Proud,jooooj kad se sjetim tog bolaaaaa,ono kad tek povuče bbbrrrrrr ,već me jeza hvata!
Nadam se da će kapi pomoći.Kak sad Maks reagira doma?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Moja haljinia je na kratki rukav iz hm-a sa trudnickog odjela 😂😂😂
ProudMomy super za malog sisavaca, trebao bi probitik to olaksati, jel cime mazes bradavice
Ivymicek izgledas 😍 😍
Ostale cure 😘 😘
6xmama ja ocem pospremat ko Proudy 😂 Eo treba mi jos ovaj i onaj vikend i onda nek si bira datum! Nisam stroga! ☺️
Uh Proud kak te tak cicke bole? Mislila sam da se takve stvari vecinom dogadjaju nama pocetnicama koje cemo tek ucit! Nadam se da ce vam brzo proci i muke po kakanju i po papanju!
Sad je bas zanimljivo gledat kronologiju slika 🤗 evo nas sada:
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara, isto fit trudnica 😁
Nivami, takvu imam i ja. Kupila sam ju prije 2 mj mozda i jos sam uzela L velicinu, svakak mi je malo prekratka. Al za po doma je dobra 😃🤣
26.8. Ivan 💙💙
Prekrasne ste trudnice! 😍
Franova - drz se! 😘
Proudy - nadam se da ce se prsa sto orije naviknuti, znaci ajmo jovo nanovo s mukama po dojenju, nadala sam se da je drugi put lakse 😚 O da trbuscic prestane bubati 😚 Kak je stariji braco? 😀
Barbara prekrasna vitka trudnica! 😍😍😍 tko bi reko od onog malog trbušića do ovoga, sad se baš zaokružio dosta! 😍
Ja gledam horor na rtl-u i nemrem se načuditi kak se ova jedna dere 😆
Proud sad i mene malo strah dojenja ak tebe iskusnu rodilju toliko boli.. nadam se da ce se popraviti stanje. 😉 Ne bi smjelo boljeti ni malo rekla mi patronažna. Znači da beba nije dobro primila ciku.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Hej cure!
Evo da vam se javim malo, dok je sisavac na cici. Prva noc je prosla ok, osim kaj su krenule muke po kakici. Bas se vidjelo da ga jako boli trbuscic. Jutros sam mu pocela davat bio gaiu da mu probam malo olaksati barem. Bradavice me bole za popizdit, kad potegne oci mi ispadaju, ali proci ce.
Pahuljuca i Ena, sretno doma u novoj avanturi!
Mladamamica sve znas 😘😘😘😘😘😘😘
Ivy, Brarbara, Franova, 6xmama, Confused i sve ostale ljubimo vas puuuuuno
Hej drage moje...čekam nalaz krvi da vidim jel imamo žuticu u normalu ili preko pa nezz dal' idem doma...draga moje bradavice su obje krvave😫,mali pojeo bočicu a one se zrače van spavaćice namazane purelanom🙈
I ja gledam, majko moja 😭😭😭 ja se sjecam da sam isto bila glasna, ali fakat se nadam da nisam bila tako, jedino kaj sam u zadnjim trudovima pred izgon strgala rucke na krevetu 😂😂😂
Ma uvijrk bradavice bole na pocetku, dok se ne naviknu, ne bitno koje je dijete. Osim ak dojis bez prestanka 😂😂😂😂.
Mazem purelanom, bude to proslo, bitno da mlijeka ima, a ovo ostalo cemo odhendlat nekako!
On je presladak cure moje! 😍😍😍😍😍😍
Barabara divna ti je busica!
Hocemo i postpartum slike stavljat 😂😂😂😂
Da vidimo i kako buse nestaju 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Barbara prekrasna vitka trudnica! 😍😍😍 tko bi reko od onog malog trbušića do ovoga, sad se baš zaokružio dosta! 😍
Proud sad i mene malo strah dojenja ak tebe iskusnu rodilju toliko boli.. nadam se da ce se popraviti stanje. 😉 Ne bi smjelo boljeti ni malo rekla mi patronažna. Znači da beba nije dobro primila ciku.
To je najveca laz koja postoji Tinchy 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji