Curke citam sta pisete o induciranju i terminu poroda, pa to mi nije jasno. Meni na prvom pregledu kaze 7 dana manja t, O je bila kasnije. Na uzv u 21 tt bilo da je beba veca za 7 dana, sutra idemo opet na uzv u bolnicu bas me zanima sto ce reci 🤔 imam ja jos al vec sad bi ako moze da je tj dana ranije bolje nego da se oduzi, ne trazim puno 😂😂😂😎 Proud uzivajte domeka😘😘😍 ivy kupila i ja dve haljine u lidlu, tamo ih probavala ajme na sta je to licilo😂😂 ! Franova nadam se da ce sve bit ok s cirom, meni muz zna dobit na trtici od sjedenja i ludi svaki put, mogu mislit kako je tek tebi sad u ovom stanju😥 jel mozes cekat kao da sazrije pa pukne sam? Tako njemu bude, ili je bas duboko pod kozom? Saljem 😘😘
ma ne moze sazriti jer na povrsini se i ne vidi samo je zadebljsno na oziljku gdje sam ga vec imala...nije crveni ni nista a booooli cim dodirnem pa sam mislila mozda samo se s ledom izvuci...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova, nadam se da ce ti to cim bezbolnije rijesiti i da izdrzis jos tih 10 dana zeljenih pa moze bebica van!
Proud, bas mi je drago...doma ce vam biti ljepse 😁😁
Meni je oko 14tt bio manji za tjedan dana, onda je bas bio po tjednima, a sad je kao za 4 dana veci. Imam u utorak pregled, mozda ce ga mjeriti (nece stalno).
26.8. Ivan 💙💙
Ja se sutra doma vazem 🤦🏻♀️ Al mislim da je cist solidno +12 kg cini mi se vidit cemo sutra i to zadnjih mj dana sam najvise i dobila a najvise i jedem :D s malom sam rodila u 36 tj sa 98 kg 😁
hvala vam cure 😙😙😙
bojana ja sam sa sinom dobila 25kg 😀
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pročitam sve kasnije, puno stranica imam a sad sam malo van sebe.. nadam se da ste sve dobro! 😊
Report sa pregleda, ctg uredan sve ok aliii naravno mali tvrdoglavko se nije okrenuo.. doktorica mi kaže, obzirom na vaše proporcije, i veličinu bebe počnite razmisljat o carskom.. evo opet ki suze kreću 🙁 znam nije carski najgore na svijetu i hvala Bogu da postoji kao opcija ali zaista sam željela prirodan porod, koliko god glupo zvuci meni je to najbolnije i najljepše iskustvo.. i ne mislim da je manje vrijedno roditi carskim rezom Al nekako kad se sjetim kako smo se misica i ja upoznale nakon poroda..jooooj 😢
Uglavnom babica kaže ima još jedan stručnjak u Frankfurtu koji nam je blizu, koji radi samo porode na zadak pa da vidimo šta on kaže.. bas me ovo pogodilo..
Inače cijelo vrijeme je malo veći po mjerama, Al sad je 3100..
Pročitam sve kasnije, puno stranica imam a sad sam malo van sebe.. nadam se da ste sve dobro! 😊
Report sa pregleda, ctg uredan sve ok aliii naravno mali tvrdoglavko se nije okrenuo.. doktorica mi kaže, obzirom na vaše proporcije, i veličinu bebe počnite razmisljat o carskom.. evo opet ki suze kreću 🙁 znam nije carski najgore na svijetu i hvala Bogu da postoji kao opcija ali zaista sam željela prirodan porod, koliko god glupo zvuci meni je to najbolnije i najljepše iskustvo.. i ne mislim da je manje vrijedno roditi carskim rezom Al nekako kad se sjetim kako smo se misica i ja upoznale nakon poroda..jooooj 😢
Uglavnom babica kaže ima još jedan stručnjak u Frankfurtu koji nam je blizu, koji radi samo porode na zadak pa da vidimo šta on kaže.. bas me ovo pogodilo..
a zasto sad ne bih mogla odmah upoznati bebu? uzmes spinalnu i budes budna ☺ hajde draga bitno da je beba dobro a i jos uvijek se moze okrenuti 😙
Proud super za izlazak, sad lijepo druženje doma 😁
Ena samo pomalo, doći će to sve na svoje. Samo bit uporan i smiren. Mihael je velik pa mu više i treba 😘😘😘
Franovamamita nadam se da će ubrzo bit malo lakše 🙂😘
NellaM žao mi je kako ti ispalo i da se beba neće okrenut. A tko zna, možda baš čeka zadnji čas 😁 ali samo slušaj doktore i kako oni preporuče bit će najbolje i za tebe i za bebu 😘
Tko ima preglede, sretno 😘😘
Ostalo nisam popamtila 😣 maloprije se dogegala do doma s place, odmah upalila klimu i napravila ledenu cedevitu da dođem na sebe
Meni ctg uredan,trudovi i dalje zabilježeni,prepipala mi trbuh,dolje gledala,otvorena za prst,glavica cvrsta u zdjelici,rekla doktorica da je crna i cupava,gledala vodu,sve ok..uzv da je živahna dosta i ima 3300,za prvorotkinju sve super i lijepo se odvija..tlak super bio i smanjila dozu pa sutra samo ctg
A da, i za te mjere. Meni je po zm termin 9.8. a po uzv 18.8. I ovaj prvi uopće ni ne uzimam u obzir jer je bila kasnije ovulacija. A i po svim mjerama svaki put, točno mi je po uzv.
Još se stigne okrenuti.. a i carski, baš kak franova veli, nije loša opcija. Spunalna i vidiš bebicu odmah.
Ugl držimo fige.
Jama super za pregled i malu crnku. Znači u finalu smo 💕.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji