.07. Matija 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji