cekam na hitnoj rezat ce mi to na zivo morala potpisati suglasnost drzte fige cure
Drzi se zeno 😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
cekam na hitnoj rezat ce mi to na zivo morala potpisati suglasnost drzte fige cure
Drž se franova!!! Majke ti tebi porod bude niš naspram ovog. 😘😘😘😘😘 Javi se nakon!!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Draga drzim fige da sve prodje ok javi se nakon!!
💙Bartol💙
Mateya super je to sve školski kod tebe. Neka tako i ostane. Klistir ni meni nije ništa posebno.Malo nelagodno.Samo da kažem jer ja to nisam znala 1.put stolica je bila jakkooo rijetka, proljevasta, pa sam se morala baciti i na čišćenje u bolnici jer ne sjedim nigdje osim doma na školjci😂😂😂 Eto neznam jel svima rijetka, ali čisto da imate na umu. Što se tiče dripa dobila sam neke 2 doze neznam količinu, na svoje prekrasne bezbolne trudove koji su me otvorili u roku 2 sata na 10 prstiju. Bol je bila kao menstrualna ali jedno 20,30 puta jača. S tim da imam dosta bolne menge, bez tablete nemogu ni hodat. Mislim da je najbitniji stav u glavi. Meni kad su rekli da sam skroz otvorena bila sam svjesna koliko mi je tijelo išlo u korist, kako je savršeno i to mi je nekako dalo krila i povjerenje da ce sve biti ok. Svaki trud sam proživljavala disanjem koje je stvarno bitno, to ce netko stručan pomoći da se uhvati ritam-zbilja je važno i pomaze. Opustiti zdjelicu i ne se grčiti kad dođe trud.
Pozdravevo i mene s pregleda. Sve je u redu. Zatvorena sam. Beba ima 1900g i okrenuta je glavicom prema dolje. Idem ponovo na pregled za 3 tjedna. Ena i Proud drago mi je da ste dobro i da idete domeka s bebačima. Mladamamica sretno
Ostalo nisam zapamtila. Šaljem vam pozitivnu vibru i puse.
Odlično za bebolini, samo tako naprijed!
Confused štrecne me tu i tamo ali ništa strašno malo su se smirile. Ako se i stvrdne trbuh nije ništa bolno. Mislim da me psiha šorala zbog kumice 😂.
Netko je pitao za prirodne i drip bolove. Meni su tu negdje samo su mi na dripu bili učestaliji i kak sam bila umorna i puno bolniji. Evo i kumica je danas dobila drip i epi joj nije uhvatila i rekla ke da joj je bilo poprilično teško mislim da se drip bolovi mogu preživjeti na kratke staze. Moj prvi porod je trajao 14 h od toga 10 h na dripu i mislim da bih bez epi ispizdila. Ali eto to sam ja netko može i to preživjeti
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sretno Franova 💪🏻💪🏻
Mladamamica sretno sutra 😍
Sta se tice spinalne netko je pisao i carskog , nikad nebi pristala na spinalnu :D draza meni opca ☺️☺️ Kao sta je nekom draze rodit sa epi nekome bez 🤷🏻♀️
Moji trudovi nakon pucanja vodenjaka- odmah na 4-5 min. Samo tek toliko osjecaj strujanja kroz trbuh. Kasnije kroz jedno 2 sata samo povećala učestalost, bol ne. Tako da su mi prije dripa trajali minutu i dolazili svaku minutu. A bogme kad su dali drip postajali su jos bliži i zapravo se spajali. Neznam jel razmak bio možda 10-16 sekundi. Sjećam se da nisam uspjela predahnuti. Jedino popit vode između. Ali sva sreća nije dugo trajalo cca pod dripom jedno 2 sata.
Sretno maco 😘😘
Franova, drzi se... sretno!
Mateya, super za pregled, nek bude i dalje sve dobro 😁
Moram pod hitno poceti citati razlike između anestezija, nemam blage veze. Meni je doktorica rekla da ne zna za porod zbog uskih kostiju zdjelice, al ima jos vremena pa cemo vidjet.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji