Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    08. Lipanj 2018. 11:54

Ena31

Hej drage moje…čekam nalaz krvi da vidim jel imamo žuticu u normalu ili preko pa nezz dal' idem doma…draga moje bradavice su obje krvave😫,mali pojeo bočicu a one se zrače van spavaćice namazane purelanom🙈

Nadam se da cete moci doma, a on je veliki decko i jako vuce 😚😚

08. Lipanj 2018. 12:07

mamica1985

Tinchyca

Ja gledam horor na rtl-u i nemrem se načuditi kak se ova jedna dere 😆

I ja gledam, majko moja 😭😭😭 ja se sjecam da sam isto bila glasna, ali fakat se nadam da nisam bila tako, jedino kaj sam u zadnjim trudovima pred izgon strgala rucke na krevetu 😂😂😂

I ja sam ju iščupala al ne na kraju 😂😂

franovamamita
    08. Lipanj 2018. 12:07

mateya bome ste lijepo narasli slatki skroz 😙
    nivami buso je divan 😍
    ivy cico mico,opa haljinica to jedna za kraj 😂 lijepi kao i uvijek 😙😙
    honey evo 😙😙 za tebe i sisavca,mazite se i uzivajte 😙
    proud nadam se da ga nece vise tako muciti stomacic,jos strha me grceva i svega...a ovo za bradavice brrrr najezim se sjecam se s prvim jedno 2 mjeseca svaki podoj prvih par sekundi zamrsci mi se od bola...ljubi aleksa i velikog brata 😙😙
    terminuso tebi uopce nije fora zgodna lijepa fit,samo stomacic dobila imas li barem strije i celulit 😂😂😂😂😂divni ste mi 😙😙
    tinchy ta zenska fakat dramatizira,djeluje ko neposlusno deriste...ja bih jos samar zaljepila uzas 😂😂😂 prirodni trudovi nema dripa ima jos onaj plin i urla...boze dragi...i slazem se s proud patronazna gluposti prica...
    ena nadam se da cete ici domeka,a ovo za cice...uh znam da je bolno ali proci ce draga 😙😙
    ja dosla kuci,glupo previjanje bolilo jer mi u ranu opet uvlacila gazu uzaaaaas...pokupila nalaz od brisa i dobar je...popils kavu pojela lubenice i lezim..umorna sam...evo i slicica 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

nivami
    08. Lipanj 2018. 12:25

Marijaa29

Barbara, isto fit trudnica 😁
    Nivami, takvu imam i ja. Kupila sam ju prije 2 mj mozda i jos sam uzela L velicinu, svakak mi je malo prekratka. Al za po doma je dobra 😃🤣

Moja je cak M i kod s njom mogu di god hocu, samo je pitanje do kad😂😂

nivami
    08. Lipanj 2018. 12:28

Barbara izgledas odlicno 
    A i Franovamamita nemam komentara, bas ste fit mame
    Ena za bradavice i odlazak kuci 😘😘😘😘

6xmama
    08. Lipanj 2018. 12:30

Vidje Barbare,strkljavice samo škembica .
    Franova,lijepa,al vidi ti se na faci da te boli.
    Tinchy,potpisujem Proud-to je najveća laž koja postoji da cice ne bole na početku...ooooo da,i te kak bole...oooo da,i te kak možeš dobit ragade do krvi pogotovo ak ti ne navre brzo mlijeko(ko recimo kak meni krene nadolazit tek 3,4 dan kad ti beba već dobrano sažvače bradavice na suho )

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Tinchyca
    08. Lipanj 2018. 12:34

ProudMomy

Tinchyca

Barbara prekrasna vitka trudnica! 😍😍😍 tko bi reko od onog malog trbušića do ovoga, sad se baš zaokružio dosta! 😍

Ja gledam horor na rtl-u i nemrem se načuditi kak se ova jedna dere 😆

Proud sad i mene malo strah dojenja ak tebe iskusnu rodilju toliko boli.. nadam se da ce se popraviti stanje. 😉 Ne bi smjelo boljeti ni malo rekla mi patronažna. Znači da beba nije dobro primila ciku.

To je najveca laz koja postoji Tinchy 😁

Ma vjerojatno i je. Svašta čuješ, svatko ima svoju teoriju. Na kraju najbolje slušat sebe i svoje tijelo. Ok ak je tak samo u početku! Bitno da ima mlijeka. 😊 Znači purelan trebam nabaviti za bolnicu 👍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    08. Lipanj 2018. 12:37

6xmama

Vidje Barbare,strkljavice samo škembica.
    Franova,lijepa,al vidi ti se na faci da te boli.
    Tinchy,potpisujem Proud-to je najveća laž koja postoji da cice ne bole na početku…ooooo da,i te kak bole…oooo da,i te kak možeš dobit ragade do krvi pogotovo ak ti ne navre brzo mlijeko(ko recimo kak meni krene nadolazit tek 3,4 dan kad ti beba već dobrano sažvače bradavice na suho

Ajoj... vjerujem da nije lako.. 😖 meni mlijeko to neko prozirno curi još od 6mj T. Trenutno mijenjam uloške one za grudnjak svakih par sati. Nadam se da je to znak da će ga biti i kad rodim.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    08. Lipanj 2018. 12:42

franovamamita

mateya bome ste lijepo narasli slatki skroz 😙
    nivami buso je divan 😍
    ivy cico mico,opa haljinica to jedna za kraj 😂 lijepi kao i uvijek 😙😙
    honeyevo 😙😙 za tebe i sisavca,mazite se i uzivajte 😙
    proud nadam se da ga nece vise tako muciti stomacic,jos strha me grceva i svega…a ovo za bradavice brrrr najezim se sjecam se s prvim jedno 2 mjeseca svaki podoj prvih par sekundi zamrsci mi se od bola…ljubi aleksa i velikog brata 😙😙
    terminuso tebi uopce nije fora zgodna lijepa fit,samo stomacic dobila imas li barem strije i celulit 😂😂😂😂😂divni ste mi 😙😙
    tinchy ta zenska fakat dramatizira,djeluje ko neposlusno deriste…ja bih jos samar zaljepila uzas 😂😂😂 prirodni trudovi nema dripa ima jos onaj plin i urla…boze dragi…i slazem se s proud patronazna gluposti prica…
    ena nadam se da cete ici domeka,a ovo za cice…uh znam da je bolno ali proci ce draga 😙😙
    ja dosla kuci,glupo previjanje bolilo jer mi u ranu opet uvlacila gazu uzaaaaas…pokupila nalaz od brisa i dobar je…popils kavu pojela lubenice i lezim..umorna sam…evo i slicica

Franova prekrasna 😍
    Haha mislim da netko pored mene toliko urla da bi i ja isto ustala i ja joj šamar opalila. Ali kod nas doktori i sestre nisu tak fini ko ovi u emisiji pa mislim da bi oni već napravili red. Vjerujem da nije lako i da je ok ispustit koji zvuk, pogotovo na izgonu samom to mora da boli fejst, ali ovo nema veze sa mozgom 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙

mamica1985
    08. Lipanj 2018. 12:48

Ja sam se ispricavala cijelom medicinskom osoblju cim je beba izasla jer znam da sam se dva sata prije samog izgona derala k'o krava, tad sam i strgala rucke - drip na najjace, epiduralna nije upalila, velika beba, ja mala 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.