Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Lipanj 2018. 13:03

Proud super za izlazak, sad lijepo druženje doma 😁
    Ena samo pomalo, doći će to sve na svoje. Samo bit uporan i smiren. Mihael je velik pa mu više i treba 😘😘😘
    Franovamamita nadam se da će ubrzo bit malo lakše 🙂😘
    NellaM žao mi je kako ti ispalo i da se beba neće okrenut. A tko zna, možda baš čeka zadnji čas 😁 ali samo slušaj doktore i kako oni preporuče bit će najbolje i za tebe i za bebu 😘
    Tko ima preglede, sretno 😘😘
    Ostalo nisam popamtila 😣 maloprije se dogegala do doma s place, odmah upalila klimu i napravila ledenu cedevitu da dođem na sebe

Mya
    07. Lipanj 2018. 13:06

Meni ctg uredan,trudovi i dalje zabilježeni,prepipala mi trbuh,dolje gledala,otvorena za prst,glavica cvrsta u zdjelici,rekla doktorica da je crna i cupava,gledala vodu,sve ok..uzv da je živahna dosta i ima 3300,za prvorotkinju sve super i lijepo se odvija..tlak super bio i smanjila dozu pa sutra samo ctg

07. Lipanj 2018. 13:07

A da, i za te mjere. Meni je po zm termin 9.8. a po uzv 18.8. I ovaj prvi uopće ni ne uzimam u obzir jer je bila kasnije ovulacija. A i po svim mjerama svaki put, točno mi je po uzv. 

ivymicek
    07. Lipanj 2018. 13:14

NellaM

Pročitam sve kasnije, puno stranica imam a sad sam malo van sebe.. nadam se da ste sve dobro! 😊
    Report sa pregleda, ctg uredan sve ok aliii naravno mali tvrdoglavko se nije okrenuo.. doktorica mi kaže, obzirom na vaše proporcije, i veličinu bebe počnite razmisljat o carskom.. evo opet ki suze kreću 🙁 znam nije carski najgore na svijetu i hvala Bogu da postoji kao opcija ali zaista sam željela prirodan porod, koliko god glupo zvuci meni je to najbolnije i najljepše iskustvo.. i ne mislim da je manje vrijedno roditi carskim rezom Al nekako kad se sjetim kako smo se misica i ja upoznale nakon poroda..jooooj 😢
    Uglavnom babica kaže ima još jedan stručnjak u Frankfurtu koji nam je blizu, koji radi samo porode na zadak pa da vidimo šta on kaže.. bas me ovo pogodilo..
    Inače cijelo vrijeme je malo veći po mjerama, Al sad je 3100..

Još se stigne okrenuti..  a i carski, baš kak franova veli, nije loša opcija. Spunalna i vidiš bebicu odmah.
    Ugl držimo fige.
    Jama super za pregled i malu crnku. Znači u finalu smo 💕.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Mia789
    07. Lipanj 2018. 13:19

J@m@

Meni ctg uredan,trudovi i dalje zabilježeni,prepipala mi trbuh,dolje gledala,otvorena za prst,glavica cvrsta u zdjelici,rekla doktorica da je crna i cupava,gledala vodu,sve ok..uzv da je živahna dosta i ima 3300,za prvorotkinju sve super i lijepo se odvija..tlak super bio i smanjila dozu pa sutra samo ctg

Jama, pa i ti bi mogla uskoro🤗🤗🤗 stvarno se zaredili termini, trebali bi otvoriti neku kladionicu😂

Yvone
    07. Lipanj 2018. 13:22

uh NellaM nije lako kad ti tak kaze. Iako stigne se beba jos okrenuti. Probaj sjediti na pilates lopti i kukovima u krug u smjeru kazaljke na satu. Iako na kraju krajeva sto mora bit bit ce, probaj i carski prihvatiti kao soluciju. Razumijem u potpunosti tvoju želju ali eto probaj misliti pozitivno kako god bilo. Bude ti se sleglo to. Jama super da je sve ok 😀👍Ti spremna😀

franovamamita
    07. Lipanj 2018. 13:32

jama super za pregled i bebicu sad samo slatko iscekivanje 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Confused
    07. Lipanj 2018. 13:33

Di nam je Mladamamica danas?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

bojana27
    07. Lipanj 2018. 13:34

Jama odlicno :D jos malo i tvoja bebica stize :) ja sam isto sutra u amb 😁

6xmama
    07. Lipanj 2018. 13:34

Confused

Di nam je Mladamamica danas?

I ja sam se već to pitala...
    Cure,bravo za uredne preglede 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI