Idem pod tus,jer sam mokra totalno,pa cu malo lec i vidit kako ce se dalje razvijat...mozda bi radije nazvala svoju gin.ako se nastavi pa da ona pogleda desava li se sta...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Hvala Ivy, u neku ruku je to i ok da ne sile.
Da da...mislim da je ok i da prate po ciklusu jer nisu svi isti i nemaju svi ovulaciju 14 dan ciklusa. Jer ako pomaknu malo ne moraju forsirati porod. Moja curka je kasnila 8 dana što bih rekla da je po ovulaciji ok 😊. Prirodni trudovi jednostavan porod i sretna nenamučena beba.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Idem pod tus,jer sam mokra totalno,pa cu malo lec i vidit kako ce se dalje razvijat…mozda bi radije nazvala svoju gin.ako se nastavi pa da ona pogleda desava li se sta…
Ni to za tuš a ni za tvoju gin nije loša ideja ona isto može.vidjeti kontrakcije... ajde javi nam se i držimo fige da ako i je sve bude super. Ipak je danas lijep datum 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Confused,a kaj ti čekaš da ruka ispadne van il kaj ...pa ne moraju ić s leđa,eni isto budu naprijed,tek oni za izgon mi idu s leđa..
Yvone,super za dobar pregled...mene uvijek vesele manje mjere bebice...ja se usrala kad mi je u zadnjoj trudnoći sa 36 tjedana ginić procijenio bebu na 3600 ....ja reko,u hebote ko će to rodit
.Na kraju se rodio sa 3100
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Confused ne mogu pomoći jer ne znam kako bole,ali sretno
Ivy i Yvone i ja se nadam da meni neće inducirati prije vremena jer su mi ciklusi bili u prosjeku 35 dana i od samog početka je po uzv razlika od tjedan dana..sad je ta razlika i veća zbog manje bebe..moram pitati dr idući put koji datum oni misle gledati..nema mi bas smisla da tjeraju bebu van ako ustvari još nije vrijeme
Confused ne mogu pomoći jer ne znam kako bole,ali sretno
Ivy i Yvone i ja se nadam da meni neće inducirati prije vremena jer su mi ciklusi bili u prosjeku 35 dana i od samog početka je po uzv razlika od tjedan dana..sad je ta razlika i veća zbog manje bebe..moram pitati dr idući put koji datum oni misle gledati..nema mi bas smisla da tjeraju bebu van ako ustvari još nije vrijeme
Da da.. svakako to naglasi da bebu ne tjeraju prije roka. Meni su termin promjenili na prvom oregledu u TA nakon UZV-a...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Došao majstor u pola 11
Mene baš zanima ovo sa terminom poroda; ipak mi je prvo. Razlika u terminu po ciklusu i po uzv je nešto više od 2 tjedna. Meni više u mojim kalkulacijama odgovara uzv, jer znam koliki su mi ciklusi i kada smo se seksali, ali ne znam što će mi uzet u obzir kad krenem na preglede u bolnicu.
Sad i mene bole leđa i trbuh 😂, Confused me zarazila 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Došao majstor u pola 11
Mene baš zanima ovo sa terminom poroda; ipak mi je prvo. Razlika u terminu po ciklusu i po uzv je nešto više od 2 tjedna. Meni više u mojim kalkulacijama odgovara uzv, jer znam koliki su mi ciklusi i kada smo se seksali, ali ne znam što će mi uzet u obzir kad krenem na preglede u bolnicu.
Ti naglasi svakako i vidi što će reći. Ne znam kako ide od bolnice do bolnice...nadam se da će ti promjeniti jer 2 tjedna je dosta... Pogotovo ako je manji kao i moj od početka.
Ma neka je on došao 😂😂😂 taman na gablec 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eto bas me to sad zanima da li ce mi pomaknuti u TA. Upisala mi neku mjeru i rekla da napomenem njima - RI umb 0.58. I kod mene su ciklusi 30-35 dana. Sa sinom mi moja gin. Napisala raniji termin za tj dana. Jer je bio veći konstantno. U 34 tj. Imao 2700. Rodio se 10 dana prije s 3620 i 51 cm. Pharma, kad krećeš u TA?
Sortiraj odgovore
Najstariji