Meni ctg uredan,trudovi i dalje zabilježeni,prepipala mi trbuh,dolje gledala,otvorena za prst,glavica cvrsta u zdjelici,rekla doktorica da je crna i cupava,gledala vodu,sve ok..uzv da je živahna dosta i ima 3300,za prvorotkinju sve super i lijepo se odvija..tlak super bio i smanjila dozu pa sutra samo ctg
Jama, pa i ti bi mogla uskoro🤗🤗🤗 stvarno se zaredili termini, trebali bi otvoriti neku kladionicu😂
uh NellaM nije lako kad ti tak kaze. Iako stigne se beba jos okrenuti. Probaj sjediti na pilates lopti i kukovima u krug u smjeru kazaljke na satu. Iako na kraju krajeva sto mora bit bit ce, probaj i carski prihvatiti kao soluciju. Razumijem u potpunosti tvoju želju ali eto probaj misliti pozitivno kako god bilo. Bude ti se sleglo to. Jama super da je sve ok 😀👍Ti spremna😀
jama super za pregled i bebicu sad samo slatko iscekivanje 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Di nam je Mladamamica danas?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jama odlicno :D jos malo i tvoja bebica stize :) ja sam isto sutra u amb 😁
Di nam je Mladamamica danas?
I ja sam se već to pitala...
Cure,bravo za uredne preglede
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Kumica je rodila 😊, 3760 i 51 cm.. još ne znam nikakve detalje ali znam da se cmoljim.
Da nam nije mladamamica sama krenula u porod??
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kumica je rodila 😊, 3760 i 51 cm.. još ne znam nikakve detalje ali znam da se cmoljim.
Da nam nije mladamamica sama krenula u porod??
Braaaavo za kumicu❤
Evo me 😊😊😊
Bila sam kod dragog na poslu isla popit kavicu u miru i porucat jer sad par tjedana to necu moc 😊
Dogovor je pao da idem k mami veceras i ja i ona sutra u 5 i 30 krecemo da sam do 6 u bolnici a dragi i tata i braco dolaze u 8 tako da ce se oni u kantini od rodilista druskat i gledat tv a ja i M cemo prehodavat trudove po odjelu i tako 😊
Rastuzila sam se malo zbog pazite cega psa 😂😂 tesko mi ga je ostavit kuci hahah...hormoni sta da vam pricam ...neka me nostalgija pocela prat i za trbuhom umislila sam si da ce mi nedostajat 😂
Al eto uglavnom se drzim da je krenulo ista javila bi ja vama 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji