E da i curke koje ste vec rodile kak ste dozivjele taj ne slavni klistir citam svi pisu horore o tome 😱
Meni to nije bilo ništa strašno. Mali pritisak jedno kakanje i gotovo. Kao da ti se jako jako jako jako jako kaka a ono samo voda 😂. Ali bolje klistir pa su čista crijeva i onda beba ima veći prostor za izlazak 😊. Eto tak si razmišljaj
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Super za sve odradene preglede i da je sve u redu
ProudMomy uzivaj kuci sa svojim momcima
Ena31 i ti sutra, mislim da jedva cekas
Mladamamica sretno sutra
Sto se tice klistira drugi put nije bilo vremena, a prvi put koliko se sjećam je bilo sve bez problema
Neznam kak je klistir u trudnoci , ali meni su ovak radili klistir kad sam završila u bolnici sa salmonelom , nije to opće tako strašno .cudan osjećaj po crijevima, bolno mi nije bilo nego malo neugodno .
21.08.💞🎀
E da i curke koje ste vec rodile kak ste dozivjele taj ne slavni klistir citam svi pisu horore o tome 😱
Nije to ništa strašno ni bolno,nimalo,ne brini,baš olakšavajuće😂😂
Mladamamica, sretno sutra
Pahuljice, čestitike i brz oporavak
tko je sljedeci Confused, Ivy, Mia, Jama ... hajmo kladionicu bacit
franova.. joj imala sam cistu na trtici i znam koliko je iritiantno.. pogotvo još u vom stanju, izdrži i bit će sve ok
proud i ena.. uzivajte doma sa svojim bebicama
6xmama super za cerviks..
ostalim curkama sretno na pregledima, moja se još nije okrenula, al ima jos vremena...
Ena daj pls opisi bol dripa..bez epi.. ako se to moze uopce opisati . ja ne bi uzela epiduralnu, al opet ne znam da li cu izdržati..
Citam vas cilo vrime,ali slabo sam ista popamtila,ne zamjerite...
Nella mislim da se beba jos stigne okrenut,misli pozitivno 😉
Mladamamice klistir nije nista strasno ko sto se prica...zelim ti da sutra sve prode sto brze i bezbolnije 😘
Ivymicek ima li jos bolova kod tebe?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ena daj pls opisi bol dripa..bez epi.. ako se to moze uopce opisati. ja ne bi uzela epiduralnu, al opet ne znam da li cu izdržati..
Evo moje iskustvo-na drugom porodu su mi dali drip na moje trudove,boli uzasno stvarno,ali nista sto jedna zena i majka ne moze izdrzat 😉
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
cekam na hitnoj rezat ce mi to na zivo morala potpisati suglasnost drzte fige cure
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji