Pozdrav evo i mene s pregleda. Sve je u redu. Zatvorena sam. Beba ima 1900g i okrenuta je glavicom prema dolje. Idem ponovo na pregled za 3 tjedna. Ena i Proud drago mi je da ste dobro i da idete domeka s bebačima. Mladamamica sretno
Ostalo nisam zapamtila. Šaljem vam pozitivnu vibru i puse.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Marijaa29 mi još nemamo, ali ću kupiti u Vitapuru
https://www.vitapur.hr/djecja-soba/djecji-madrac-hitex-junior-bamboo
Cure cestitam svima na urednim pregledima i Proudy na odlasku kucici 😘
Ja fakat nemam iskustva s trudovima al mislim da mogu i spreijeda i straga pa radje bi mozda kasnije barem otisla do dr ili u bolnicu.
Spinalna je super opcija i treba razmisliti iako beba se moze okrenut do zadnjeg dana a i na zadak porod nije tolika frka ako je manja i ako je vodeca cest guza a ne noga.
Ena i Proudy - drago mi je da idete doma sa svojim malisanima 😘
Confused - pa to bi mogli biti pravi trudovi 😀
Kaj sr tice madraca, kupili smo nedavno neki od memorijske pjene/tvrdji u Ikei za 350kn, tak smo kupili i za prvu curku.
Ja jedva cekam pregled iducu srijedu.
Evo i ja nestrpljivo očekujem svoje pregled koji je tek u 19.45 . Danas ko za inat užasna glavoboljaaaa , grlobolja , neznam di sam se uspjela prehladit , ali proci će ...
21.08.💞🎀
Ups , poruka poslana prerano . Proudy i Ena , bas mi je drago da idete doma sa svojim bebicama . Taman se jos malo oporavite j vec možete u šetnjice 😍😍 I ja se nekako bojim tog carskog , ali kako bude bude . Bitno da se nama bebe rode žive i zdrave a mi ćemo se vec oporaviti :)
21.08.💞🎀
E da i curke koje ste vec rodile kak ste dozivjele taj ne slavni klistir citam svi pisu horore o tome 😱
Sortiraj odgovore
Najstariji