Evo me 😊😊😊
Bila sam kod dragog na poslu isla popit kavicu u miru i porucat jer sad par tjedana to necu moc 😊
Dogovor je pao da idem k mami veceras i ja i ona sutra u 5 i 30 krecemo da sam do 6 u bolnici a dragi i tata i braco dolaze u 8 tako da ce se oni u kantini od rodilista druskat i gledat tv a ja i M cemo prehodavat trudove po odjelu i tako 😊
Rastuzila sam se malo zbog pazite cega psa 😂😂 tesko mi ga je ostavit kuci hahah…hormoni sta da vam pricam …neka me nostalgija pocela prat i za trbuhom umislila sam si da ce mi nedostajat 😂
Al eto uglavnom se drzim da je krenulo ista javila bi ja vama 😊😊
Samo hrabro mladamamica. Pesek će biti dobro a na trbuščić ćeš zaboraviti čim ugledaš malog smotuljka...
Držimo fige i mantramo i jedva čekamo da nam se javiš sa lijepim vijestima 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nella sve će to biti dobro..možda se bebica još i okrene,a i za carski postoji opcija spinalne pa ćeš odmah dobiti bebicu u naručje
J@m@ super za pregled,još maaalo ❤️❤️❤️
Mladamamica samo hrabro,začas ćeš držati svog princa u rukama 💙
Isla i ja do Lidla da vidim haljine koje spominjete,naravno vise nema nijedne 😩 ali sam si uzela dječje kratke hlačice,još uvijek stanem u dječji broj 😂😂
Mladamamica, sretno onda sutra i cekamo te s novostima!
Ivy, bravo za kumicu!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Do sutra sam ja jos tu 😃😃
Sve sam procitala a zapamtila nista😂
Ivy drago mi je za kumu🤗mladamamica sve su to hormoni,ali proci ce i sve ce biti super,sretno sutra😊👍
Ena samo ga pazi i mazi,gladus mali😁 ja sam danas namjerno,nadobudno isla pjeske uz te kontrakcije i jedva,na svaku stala pa nastavak,tako da franova razum.te u potpunosti..jos doma sve uredila,pod tus i sad lezim strgana i cekam da se smiri sve😩
Evo i nas malo dok debeli spava😀,idemo domeka sutra,malo smo požutili ali u granicama,samo moramo na svjetlo i bit će ok😀😘🤗. Ivymicek čestitam kumi😘😘,još jedna velika beba😍🤗,curke sretno svima,ljubim vas😘😘🤗🤗
Ena, super da idete doma... bit ce vam puno ljepse 😁😁 a zutica ce nestat, sunca hvala Bogu ima!
Mladamamica, sretno sutra! A pesek bu dobro, ne brini 😁
Nella, ma nema veze ako bude i carski... uzet ces bebu isto odma u ruke! Bolje carski, nego da se zakomplicira.
Cure, kakve madrace imate za kinderbete?
Ja sad gledam koji cemo kupiti... a cijene su svakakve.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji