Ja sam se ispricavala cijelom medicinskom osoblju cim je beba izasla jer znam da sam se dva sata prije samog izgona derala k'o krava, tad sam i strgala rucke - drip na najjace, epiduralna nije upalila, velika beba, ja mala 😂😂😂😂
Vjeruj mi ovo si trebala gledati. Nisi sigurno bila ni trećinu ko ova 😆
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ja sam se ispricavala cijelom medicinskom osoblju cim je beba izasla jer znam da sam se dva sata prije samog izgona derala k'o krava, tad sam i strgala rucke - drip na najjace, epiduralna nije upalila, velika beba, ja mala 😂😂😂😂
Vjeruj mi ovo si trebala gledati. Nisi sigurno bila ni trećinu ko ova 😆
Gledala sam i nadam se da nisam bila, makar tko zna kak sam ja zvucala 😂😂😂
Franova, isto prekrasna, fit trudnica... drzi se!
Ja sam odlucila vise ne gledati tu emisiju. Drzim se da je blazeno neznanje 😁
26.8. Ivan 💙💙
Evo i mene , ctg malo uspavan , pa malo normalan pa sutra opet ponavljanje :)
Bebica ima oko 3 kg :) , obavila anesteziologa i sve , i drugi tjedan dogovor za termin carskog ☺️
Hvala curke za lijepe komentare 😊.
Barbara i Franova vas dvije predivne terminuše ne znam koja ima lijepši trbuščić 😍.. ali da vidi se barbara da trbuh raste i da franova vidi se da te boli 😘. Barbi nadam se da ćeš ko Proud sve počistit barem dva puta 😂
Ena samo suši cicke i maži purelanom i potpisujem sve za bolne cicke. Prođe ali uvijek boli.
Honey ljubi malu sisačicu, škicnula sam sliku i divna je.
Uh, Proud grčići držim fige da će bio gaia uskoro početi djelovati 😘😘😘. Ne znam imaš li koštice za grijanje i masažu trbuščića nama je to puno pomoglo.
I ja gledala horor i majke ti što se derala ali ako kaže da joj je pomoglo tko sam ja da joj sudim.
Ja sam na prvom porodu jednom ispustila zvuk i tad me je babica špotala da čuvam snagu pa sam prestala. Ali kad te ulovi panika nema pomoći...
Bojana super za dogovor oko carskog.
Pharma ići ću do lidla želiš li da ti pogledam za haljinu? Ako da javi samo koju veličinu. Ja sam uzela S i ok mi je.
Eto ja počistila cijelu kuću i usisala još navečer operem pod i gotova.
Umorna i bole kukovi pa sjedim raširenih kukova 😂.
Ako sam što zaboravila nemojte zamjeriti
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pozdrav mame, evo i mene - nova na forumu
Druga trudnoća nakon 4 god - 30+5 tj.
Prvi sin, a i drugi će biti
PhotoArtGirl dobro nam dosla! Prepustam curama da te ispitaju detalje.
Ivy imam i kostice, a imam i onu neku igracku s prosom kaj se grije u mikrovalnoj, pa se grije s njom trbuscic. Uzeo je muz danas i espumisan bsby u apoteci, pa cu mu probati i to kombinirati. Ma da mi je jasno da mu nista nece to izlijeciti, crijeva moraju nauciti raditi svoj posao i to je to, mogu mu samo olaksati. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jeeyyy,idemoooo👶👶👶👶❤️🤗😘 😍😍😍😍
Super 🙂🙂🙂🙂 Sad uzivajte kuci 😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Danas puno divnih trbuscica i zgodnih trudnica 😍😍
PhotoArtGirl dobro dosla, cestitke na drugom deckicu... 😍
Ena nadam se da izlazite, a cicke ce proci ❤️
Bojana super za carski ❤️
Stigao i moj nalaz brisa, sve uredno, sad mi je jos lakse da je i to ok, jer smo se na pocetku mucili sa eserihijom pa me bio strah da se bestija ne vrati 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji