Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    07. Lipanj 2018. 11:47

Yvone

Eto bas me to sad zanima da li ce mi pomaknuti u TA. Upisala mi neku mjeru i rekla da napomenem njima - RI umb 0.58. I kod mene su ciklusi 30-35 dana. Sa sinom mi moja gin. Napisala raniji termin za tj dana. Jer je bio veći konstantno. U 34 tj. Imao 2700. Rodio se 10 dana prije s 3620 i 51 cm. Pharma, kad krećeš u TA?

Meni su sve kontrole zadnjih mjesec i pol u bolnici,iduća je 19.6...e sad dolazim opet popodne kad mi je dr dezuran da izbjegnemo gužvu i da ne čekam dugo,ali ne znam dal će mi ovaj put usput raditi i ctg il samo uzv i pregled..i nakon tog on taman odlazi na go 😩 na nalazima mi stalno piše termin po zm i pored napomena koliko je manje po uzv pa će valjda to uzeti u obzir
    Ovaj RI bi trebao biti protok kroz pupcanu arteriju

franovamamita
    07. Lipanj 2018. 12:04

dan 
    mene trtics i dalje jebe stavljam led al kao da je oteceno bot ce da je podkozni cir ili cista vec sam imala jednom 😤😤😤 nadrkana sam moze li meni u ovoj trudnoci nesto biti ok od oocetka staaaaaalno nesto...i da peru me kontrakcije i jucer i danas...sve si mislim necu jos dugo...
    confused mene su trudovi boljeli od naprijed i da sam na tvom mjestu otisla bih u bolnicu na pregled kontam da je to to vec,sretno draga 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Confused
    07. Lipanj 2018. 12:06

franovamamita

dan
    mene trtics i dalje jebe stavljam led al kao da je oteceno bot ce da je podkozni cir ili cista vec sam imala jednom 😤😤😤 nadrkana sam moze li meni u ovoj trudnoci nesto biti ok od oocetka staaaaaalno nesto…i da peru me kontrakcije i jucer i danas…sve si mislim necu jos dugo…
    confused mene su trudovi boljeli od naprijed i da sam na tvom mjestu otisla bih u bolnicu na pregled kontam da je to to vec,sretno draga 😙

Malo se smirilo,ali i dalje boli,sad opet vise iz leda...a ja stvarno ne zelim zurit tamo 😜 

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    07. Lipanj 2018. 12:08

franovamamita

dan
    mene trtics i dalje jebe stavljam led al kao da je oteceno bot ce da je podkozni cir ili cista vec sam imala jednom 😤😤😤 nadrkana sam moze li meni u ovoj trudnoci nesto biti ok od oocetka staaaaaalno nesto…i da peru me kontrakcije i jucer i danas…sve si mislim necu jos dugo…

Pa kak ta cista na trtici?!?! Može li se to prije pooda riješiti?
    I mene isto muče kontrakcije ali nisu bolne pa valjda to nije to.držimo fige da su samo jake BH i da ne otvaraju

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

07. Lipanj 2018. 12:09

Samo da vam javimo da idemo doma! 😘😘😘 tete

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    07. Lipanj 2018. 12:13

ivymicek

franovamamita

dan

I mene isto muče kontrakcije ali nisu bolne pa valjda to nije to.držimo fige da su samo jake BH i da ne otvaraju

a kao potkozni cir u prosloj t isto to imala u ovim tjednima i rezala na zivo...vidjet cu jos danas pa kod dr a neda mi se,al ne mogu vise sjesti normalno...a kontrakcije meni bas znaju biti bolne a neka jos ne otvaraju makar 10 dana da izdrzim,ali kako bude...ma pun mi k svega vise 😤😤😤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    07. Lipanj 2018. 12:15

ProudMomy

Samo da vam javimo da idemo doma! 😘😘😘 tete

Wohoooo družnje sa tatekom i bracekom.. odlično uživajte domeka, mazite se i cikite.. javite nam se 💕
    😘😘😘😘 Šalju tetke klokanice

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    07. Lipanj 2018. 12:17

franovamamita

ivymicek

franovamamita

dan

a kao potkozni cir u prosloj t isto to imala u ovim tjednima i rezala na zivo…vidjet cu jos danas pa kod dr a neda mi se,al ne mogu vise sjesti normalno…a kontrakcije meni bas znaju biti bolne a neka jos ne otvaraju makar 10 dana da izdrzim,ali kako bude…ma pun mi k svega vise 😤😤😤

Vjerujem, heb ga nije dovoljno kaj si trudna, još je vruće još te šoraju kontrakcije i imaš tu bolnu točku na trtici. Nadac se prvo da će kontrakcije stati a onda da ti brem mog dati lokalnu za taj čir. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    07. Lipanj 2018. 12:29

Proud, 👍👍👍za odlazak doma,ipak je doma najljepse 😊. Uzivajte sad doma u novom clanu ❤️
    Franova, bas te hoce ovih dana... Mene danas boli trtica, al onak kosti mi se raspadaju. Valjda od onih 20 koraka jucer kaj sam napravila 😑. 
    Ivy, i ti mi se pakujes pomalo 😁. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    07. Lipanj 2018. 12:32

Curke citam sta pisete o induciranju i terminu poroda, pa to mi nije jasno. Meni na prvom pregledu kaze 7 dana manja t, O je bila kasnije. Na uzv u 21 tt bilo da je beba veca za 7 dana, sutra idemo opet na uzv u bolnicu bas me zanima sto ce reci 🤔 imam ja jos al vec sad bi ako moze da je tj dana ranije bolje nego da se oduzi, ne trazim puno 😂😂😂😎 Proud uzivajte domeka😘😘😍 ivy kupila i ja dve haljine u lidlu, tamo ih probavala ajme na sta je to licilo😂😂 ! Franova nadam se da ce sve bit ok s cirom, meni muz zna dobit na trtici od sjedenja i ludi svaki put, mogu mislit kako je tek tebi sad u ovom stanju😥 jel mozes cekat kao da sazrije pa pukne sam? Tako njemu bude, ili je bas duboko pod kozom? Saljem 😘😘

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.