Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NellaM
    08. Lipanj 2018. 09:48

Jutro cure! 😊☀️
    Vidim već živo ovdje, Al to će sad bit svakodnevnica 😆
    Franova sretno, samo nek to prođe, zaraste i sve šta treba sto bezbolnije 🤞🏻I čestitke na ulasku u sigurnu zonu 🤗
    Barbara draga čestitam na punih 36, još tjedan pa ste i službeno na sigurnom (iako ja već ovo računam da jeste😍)
    Cure lijepe ste s tim busicama 🤗
    A novopečene majčice neka vas nek idete kući, tamo je najljepše ❤️
    Mladamamica sretno! 🤞🏻
    I curke sretno danas na pregledima 🤗

• Maja82
    08. Lipanj 2018. 09:52

Mateya i Nivami slatke busice! U istim outfitima 😁
    Mladamamica sretnoooo
    Ja iato nakupljam vodu, nije jos jako kuzim da sam stalbo u japankama a i prstenje sam pola poskidala..
    Natar ja sam koristila utrogestan do 19 tj i pitala sam za postupno skidanje gin mi je rejla da su to tako male doze da nije bitno al da mogu ono kroz par dana smanjivat. Pa sam sa 3x2 dva dana imala 2x2 pa 1x2 pa nis. 

ivymicek
    08. Lipanj 2018. 09:55

Mateya Nivami 😍😍😍 preslatke i dobre su vam prugaste haljine!
    Čestitke curkice Franova i Barbara na sigurnim tjednima i skoro ulasku u termin. Čekamo fotkice 💕.
    Frsnova ti već dokazala da si lav tako da ne sumnjam da će vađenje drena biti laganini. Kapa do poda btw!
    Majda sretno s radovima. Valjda je jučer bio takav dan jer je i moj toliko divljao da sam mislila ili će krenut pravi trudovi ili će mi probit vodenjak ali se navečer smirio. Danas još ne divlja toliko ali još stigne.
    Confised & Mia 😘😘😘 valjda će i naši skoro 😂. Mia javi ak kaj krene da i ja svog poguram pa da bar djelimo sobu 😂. Kad nam je Confused ipak malo daleko.
    Stavljam slikicu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    08. Lipanj 2018. 10:01

Danas nam je termin po zadnjoj mengi 😊. Bsš me zsnims hoće li doći idući tjedan. Kontrola u ponedjeljak

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    08. Lipanj 2018. 10:13

ivymicek

Danas nam je termin po zadnjoj mengi 😊. Bsš me zsnims hoće li doći idući tjedan. Kontrola u ponedjeljak

Maca ipo 😍😍

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Mia789
    08. Lipanj 2018. 10:15

Ivy, divna si i trbuscic je prava loptica😍 bez brige, ako nesto krene odmah javljam, molim te i obratno😂 ako tvoj maleni krene ja cu ovu svoju malo pogurati i stizem😅
    Confused, dodji nam i ti iz Splita, taman napravimo baby party  u sobi😁

08. Lipanj 2018. 10:19

Jutro 😁😘
    Franovamamita svaka čast na hrabrosti 👏😘
    Mladamamica sretno danas i nadam se da će sve proći odlično i da nam je Noah možda već ovdje 💙
    Čestitke na punim tjednima, i lijepe busice, čak i slični outfiti 😂
    Ne znam što sam zaboravila, sjetim se naknadno, možda 😂
    Mene je u 6 i pol probudio grč u listu, samo sam jaukala. Nisam se mogla ni pomaknut. Sad ga samo malo još uvijek osjetim

Honey
    08. Lipanj 2018. 10:27

Ena zao mi je sto si se napatila, trebalo je delozirati tako velikog decka 💙 Od srca ti cestitam, uzivaj sa svojim Mihaelom i sve dobro vam zelim 💋❤💋❤💋 Takoder i svim ostalim curama koje napokon drze svoje bebice u rukama 💞💙💞💙💞💙💞💙🍼🍼🍼 
    Puse od mrne i mog mslog sisavca 😘😘😘😘😘

• NellaM
    08. Lipanj 2018. 10:29

Ivy Predivna si trudnica, sa preslatkom busicom! 😍❤️

Yvone
    08. Lipanj 2018. 10:37

Hello Curke! Eto ja bila jučer premorena i nisam otišla spavati kad sam bila pospana, legla oko 12 i nema šanse zaspati. Zaspala tek oko 5 i probudila prije sat vremena. Uhhh
    Vidim vas u 9 mj. Barbra i Franova 🎉🎉🎉cestitke!!!! Olakšavajuće! Mateya, Nivami, Ivy zgodnice 😀😀😀👍 prekrasne ste trudnice!!! 
    Svima koje imaju preglede sretno! Ostalima šaljem 😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.