Ena i Pahuljice super da idete doma 😀 Neka je što brži oporavak 😀 I nek su bebaci dobro, sve drugo se ipak zaboravi i prođe 😘😘😘😘 samo treba malo vremena. puse svima i laku PROSPAVNU noc!
Ivy je doma u krevetu, išli smo zaliti malu Luciju. Kaj je red je red (ja sa sokom 😂 i pizzom😂)
Confused zelatinasti svijetli mi je čep a pred porod ako što ostane ima crvene žilice.
Mladamamica woohooo javljaj se sutra!!!
Curke s pregčeda super
I ja sam čitala za progesteron za polagano skidanje ali vjerujem da neće biti poteškoća mislim da je to predostrožnosti radi.
Mina koliko si se napatila de ženo jedi ići će to dole kad tad 😂.
Eto ostalo sam pozabila i sad idem spavati i nadam se noći bez pi pi i bez dizanja jer sam umorna.
Btw i da krećem za rodilište prve (ok druge) bi znale. Noćica 💕💕💕💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
procitala ali đabe...sutra sve polovim,valjda 😂 laku i mirnu noc vam zelim 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro 😁
Nebrem spati 😐
Pahuljice, idete se i vi doma druziti! Lijep, uzivajte, mazite se i pazite 😁😘
Ivy, dobro si i ti zalila 😁😁
Sretno danas na pregledima! Mozda koja bebica? 😎😎😎
26.8. Ivan 💙💙
Sretno svima na pregledima i cekamo bebicu od Mladamamica ❤️❤️ Sretnoooo 😍😍
Senilna sam 😐
Mladamamica, sretno danas! Nek prođe sto brze i bezbolnije 😘😘
26.8. Ivan 💙💙
Jutro 😘
Nisam bas puno popamtila,još mi je rano 😂😂 bravo za sve jučerašnje preglede i bebice koje lijepo rastu..
Ena i Pahuljica super da vas puštaju doma,da se možete maziti sa svojim smotuljcima ❤️
Sretno svima koje danas imaju preglede,a najviše od svega mladamamica sretno 🤞🤞❤️❤️ Želim ti da bude što brže i sa što manje boli 😘 željno iščekujemo novosti
A sad idem još malo spavati 😴😴
Jutro, cure!
Ivy, ja vec mislila da si u poslu u rađaoni 🤣.
Mladamamica, mislimo na tebe danas, javi se.
Ena, Pahuljice, nadam se da bude sve ok i da ce vas pustit doma danas, doma bu sve lakse!
Franova, jel stalo bolit?
Ko ima danas pregled sretno! Druskamo se tokom dana, idem sad oprat zube, Utrici, dic pospance u skolu i to...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Curke purke dobro jutro. Ja sam se "naspavala" samo jedno budenje (hvala tko je zaželio).
Nema trudova ni niš ne boli, čekamo kontrolu u ponedjeljak.
Mladamamica SRETNO 🎉🎉🎉🎉🎉. ŽELIM TI LIJEP I BRZ POROD i tvoje čudo što brže u tvom naručju.
Sretno ostalima na pregledima.
Ena javite se od domeka 😊.
Proud kako je bilo prvu noć domeka?
Danas 39 tt nabacim sliku kad dojdem k sebi.
Idem piti kavicu 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eh da i Franova nadam se da si bolje
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji